Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi fazla oldum biliyorum ama benim karta unknown pcb yazmışlar rojakkot da. ama sanırım pro pcbsi var.
    abi sizce vga silencer rev3 ile ati silencer1 rev 2 arasında ne fark var. saırım vga silencer daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 4 Şubat 2005, 17:14:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

abi fazla oldum biliyorum ama benim karta unknown pcb yazmışlar rojakkot da. ama sanırım pro pcbsi var. birisi baksın da artık ya ati silencer3rev2 ya da vga silencer rev 3 alcam.

Evet sendeki Pro PCB sine benziyor
    ATI Silencer 1 (rev2) alman gerek
  • vga silencer rev 3 hakkında ne düşünüyorsun abi. 1200-2400rpm arasında dönüyor.
    http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=41&data=2&disc=
  • ATI Silencer 1, VGA Silencer 3 ten daha yeni bir tasarım
    O yüzden ben olsam ATI Silencer 1 i tercih ederim
  • model konusunda yardımcı olan arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum 6600 ler için çok çalışıyorum inanın çözmek içinde elimden geleni yapıyorum avrupaya mail üstüne mail atıyorum en yakın zamanda umarım cevabı gelecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Izzet

quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

fiyatlar uygun geldi ama benim 9800pro ya hangisi uyarki ?

Eğer PCB si R350 yani Pro ise ATI Silencer 1 rev2
    Eğer R360 yani XT ise ATI Silencer 3 rev2

Burada önemli olan PCB si, GPU su değil

evet r360, XT olara kullanıyorum.Verdiğin bilgi için saol.Bende o zaman BBI hocam ATI Silencer 3 rev2 bundan isteyim.Ne zaman gelirki ??
  • zamanı en kısa süreye çekicem ancak arkadaşlarımdan bir ricam var bana lütfen bir an önce burada istediğiniz modeli vede adedini yazın bende süre konusunda acele edeyim bu süre tahminimce10-20gün arasında sürecektir
  • 6600GT PCI-e için NV Silencer 6 Rev 2 istiyorum..... Umarım gelir....
  • çalışmalarım sürüyor eğer bulursam direk yazıcam anında ancak şunuda söyleyim bu en erken p.tesi olur
    6600 modelleri olupda silencer isteyen arkadaşlar buraya yazsın herhalikara ben yardımcı olmaya çalışacam
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgboy

6600GT PCI-e için NV Silencer 6 Rev 2 istiyorum..... Umarım gelir....
  • Bu arada 20 barajı çoktan aşımış gibi gözüküyor. BBI arkadaşım; Vantec ürünerde olduğu gibi Arctic Cooling ürünlerinde de ithalat esnasında ''CE'' standardı sakın başını ağrıtmasın? Buna nasıl bir çözüm buldun?
  • 6600 gt silencer istiyorum..duyy sesimiii...
  • someone74

Vantec ürünerde olduğu gibi Arctic Cooling ürünlerinde de ithalat esnasında ''CE'' standardı sakın başını ağrıtmasın? Buna nasıl bir çözüm buldun?

nerden biliyorsunuz hocam öyle bir sorunmu var biraz açıklarmısın
  • duyuyorummmmmmmmmmm garfi kardeşim benim
    quote:

Orjinalden alıntı: garfield

6600 gt silencer istiyorum..duyy sesimiii...
  • Bende rev2 istiyorum 9800 pro ma listeye yaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: someone74

Bu arada 20 barajı çoktan aşımış gibi gözüküyor. BBI arkadaşım; Vantec ürünerde olduğu gibi Arctic Cooling ürünlerinde de ithalat esnasında ''CE'' standardı sakın başını ağrıtmasın? Buna nasıl bir çözüm buldun?

hocam bu konuda bir açıklama bekliyorum sizden
  • bu arada Türkiye'nin neresinde olursanız olun herşekilde kargonuz sorunsuz bir şekilde elinize ulaşacaktır
  • ATI Silencer 1 (rev2)
    istiyorum izmire 1 adet

inşallah takması kolaydır bunu
  • bana ulaşmak isteyen arkadaşlarım,bana güvemyen arkadaşlarım için cep telefonumu veriyorum isteyen arkadaşlara ev telefonuma kadar veririm cep telefonuma 1 saat sonra ulaşabilirsiniz şu anda evde unutmuşum forumdaki çoğu arkadaşıma sorabilirsiniz bu numara uzun süredir benimdir Ankara'da oturuyorum isteyen gelip yanıma görüşebiliriz...
    0533 375 39 79
    BUĞRA IRMAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBI

bana ulaşmak isteyen arkadaşlarım,bana güvemyen arkadaşlarım için cep telefonumu veriyorum isteyen arkadaşlara ev telefonuma kadar veririm cep telefonuma 1 saat sonra ulaşabilirsiniz şu anda evde unutmuşum forumdaki çoğu arkadaşıma sorabilirsiniz bu numara uzun süredir benimdir Ankara'da oturuyorum isteyen gelip yanıma görüşebiliriz...
    0533 375 39 79
    BUĞRA IRMAK

Bilemiyorum benim ne kadar kredim var forum ahalisi bazında ama belirteyim yinede BBI dürüst bir arkadaşımızdır.
  • eyvallah abi sağol beni zaten tanıyan tanır bizde yamuk olmaz ancak herkesin kararı kendine tabi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.