Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gt nin soğutucusundan bile iyiyse tahminimin üstünde bişey bu herhalde. neyse artık sen parayı iade edersin ben de mecburen dc den alacam. başka çare yok gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: BBI

quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

6800gt ye silencer takan var mı hiç

dardo@sli çift silencer (Gökan abimiz)-diabelica-ErginAteş daha sayayımmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: exo1905

quote:

Orjinalden alıntı: Schwarz_Mamba

Alış Fiyatımızı yazdım isterseniz Invoiceleride size yollayayım bu konuda başka birşey yapamam silverstone pahalı bir ürün...

quote:

quote:

Fan Controllerlar için tekrar söylüyorum; bizim alışımız yaklaşık 25-26 € civarı ve bu ürüne binecek gümrükle beraber adedine göre 30-32 € +kdv gibi bir fiyat çıkıyor. BU ÜRÜN UCUZ BİR ÜRÜN DEĞİL ve kazanmak adınada birşey yapmıyoruz; hatta hiçbişey kazanmıyoruz, lütfen 30 milyona 40 milyona olur mu demeyelim; gidip gümrüklerde ne kadar vergi alıyorlar bakın; size distribütörden 6-7 € daha aşağı bir fiyat verdim, sanırım çok da fark yaratamamamızın sebebi Fireball firmasının fiyatları silencer getiren firma gibi çok abartmaması..Şimdi bu şart ve koşullarda bu harika Fan Controllerı isteyenler siparişlerini geçmeye başlasın çünkü yaklaşık 1 haftadır firmaları oyalıyorum bu pek hoşlarına gitmiyor.

Arkadaşım,daha öncede belirttğim gibi ben ve bir kaç kişi daha silverstone'nun fiyatının uygun ve makul olması halinde alacağımızı söylemiştik..T.C'de aynı ürün zaten firebalda satılıyor vede 80 milyon.Sizin werdiğiniz fiyat ise zaten 72 milyon civarında..Onun için cazip değil.Eğer bu üründen 40'a yakın sipariş almak istiyorsanız weya daha çok sipariş almak istiyorsanız..Bu ürünün fiyatını 50 milyona kadar indirmelisiniz..Bu koşullar altında kusura bakmayın ama ürünü almam imkansız...Onun için sizden biraz daha anlayış bekliyoruz..Bunun adı pazarlık değil lütfen yanlış anlaşılmasın..

Bende onu söylüyorum işte scharwaz-mamba kardeşim,bu fiyattan werirsen zaten kimse almaz ki..Anca 50 milyon civarında olursa alınır..Ayrıca ben yabancı bi internet sitesinde ürünün incelemesini okudum,wede fiyatınıda gördüm.40$
    bide linkini werim...http://www.extrememhz.com/eudemon-p3.shtml

BBI Arkadaşım,sen şu fan kontroller hakkında birşeyler yapamaz mısın???Talebi baya olucak eğer fiyatı uygun olursa...

• quote:

NV6 OLUYOR DOSTUM
    quote:

Orjinalden alıntı: Quad

@BBI

benim MSI NX6600 Diamond PCIe kartim var buna silencer 1 mi olur yoksa silencer 6 mi?
    hangisi olursa şu anda elinde varmi?

Silencer 1
    Silencer 6

o peki silencer 1 ile 6 arasindaki fark nedir neden aralarinda fiyat farki var?
     SILENCERLAR GELDİ!!!

kartım bu

• cigilgan sana pm attım
  • NV1 4 BACAKLIDIR NV6 İSE TEK BACAKLIDIR ARADAKİ FARK

quote:

quote:

NV6 OLUYOR DOSTUM
    quote:

@BBI

benim MSI NX6600 Diamond PCIe kartim var buna silencer 1 mi olur yoksa silencer 6 mi?
    hangisi olursa şu anda elinde varmi?

Silencer 1
    Silencer 6

o peki silencer 1 ile 6 arasindaki fark nedir neden aralarinda fiyat farki var?
     SILENCERLAR GELDİ!!!

kartım bu

• BBı neredesin kaç tane mesaj attım pm attım. msn e gel de bir konuşalım.
  • TALEP KONUSUNU BİLEMEM ANCAK BEN BU KONUDA YARDIMCI OLAMAM Schwarz_Mamba İLEDE KONUŞTUM OLAYI ANLATTI MALİYET AÇISINDAN OFİYATA İNMENİN İMKANSIZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ BENCE HAKLIDA MALESEF YASAL YOLLARDAN GARANTİLİ ÜRÜN GETİRMEYE ÇALIŞTIĞIMIZDA FİYATA BAYA MALİYET BİNİYOR

quote:

quote:

quote:

Alış Fiyatımızı yazdım isterseniz Invoiceleride size yollayayım bu konuda başka birşey yapamam silverstone pahalı bir ürün...

quote:

quote:

