Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bilencekic

yaw AGP palit 9550 128 bit e hangisi uyar yahu

ATI Silencer 2 ve ATI Silencer 2 (Rev. 2) nin uyaca1 görüsündeyim.
  • 9550,9800 r350 vede r360 için özel olarak yurt dışından destek istiyorum
    tabi 6600 leride unutmadım çalışmalarım devam ediyor merak etmeyiniz
  • Kardes banada NV Silencer 6 (Rev. 2) lazim.. 6600gt ile uyumluymus.. benide listene eklersen sevinirim...
  • ok
    eğer bulabilirsem kesin getirtecem
  • listede goremedim insallah getirtebilirsin...
  • BBI dostum agp uyumlu degilmis buyuk bi sevkle istedim hemn ama kusura bakma.. fırlatıp atıcam heralde bu kartı..
  • hocam onuda araştırıyorum
    listem güncellenecek en yakın zamanda
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBI

hocam onuda araştırıyorum

BBI@ 6600gt agp versiyonları için olan model daha cıkmamış herhalde daha napacaz biz yaw bende cok istiyorum bulabilirsen cok makbule gecer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HYDRA -- 4 Şubat 2005, 21:52:32 >
  • BBI benide yaz

Nv silencer 5 rev2 1 adet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

quote:

BBI@ 6600gt agp versiyonları için olan model daha cıkmamış herhalde daha napacaz biz yaw bende cok istiyorum bulabilirsen cok makbule gecer

inşallah hocam bu avrupalılar cumartesi pazar çalışmıyolar yaw işin kötü yanı
    6600 ler için haber bekliyorum ama dediğim gibi ptesi cevabı gelir iyi yada kötü
    oradada sıkıntı varmış 6600 lerde

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

quote:

inşallah hocam bu avrupalılar cumartesi pazar çalışmıyolar yaw işin kötü yanı
    6600 ler için haber bekliyorum ama dediğim gibi ptesi cevabı gelir iyi yada kötü
    oradada sıkıntı varmış 6600 lerde

yani agp için olan model üretilmişmide yokmuş yoksa daha üretilmemişmi ?

• muamma resmen ya biri var diyor biri şubatda çıkacak diyor anlayamadım net cevabı ptesi belli olacak inşallah
  • Olsaydı Arctic Cooling in web sitesinde olurdu bence
    Orada 6600 lerin AGP versyonu için bir Silencer yok

Tabii ki yakın gelecekte çıkar ama şu anda stoklarda
    olduğunu hiç zannetmiyorum
  • BBI sen ayaksın abi sen kesin kaçak kuçuk getiriyon bu ürünün tistribütörü dijitalcenterdir...www.dijitalcenter.com var mı ötesi????
  • ozaman biraz geç getir soğutucuları agp 6600 gtsi olanlarda yararlansın
  • Ya BBI üstat sen silencer getiriyosun da şöyle türkiye'de olmayan 6800GT pci-express getirsen nasıl olur
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: someone74

Bu arada 20 barajı çoktan aşımış gibi gözüküyor. BBI arkadaşım; Vantec ürünerde olduğu gibi Arctic Cooling ürünlerinde de ithalat esnasında ''CE'' standardı sakın başını ağrıtmasın? Buna nasıl bir çözüm buldun?

hocam bu konuda bir açıklama bekliyorum sizden

Gümrük birliği kapsamında ithal olarak yurda sokulan elektronik vb eşyalarda (thermaltake, zalman vs olduğu gibi) ''CE'' ibaresi bulunmakla zorunlu olan eşyalar vardır. Bu eşyalar için yetkili mercilerden onay gerekmektedir. İthalatla uğraşanlar bilir zaten. Bildiğim kadarıyla DC de Arctic Cooling ve Vantec ürünlerini getirmekte ve şu an bu ''CE'' onayı için zaman harcamaktalar. Dolayısıyla sen 2-3 tane değilde çok sayıda getirteceğin için her ihtimale karşı bu işin ehli bir gümrükçüye mutlaka danış. Ben güm. müş. yrd.yapmaktayım fakat ben bile yönetmeliğe tam hakim değilim. A karneli bir arkadaşa danışmakta fayda var Bu arada listede 9. sırada olduğumu hatırlatırım

• Ah BBI , sesini çıkartmadın aylarca , ben gidip zalman aldım , takası kadarda etmediğim küfür kalmadı , 10-12 saat sonra bu topiği açtın , ne diyeyim , saylınsırlara gelesin emi...
  • @BBI

abicim bana da bir tane rev4 silencer yazı ver (5950ultra için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-GeN -- 4 Şubat 2005, 22:53:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuriAlcho

BBI sen ayaksın abi sen kesin kaçak kuçuk getiriyon bu ürünün tistribütörü dijitalcenterdir...www.dijitalcenter.com var mı ötesi????

İŞİNE BAK HOCAM SEN BEN GETİRECEM ONLARDAN ÖNCE VEDE ONLARIN HİZMETDENDE EN AZ 10 KAT DAHA İYİ OLACAK MERAK ETME

LİSTE İŞİ İÇİN PTESİ EN GEÇ SALI HAZIRLANIP YURT DIŞINA GÖNDERECEM HABERİNİZ OLSUN
    SAYI SORUNDEĞİL YETERKİ İSTEYENLERİN İŞİ GÖRÜLSÜN
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.