yeni bi gelişme yok mu ne zaman geliyo bizim silencerlar ödeme falan nasıl olcak bekliyoruz.....
abi silencer'ı neden alıyorsunuz ya onun yerine daha güzel soğutucular var..coolermasterın fln var..ben kulladım silencerdan daha iyi..
Ekran kartlarında en iyi hava soğutmanın silencer lar olduğu kanaatindeyim
opss geç kaldım ama siparişler verilmeidiyse bende 6800 için sipariş vercektım nv silenver 5 oluyo galiba
BBi nerdensin kurtar bizi bu dandik soğutuculardan gece kafam şişiyo şu kartın fanından
Valla bende isterim epeydir arıyordum 6600 gt için
quote:
Orjinalden alıntı: BBI
quote:
Orjinalden alıntı: garfield
BBI ARKADAŞA ÇOOK TEŞEKKUR EDERIZ.... URUNLERİN HEPSI GARANTILI VE KDV SIZ OLRAK GELECEK
EVET GELECEK SILENCER LAR.....VE FIYATLAR...
ATI SILENCER VER 1 ..................23$ ATI SILENCER VER 2 ..................22$ ATI SILENCER VER 3 ..................26$ ATI SILENCER VER 4 ..................26$
NV SILENCER VER 1..................18$ NV SILENCER VER 2..................19$ NV SILENCER VER 3..................19$ NV SILENCER VER 4..................26$ NV SILENCER VER 5..................25$
EVET ARKADAŞLAR BBI HOCAMA ÇOOK TEŞEKKUR.......
6600 ler için agp vede pcie olan model 25 dolardır bilgilerinize
dostum haber varmı nezaman gelir tahmini olarak? bu arada sanırım ankara dasın
selam BBI, hizmetin için çok teşekkür ederim kendi adıma..ben siparişi vermeden yetişemedim ama fazla gelecek olanlardan birine talibim.(Modeli NV Silencer 6 (Rev. 2)).aklında bulunsun, yedek listesi yaparsan beni de ekle :)
Arkadaşa bayağıdır rastlayamıyorum nette yaw, sorduğum sorulara da cevap alamadım
quote:
Orjinalden alıntı: someone74
Arkadaşa bayağıdır rastlayamıyorum nette yaw, sorduğum sorulara da cevap alamadım
LİSTE AYNEN GÖNDERİLDİ SORUN YOK
BU ARA İŞLERİM BAYA YOĞUN ARKADAŞLAR KUSSURA BAKMAYINIZ LÜTFEN
BEN ANKARADAYIM
YAKLAŞIK SÜRE TAHMİNİ 2 HAFTA
SAMEONE DOSTUM BEN ÇÖZERİM OLAYLARI SEN MERAK ETME
ARKADAŞLAR DOĞAL OLARAK HERKESDEN KAPORA RİCA EDİYORUM BU İŞLEİN MALİYETİ ÇOK HEMDE BEN CİDİYETİMİ GÖSTERDİM ŞİMDİ ALCAK ARKADAŞLARDANDA RİCA EDİYORUM KAPORA SILENCER ÜCRETLERİNİN %30U OLACAK HESAPNUMARAMI YAZICAM BURAYA YATIRAN BANA CEPDEN ULAŞSIN BENDE KİM YATIRMIŞ ÖĞRENMİŞ OLACAK
CEP TELEFONUM YARIN GELECEK KÖTÜ BİR KAZAYA KURBAN GİTTİ TEKRAR VERİYORUM: 0533 375 39 79 VAKIFBANK OSTİM ŞUBESİ HESAPNO: 00158007282410121 BURAYA YATIRIP BANA CEP TELEFONUMDAN ULAŞMANIZI RİCA EDİYORUM PARAYI 2 GÜN İÇİNDE YATIRIRSANIZ ÇOK İYİ OLUR SONRADAN LİSTEYE DAHİL OLACAKLAR VARSA LÜTFEN PARAYI YATIRIP BANA ULAŞSIN
BEYLER FİYATLARIMIZA KDV KOYACAZ MALESEF GARANTİLİ OLACAĞI İÇİN BUNLARIN FATURALI GELMESİ GEREKİYOR O YÜZDEN KDV EKLENECEK KÖTÜ OLDU AMA MALESEF KİMSE SORUN YAŞAMASIN DİYE GARANTİLİ GETİRTMEK ZORUNDAYIM BUNLARI
ben çarşamba 15 kaat yatrıcam bbi abi merak etme. çok sağol.
EYVALLAH DOSTUM SAĞOL
bbi üzgünüm ama unuttum ben hemen yarın salı günü yatırıyorum ok
BBI ben senin adını bilmiyorum. ne dicem ben sana telefonda hihi
buğra desen yetrerli dostum
B.Buğra Irmak
BBI yatırdım 20YTL
quote:
Orjinalden alıntı: goblin
opss geç kaldım ama siparişler verilmeidiyse bende 6800 için sipariş vercektım nv silenver 5 oluyo galiba
dostum fazladan getirtiyorum merak etme heralde 1-2 yeek olacak nv silencer5 de
parayı yatıran arkadaşlarıma çok teşekkür ediiyorum
benim banka hesabım yok öğrenciyim 18- yani. ama havale ile yatırılıyordur değilmi
evet biraz masraflı olur tabi eğer ankarada isen eldende alabilirim yazık havalemasrafı ödeme