Fan Controllerlar için tekrar söylüyorum; bizim alışımız yaklaşık 25-26 € civarı ve bu ürüne binecek gümrükle beraber adedine göre 30-32 € +kdv gibi bir fiyat çıkıyor. BU ÜRÜN UCUZ BİR ÜRÜN DEĞİL ve kazanmak adınada birşey yapmıyoruz; hatta hiçbişey kazanmıyoruz, lütfen 30 milyona 40 milyona olur mu demeyelim; gidip gümrüklerde ne kadar vergi alıyorlar bakın; size distribütörden 6-7 € daha aşağı bir fiyat verdim, sanırım çok da fark yaratamamamızın sebebi Fireball firmasının fiyatları silencer getiren firma gibi çok abartmaması..Şimdi bu şart ve koşullarda bu harika Fan Controllerı isteyenler siparişlerini geçmeye başlasın çünkü yaklaşık 1 haftadır firmaları oyalıyorum bu pek hoşlarına gitmiyor.

Arkadaşım,daha öncede belirttğim gibi ben ve bir kaç kişi daha silverstone'nun fiyatının uygun ve makul olması halinde alacağımızı söylemiştik..T.C'de aynı ürün zaten firebalda satılıyor vede 80 milyon.Sizin werdiğiniz fiyat ise zaten 72 milyon civarında..Onun için cazip değil.Eğer bu üründen 40'a yakın sipariş almak istiyorsanız weya daha çok sipariş almak istiyorsanız..Bu ürünün fiyatını 50 milyona kadar indirmelisiniz..Bu koşullar altında kusura bakmayın ama ürünü almam imkansız...Onun için sizden biraz daha anlayış bekliyoruz..Bunun adı pazarlık değil lütfen yanlış anlaşılmasın..

Bende onu söylüyorum işte scharwaz-mamba kardeşim,bu fiyattan werirsen zaten kimse almaz ki..Anca 50 milyon civarında olursa alınır..Ayrıca ben yabancı bi internet sitesinde ürünün incelemesini okudum,wede fiyatınıda gördüm.40$
    bide linkini werim...http://www.extrememhz.com/eudemon-p3.shtml

BBI Arkadaşım,sen şu fan kontroller hakkında birşeyler yapamaz mısın???Talebi baya olucak eğer fiyatı uygun olursa...

• '''''pc nizin makyajını değiştirin.....feel hurricane ışıklı kasa

Tüm eşler dostlar duyduk duymadık kalmasın.
    Son kullanıcıya 80 dolar olan feel kasaları
    50 usd ye bırakıyorum.
    bir hafta içinde ilgilenen arkadarlar olursa pazarlık payı bırakacağim.

Merhaba arkadaşlar
    Elimde sıfır kullanılmamış FEEL HURRİCANE 400W'lı 3 adet kasam var.
    Çift hava fanlı oldugu için yüksek hava sirkilasyonu sağlar ve sessiz çalişır.
    gerekli özellikleri ve resimeleri aşağıdadır.
    saygılar .
    mail : cigilgan@hotmail.com

http://www.kont.com.tr/pages/productDetails.asp?productID=429

SİYAH VE GÜMÜŞ RENKTE
    STANDART 350W,460W,550W POWER SUPPLY
    SEÇENEKLERİ
    SADECE BOŞ KASA VEYA FSP,CODEGEN POWER SUPPLY İLE
    4 ADET FAN
    ÖNDE DEVRİ AYARLANABİLEN (FAN CONTROLLER) 12CM MAVİ IŞIKLI FAN VE BU FANLA TERS YÖNDE DÖNEN 2. BİR FAN

(UÇAK MOTORU)
    ARKADA 12 CM EGZOST FAN-KROM IZGARA60LI
    ŞEFFAF YAN PANEL ,PANELE GÖMÜLÜ MAVİ IŞIKLI 8CM FAN-KROM IZGARALI
    DUAL USB 2.0+AUDIO+SPEAKER+FIREWIRE IEEE1394 PORTLARI
    VİDASIZ
    ARKADA RAHAT TAŞIMAK İÇİN KROM SAP
    KİLİT MEKANİZMASI
    4 ADET KASA AYAĞI

• @BBI o zaman bir adet silencer 6 istiyorum elinde varsa.
    eski sayfalardaki banka hesabı hayla geçerlimi?
    yarın yatırsam ne zaman ulaşır acaba?
  • pm attım dostum
    quote:

@BBI o zaman bir adet silencer 6 istiyorum elinde varsa.
    eski sayfalardaki banka hesabı hayla geçerlimi?
    yarın yatırsam ne zaman ulaşır acaba?
  • Buğra meraba.mailini aldım saol arkadaşım.Acaba mng ye mi verdin yoksa yurtiçine mi şimdi sorun yaşamiyim bide onlarla
  • peki garantisiz olsa o fiyata getirebilme imkanınız olur mu??BBI kardeşim,??????Ben onada razıyım walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exo1905 -- 11 Mayıs 2005, 17:58:06 >
  • Bu garantisiz getirtme demek kaçak getirme demek, kaçakçılık bizim kurallarımıza uymaz; ayrıca ürünü almanyadan çıkarmak için zaten bir vergi vericez, yani aslında büyütülecek bif fiyat değil ürün hak ediyor, biraz daha bekleyin paranız biriksin öyle sağlayalım:-)
    quote:

peki garantisiz olsa o fiyata getirebilme imkanınız olur mu??BBI kardeşim,??????Ben onada razıyım walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: cigilgan

