6600GT PCI-e için NV Silencer 6 Rev 2 istiyorum bende. Ankarat hala gelmedi, (msı k8n-neo4) gelene kadarda ben 2. 6600gt yi alacam herhalde. BBI arkadaşım çok çok teşekkürler.
NV Silencer 1 (Rev. 2)
bende bundan istiyorum 6600TD için :) hade beni de yaz ya.
Bende (6600GT AGP) için isityorum. Şimdiden teşekkürler.
Benide listeye ekle
6600 lerin fiyatı 25 dolardır bu akşama siparişi veriyorum herkesin haberi olsun
panik atak çok istersen ben vazgeçeyimde sen getir bakalım fiyatların ne olacak?
30 euro olan fiyatı 20 dolara getirebilecekmisin acaba çok merak ediyorum
isteyen vazgeçebilri sorun değil
quote:
Orjinalden alıntı: hannibal
şimdi ürünler ne zaman gelir ?
dostum 1 ile 3 hafta arasında kesin zamanı vermem için bu gece siparişi verince tarih belirlenecek
buradan herkese haber vereyim silencerları olmayan arkadaşlardan geri alacağım vede fazladan getirtiyorum yani 1 üründen herhalikarda 2-3 adet elimde olacak özellikle 6600 lerden fazlacana getirtecem sayı sorun değil
@kudretbilgisayar listeye eklendiniz
helkangel listemdesin merak etme sorun yok
beyler son gün yarın sabahtan listeyi avrupaya veriyorum sayfanın başından itibaren bakıp modellere göre siparişi vericem ancak bazı ürünlerden sayıca fazla getirticem sonradan isteyen arkadaşlarım kesinlikle çıkacak bunu booster olayında görmüştük onun için telaşlanmanıza gerek yok
abi büyüksün. çok iyi olmuş çünkü ben kesin bir şey alcam ama vga mı ati mi karar veremedim bir türlü ama sanırım vga sil. alcam.
BBI beni unutma.. 6600GT PCI-e için.......
bbı bravo sana.kimseye kulak asma.benim gigabyte 9800proyu artık soğutacaz inşallah.ati silencer1 rev 2 istemiştim.eğer uyum sorunu varsa incelersen memnun olurum. sanada zahmet olacak.şimdiden teşekkürler.yurt dışı siparişini bekliyoruz.