Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöööe listenin güncellenmişinide bi görsek keyfimiz yerine gelip şevkimiz tavana vursa nassıı olur
  • beni de ekleyin dostlar ATI Silencer 4 (Rev. 2) için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CUH65

quote:

Orjinalden alıntı: NuriAlcho
    BBI sen ayaksın abi sen kesin kaçak kuçuk getiriyon bu ürünün tistribütörü dijitalcenterdir...www.dijitalcenter.com var mı ötesi????

ehehe tapın bakalım siz dijitalcenter'a
    mal satarken çok güzel herşey..
    bigün bi parçanız arıza yaptığında görüşürüz...
    benim av8 3rd eye anakartım aldığım gibi bozuk çıktı..
    ayın 19unda bıraktım garantiye...
    20gün oldu tık yok
    atmadıkları yalan kalmadı
    attıkları yalanları yakalıyorum söylüyorum başka bişeyler atıyolar....

Katılıyorum sana abi, özellikle bi ürün telefon açıp soruyorum diyorum ki şu firmanın şu ürünü var acaba şunmu taksam anında karalıyıp başka firmaları yerden yere vuruyorlar, yani sanki tek onlardan alıcaz abi sadece onların ürünleri.. Paşalar gibi getiririz ürünlerimizi arkandayız BBI sen bırak dijital center forumlarda yazar ancak...

• bbi abi ben vga silencer rev 3 istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

bbi abi ben vga silencer rev 3 istiyorum

Bence VGA Silencer rev3 yerine
    ATI Silencer 1 rev2 almanız daha mantıklı olur
  • @BBI (( NV Silencer 4 )) istiyorum Listeye ekleyiver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 6 Şubat 2005, 19:14:00 >
  • BBI arkadaşım sen ank.dansın sanırım ank.da olanlar elden olanlar değil mi??? bnde r360 ve xt bioslu 9800pro ya hngisi uyuyorsa beni de mtlaka listeye eklersen sevinirim, bu gnden snr aşehir dışında olacağım için haberleşebilmek için pm den cep tel.i ve mail gönderiyrum bi aksilik olmaz umarım beni eklemeyi unutma dostum
  • bırakın şu firmalarla dalaşmayı.işimize bakalım. bbı kardeşim.durum ve gelişmeler nasıl?kaç kişi olduk?irtibat kurabildinmi?görüşürüz.kal sağlıcakla
  • hadi yaa sen ankaradan mısın. oh. rahatladım. senden malı almak kolay olur.balıkesir de oturuyorum ama soy sülale ankarada. zaten ankaradan dün döndüm.. bir de liste hazırlan sa ada içim rahatlasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

@BBI (( NV Silencer 4 )) istiyorum Listeye ekleyiver.

Kardeş ben firmaya kartımın detaylarını verdim bana NVidia Silencer 4 (rev.2) önerdiler. Sen rev.1? rev.2? belirtmemişsin sonra sorun olmasın. KArtın ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: someone74

quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

@BBI (( NV Silencer 4 )) istiyorum Listeye ekleyiver.

Kardeş ben firmaya kartımın detaylarını verdim bana NVidia Silencer 4 (rev.2) önerdiler. Sen rev.1? rev.2? belirtmemişsin sonra sorun olmasın. KArtın ne?
    5950Ultra için istiyorum

• bende 6600 TD için istiyorum :) bi 600 vuruyum ekran kartimlada görün .
  • Ewt. Hasretle listeyi bekliyoruz.....
  • LİSTE 10 DK KADAR HAZIR MERAK ETMEYİN BU GÜN AKŞAMA AVRUPAYA AYNEN YOLLANACAK BU LİSTE YANLIZ 6600 GT İÇİN MALESEF AGP VERSİYONUDA PCIEX VERSİYONUDA AVRUPADA MEVCUT DEĞİL STOKLARINDA PCIEX İÇİN OLANIDA MEVCUT DEĞİLMİŞ MALSEF
  • ATI Silencer 1 rev2 istiyorum ben 1 adet. Kolay gelsin.
  • 9800 pro r360 ve xt bioslu için silencer3 rev2 istemiştim tabii teknik olarak uyuyosa bugra arkadaşım umarım eklemişsiindir beni de listeye

bu arada liste yayınlamamış hala?????
  • LİSTE İŞİM YARINA KALDI NEDENİ HERKESE DUYRULUR NVIDIA SILENCER 6 BULUNBDU
    6600 LER İÇİN HEM AGP HEMDE PCIE İÇİN MODELLERİNİ BULDUM YARIN FİYATI YAZICAM ONA GÖREDE LİSTE HAZIRLAYACAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBI

LİSTE İŞİM YARINA KALDI NEDENİ HERKESE DUYRULUR NVIDIA SILENCER 6 BULUNBDU
    6600 LER İÇİN HEM AGP HEMDE PCIE İÇİN MODELLERİNİ BULDUM YARIN FİYATI YAZICAM ONA GÖREDE LİSTE HAZIRLAYACAM

yaşa be hocaaam
    bende yarın soylecem agp mi pci-ex mi alacam..
  • DOSTUM bunu istememin nedeni 1200-2400rpm ve max 38db çalışması. diğeri 1500rpm de çalışıyomuş. bulduğum bir sitede 2400 de çalıştırınca 7derece kadar daha soğuk tutuyordu 98000pro 440mhz çekirdeği. ama 38db çok ses çıkarır mı bilemiyorum. eğer öyeyse diğerini alayım yani bayağı araştırdım ama tam emin olamadan karar verdim. aslında gönlüm biraz bundan yana gibi ama siz ne dersiniz. sizce neden ati sil.1rev2 daha iyi. arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: Izzet

quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

bbi abi ben vga silencer rev 3 istiyorum

Bence VGA Silencer rev3 yerine
    ATI Silencer 1 rev2 almanız daha mantıklı olur

• düz 6800 için olan nv silencer 5 in rev1 i mi rev 2 si mi daha iyi. fan devir sayısı olarak. benim için ses önemli değil. daha soğuk olsun yeter çünkü kasadaki uyduruk fan dan daha çok ses yapcağına inanmıyorum
    ayrıca rev 1 440gr ama rev 2 428 gr. ne fark vardır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 7 Şubat 2005, 19:29:52 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.