'''''pc nizin makyajını değiştirin.....feel hurricane ışıklı kasa

Tüm eşler dostlar duyduk duymadık kalmasın.
    Son kullanıcıya 80 dolar olan feel kasaları
    50 usd ye bırakıyorum.
    bir hafta içinde ilgilenen arkadarlar olursa pazarlık payı bırakacağim.

Merhaba arkadaşlar
    Elimde sıfır kullanılmamış FEEL HURRİCANE 400W'lı 3 adet kasam var.
    Çift hava fanlı oldugu için yüksek hava sirkilasyonu sağlar ve sessiz çalişır.
    gerekli özellikleri ve resimeleri aşağıdadır.
    saygılar .
    mail : cigilgan@hotmail.com

http://www.kont.com.tr/pages/productDetails.asp?productID=429

SİYAH VE GÜMÜŞ RENKTE
    STANDART 350W,460W,550W POWER SUPPLY
    SEÇENEKLERİ
    SADECE BOŞ KASA VEYA FSP,CODEGEN POWER SUPPLY İLE
    4 ADET FAN
    ÖNDE DEVRİ AYARLANABİLEN (FAN CONTROLLER) 12CM MAVİ IŞIKLI FAN VE BU FANLA TERS YÖNDE DÖNEN 2. BİR FAN

(UÇAK MOTORU)
    ARKADA 12 CM EGZOST FAN-KROM IZGARA60LI
    ŞEFFAF YAN PANEL ,PANELE GÖMÜLÜ MAVİ IŞIKLI 8CM FAN-KROM IZGARALI
    DUAL USB 2.0+AUDIO+SPEAKER+FIREWIRE IEEE1394 PORTLARI
    VİDASIZ
    ARKADA RAHAT TAŞIMAK İÇİN KROM SAP
    KİLİT MEKANİZMASI
    4 ADET KASA AYAĞI

Ne ALAKA ŞİMDİ??? SİLENCER YA DA FaN KONTROLCÜSÜ DEMİ WAR O KASADABaşka yerde topic açsana reklam yapıcaksan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guesss -- 11 Mayıs 2005, 20:56:43 >

• zatan fasaq fiso abii uçak motoru dediklerii(arkadaş kasayı kup bakmamış direk reklamını yazmış)

önde motoruyla dönen tek bir fan var ..diğeri ise boşta sürtünmesi cok az hava akımının etkisi ile boşta dönüyooo.

vede kanatlar aynı yönde olduğu içinde aynı yönde dönüyooo
    uçak motoru olayına kanmayın..ama güzel hava sirkülasyonu var..
    (gerçi bu mesajında burda işi olmamalı ama içimde kalmasın )
  • quote:

Orjinalden alıntı: celenlee

zatan fasaq fiso abii uçak motoru dediklerii(arkadaş kasayı kup bakmamış direk reklamını yazmış)

önde motoruyla dönen tek bir fan var ..diğeri ise boşta sürtünmesi cok az hava akımının etkisi ile boşta dönüyooo.

vede kanatlar aynı yönde olduğu içinde aynı yönde dönüyooo
    uçak motoru olayına kanmayın..ama güzel hava sirkülasyonu var..
    (gerçi bu mesajında burda işi olmamalı ama içimde kalmasın )

hadi bakalım...

• ADAMI ŞİKAYETDE ETDİK AMA YÖNETİCİLER İŞLEM YAPMADILAR SANIRIM İLK MSJ SİLİNDİ İKİNCİ DURUYOR AÇIKCAREKLAM YAPIYOR İĞRENÇ BİRKASA ÜSTELİK
  • @BBI
    tamam bugün öğlen yatiracagim.ücrete kargo dahil mi?
  • X850 xtpe stok fan ile idle 45 derece load 75 derece"stock fan %100 hız ile çalıştığı zaman feci sesli idi.
    ati silencer 5 rev 2 idle 35 derece load 53 derece ve çok sessiz
    Silencer için Teşekkürler BBI-Schwarz_Mamba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qualtina -- 13 Mayıs 2005, 0:40:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaRTaR

X850 xtpe stok fan ile idle 45 derece load 75 derece"stock fan %100 hız ile çalıştığı zaman feci sesli idi.
    ati silencer 5 rev 2 idle 35 derece load 53 derece ve çok sessiz
    Silencer için Teşekkürler BBI-Schwarz_Mamba

işte bukadar süper performans daha ne denilebilirki

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.