Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim kargo noldu gönderdin mi gönderdiysen hangisiyle yolladin ?
    telefonun kapali...
  • Arkadaşım kaldıysa ATI SILENCER VER 3 almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyo -- 14 Mayıs 2005, 13:20:15 >
  • Var, BBI kardeşimi ara cebinden o bilgileri verir..Bankaya parayı yatırdığın anda adresini mesaj olara at isim ve telefon numarası dahil ederek ürün sana kargolansın..
    quote:

Orjinalden alıntı: radyo

Arkadaşım kaldıysa ATI SILENCER VER 3 almak istiyorum.
  • Kartıma taktığım SİLENCER sayesinde default olan 250 mhz lik hız, %100 oc. ye olanak tanıdı ve şuanda 500mhz de tıkır tıkır çalışıyo.

Aslında keşke kartımın sıcaklık sensörü olsaydı da sıcaklık değerlerini de yazabilseydim.Ancak elimle dokunduğumda bile sıcaklık farkı gerçekten hissedilir derecede düşük seviyede..

Şimdi bunlar bir yana bir de BBI hakkında bişeyler yazmak istiyorum!!! Bu adam benim ne amcam ne dayım ne de abim! Ancak bana ilk gönderdiği silencer uyumsuz çıktığında onu aradım ve durumu izah ettim.Gerçekten tamamen olumlu karşıladı ve hemen diğer SİLENCER ı yolladı.Paketi açılmış olmasına rağmen bende ki silencer ı da geri aldı..Hiç bir şekilde de bir soru sormadan.Geri gönderme kargosunu bile kendi cebinden ödedi..MSN de tüm sorularıma cewap werdi...

Neyse amacım reklam yapmakta değil dediğim gibi BUĞRA benim sadece 10 gün önce tanıştığım bir arkadaşım.Anlayışı ve müşteri hizmeti için ona teşekkür etmek istedim. Kendisine de söyledim burda bir kez daha söylemek istiyorum!! KEŞKE TÜM SATIŞ İŞİYLE UĞRAŞANLAR BU ŞEKİLDE ANLAYIŞLI OLSA

Biraz kompozisyon gibi oldu ama içimden geldi yaziym dedim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guesss -- 15 Mayıs 2005, 10:05:56 >

• baya uzun zamandır sessizlik oldu bu topicte
  • quote:

Orjinalden alıntı: guesss

baya uzun zamandır sessizlik oldu bu topicte

EVET KARDEŞİM HAKLISIN CANLANDIRMAK LAZIM TOPİĞİ

ARKADAŞLAR ÇOK YAKIN BİR SÜRE SONRA ÇOK FARKLI İŞLERLE KARŞINIZA ÇIKICAM ŞU ANDA BUNUN ALTYAPISINI TAMAMLAMAK ÜZEREYİM YİNE AYNI ŞEKİLDE OLUCAK VEDE YİNE ÜRÜNLER GARANTİLİ OLACAK
  • @BBI

saol kargo elime ulaştı demin taktim ancak ramlerin üzerinde sogutucu yok onlara bir şey yapmasam herhangi bir zarar görürmü?
  • aynı sorun bende de war şuan ama ramler dayanıklı oluyo sanırım ısıya.. şimdilik idare ediyorum D.C a geliyomuş ayın 25 inden sonra bakır ram soğutucuları..artık onlardan sipariş etmek gerekiyo..
  • @BBI ASUS 6600GT EXTREME PCI-E Kartlar için silencer 6 mi oluyor acaba ben biraz baktim bunlar olyormuş heralde elinde varsa pm atarsan sevinirim
  • bu dediğiniz dc deki soğutmalar kusura bakmayın ama çok basit ürünler ve pek de mimari yapı olarak özelliğini göremedim..açıkta kalan chipsetleri şu ürünlerden başka birşeyle soğutmayı düşünmeyin, herhalde kalite konusunda az çok güveniniz vardır bize yani..
    http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?Group_ID=Overclock_chips

quote:

aynı sorun bende de war şuan ama ramler dayanıklı oluyo sanırım ısıya.. şimdilik idare ediyorum D.C a geliyomuş ayın 25 inden sonra bakır ram soğutucuları..artık onlardan sipariş etmek gerekiyo..

• quote:

Orjinalden alıntı: Schwarz_Mamba

bu dediğiniz dc deki soğutmalar kusura bakmayın ama çok basit ürünler ve pek de mimari yapı olarak özelliğini göremedim..açıkta kalan chipsetleri şu ürünlerden başka birşeyle soğutmayı düşünmeyin, herhalde kalite konusunda az çok güveniniz vardır bize yani..

quote:

aynı sorun bende de war şuan ama ramler dayanıklı oluyo sanırım ısıya.. şimdilik idare ediyorum D.C a geliyomuş ayın 25 inden sonra bakır ram soğutucuları..artık onlardan sipariş etmek gerekiyo..

güveninizden şüphem yok kesinlikle
    bu fiyatlarda kargo bedeli hariç değilmi? daha önce internet üzerinden alışweriş yapmadım da hiç o yüzden bilmiyorum yani

• muhtemelen öyledir bilemiyorum türkiyedeki şartları firmaya sor istersen...
  • ramsinkler harika kesinlikle tavsiye ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: Schwarz_Mamba

bu dediğiniz dc deki soğutmalar kusura bakmayın ama çok basit ürünler ve pek de mimari yapı olarak özelliğini göremedim..açıkta kalan chipsetleri şu ürünlerden başka birşeyle soğutmayı düşünmeyin, herhalde kalite konusunda az çok güveniniz vardır bize yani..

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: federaL

@BBI ASUS 6600GT EXTREME PCI-E Kartlar için silencer 6 mi oluyor acaba ben biraz baktim bunlar olyormuş heralde elinde varsa pm atarsan sevinirim

dostum pm attım
  • BBI@ 6600gt pci-e için silencer kaldımı elinde ben 1 adet almayı düşünüyorum
  • EVET ABİ VAR 1 ADET AYIRDIM SANA
    quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

BBI@ 6600gt pci-e için silencer kaldımı elinde ben 1 adet almayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBI

EVET ABİ VAR 1 ADET AYIRDIM SANA
    quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

BBI@ 6600gt pci-e için silencer kaldımı elinde ben 1 adet almayı düşünüyorum

teşekkürler
  • bbı kardeşim.overclock ve soğutmayla ilgisi yok ama hiç ekran kartı falangetirtmeyi düşünmediniz mi?
  • BBI şu bizim fan kontroller işide bi olsa ..Çok iyi olacak ama,bi türlü ortak yol bulamadık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: exo1905
    nleri
    BBI şu bizim fan kontroller işide bi olsa ..Çok iyi olacak ama,bi türlü ortak yol bulamadık...

fiyatlar belirtildi, siz fiyat olarak fabrika çıkışının yarısını teklif ediyorsunuz nerdeyse tamam silencerlarda hiç kazanmadık müşteri memnuniyeti ortada hatta 2 arızalı ürün nedeniyle zarar bile ettik denebilir değiştirene kadar tamam ama komple zararınada satamayız ya silverstoneları bir bilseniz gümrük masraflarını yol masraflarını böyle demezdiniz

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.