Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BBI arkadaşımızı tebrik etmek istiyorum..
    bu tip organizasyonlar inanılmaz yaralı bence..

umarım çok hayırlı olur bu iş sizin için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

benı lısteye aldınız dımı bak unutmayın ben nv silencer 5 rev 2 alıyorum fıyatı ne olursa olsun sonra yer kalmadı demeyın

Yok yok yerimiz ayrıltıldı Top20 listesini bi ara arkadaştan bekleriz. Fiatlar açıklanınca ona göre yedek iste ile bi revizyona gidilebilir. Vay be ne çok bekleyen varmış Bende sadece bu mereti bir ben arıyorum sanıyordum. Zalman ramsinkleri bile bugün hallettim. O müthiş anı bekliyorum

• Fiyat açıklansın ona göre 2-3 tane sipariş edebilirim senden. Bizim arkadaşlarada söyledim aç gibi saldırdılar üzerime Alırsam şu şekilde olacak: Kendim için silencer 1 rev2 (yani 9800pro ya uyan model sitede rev3 vardı uyarsa o da olur), arkadaş 1 için silencer 6 rev2 modeli(6600gt için), arkadaş 2 için silencer 5 modeli (6800 için). Aralarında bi gariban benim...
  • Arkadaşlar sizleri hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama.. Napalım. Okuyum bakalım şunu :
    BENİM ATTIĞIM MAIL:
    quote:

Hello Arctic Cooling. Is your NV Silencer 5 compatible with GeForce 6600GT AGP (MSI or Leadtek). I know that NV Silencer 5 is for 6800 series. But is it possible to fit it on and 6600GT card? It could surely cool it better than NV Silencer 6 (Rev2).
    Regards...

ADAMLARDAN GELEN CEVAP:
    quote:

No, but we have a new model NV Silencer 6 which is compatible on NV6600 PCIe and 6600GT PCIe. We are now shipping this model starting from Feb 2005. Unfortunately we do not have a cooler for the AGP versions yet.
    Best Regards

Ben NV Silencer 5i herhangi bir yolla uydurabilir miyiz diye sordum. Oda hayır, NV Silencer 6 yı NV6600 PCIe ve 6600GT PCIe modellerine uydurabilirsiniz, "NE YAZIK Kİ AGP VERSİYONLARI İÇİN SOĞUTUCUMUZ ŞU ANDA YOK." dediler. Yani AGP 6600 serisi kartınız varsa, NV Silencerı şimdilik unutun.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 3 Şubat 2005, 9:41:48 >

• BBI abi ben vga silencer rev 3 istiyorum. fiyatlar belli olduktan sonra kesin alıp almayacağımı yazarım herkes gibi.

zaten bbi ankaradaydın bildiğim kadarıyla kolaylıkla gelip alabilirim sen adresini pm at.

http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=41
    gerçi sen link felan koymayın felan demişsin ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 3 Şubat 2005, 13:34:13 >
  • ya beyler bi liste falan yapsanıza fiyatlar ne zaman belli olacak ne zaman teslim edilecek hiçbişey belli değil
  • Ya arkadaşlar bu kadar heyecanlanmayın
    Bu işler bu kadar kolay değil

BBI arkadaşımız ayarlayabilirse yani getirebileceği
    kesinleşirse, tabii ki fiyatları yazacaktır

Fiyat bilgisi gelinceye kadar bekleyelim
    Sabırlı olalım
  • arkadaşlar heyecanınızı anlıyorum ancak bu 1 günlük bir iş değil malesef uzun süredir bu işi gizli olarak kovalıyordum fiyatı bu gün kesin belli olacak merak etmeyin

Ancak özellikle üzerinde durduğum bir konu var oda garanti olayı bunun üzerinde çalışmalarım sürüyor yani silencerlar yurt dışından garantili olarak gelecek
  • BBI arkadaşım çabaların için teşekkür ediyorum ve senden ATI Silencer 3 (Rev. 2) 9800xt için olan modeli istiyorum sana kolay gelsin...
  • sağol kardeşim çok yoğun çalışıyorum şu fiyatı bir belli olsa artık kafayı yiyecem nerdeyse fiyat fiyat diye

neyse az kaldı bu gün çözülecek inşallah,avrupada silencer sıkıntısı varmış fiyatı o yüzden bukadar gecikti ancak çözülemeyecek bir durum yok
  • BBI bizi diskoya götür
  • ati silencer 1(rev 2 ) yada vga silencer rev.3 istiyorum kesin ikisinden birini alıcam 1 adet
  • Abi Condor uymuyo diyo agp 6600gt lere.
    ozaman çekilmek mecburiyetindeyim
  • Beyler göz var nizam var. 6800e uyan soğutucunun sizce 6600 e uyması mümkünmüdür? Hemde Koskoca AGP köprüsü olan 6600GT agp lere...
  • Beyle eminimki herkes aşağı yukarı hangi Arctic cooling ürününe ihityacı olduğunu biliyordur. Daha da emin olabilmeniz için vereceğim link açıklayıcı olacaktır.http://www.frozencpu.com/search.html?mv_profile=searchstring&mv_sort_field=description&mv_matchlimit=33&mv_session_id=aHxCmo9Y&mv_searchspec=vga+silencer&Submit.x=15&Submit.y=8

• Bu arada sizlere bir husus daha belirteyim sayfayı inceleyecek olursanızhttp://www.frozencpu.com/images/products/pdf/artic-cooling_vga-silencer-compatibility.pdf bu bölümde Ati silencer 1 ve 2 modeli alacaklarla Nvidia Silencer 3 alacaklar dikkatlice okusunlar sorun çıkmasın sonradan...
  • abowwww ula NV SILENCER 6 REV.2 6600gt agp'ye uymuyorsa kötü oldu beaa tühh tühhh
  • Arctic Cooling ürünlerini Avrupa'dan getirmekte fayda var

Tavsiye edilen fiyatı $33 olan bir ürünü Amerika'da $29 civarına alabiliyorken
    Aynı ürünün Avrupa'da tavsiye edilen fiyatı 28 Euro oluyor ve 12-15 Euro arasına
    alınabiliyor

Yani Avrupa'da çok ucuz, Amerika'da çok pahalı bunlar
  • hadi BBI sana güveniyoruz hallet şu işi. ben balıkesirde oturuyorum umarım sorun çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 3 Şubat 2005, 19:22:48 >
  • Sapphire 9800pro@xt içinde bir fan olsa fena olmaz hani
    benide listeye ekleyebilirsin 9800xt için (r350 PCB)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.