Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.196
Cevap
36
Favori
46.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun harika olmuş . Bir hobim oyun oynamak vardı . PS1 den beri . Oyunlar 3 bine yaklaştı. Ev aldım oyunu almam çok zor ama çok da almak istiyorum günümüzde kafamı dağıtan iş bir tek oyun oynamak o da imkansıza doğru gidiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • en uygun hangi ülkenin store unda acaba?

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt

Bu oyun korku oyunu değil ki, kasvetli ve hafiften gergin atmosferi olan bir oyun sadece

gerçek korku oyunu görmek istiyorsan Visage gibi Madison gibi yapımlara göz gezdirmeni tavsiye ederim

• PS5'te Silent Hill 2 keyfi. Akşam aç konsolu keyfine bak. Mis gibi  

• guitarman kullanıcısına yanıt
    Hint Psn sanırım. 1740 TL şu an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

tamam, kart komisyonuyla 1800 e geldi.

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Amazon indie ile kod ne kadara geliyor acaba bilen var mı? Mtc güncel kura 121 TL komisyon alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt
    Hiç bilmiyorum hocam ben MTC'den devam

• Silent Hill 2 hakkında oyunun ilk 3 saatini oynayan medya mensuplarının fikirleri:
    Genel olarak olumlu izlenimler, sadık bir uyarlama
    • "İlk üç saati oynadıktan sonra olumsuz şüphelerim yok oldu” yorumları var.
    • 60 FPS modu onaylandı
    • Dövüşü daha akıcı hale getirmek için Dodge düğmesi ve nişangah eklendi
    • Orijinalden daha fazla keşfedilebilir bina
    • Canavarlar daha saldırgan ve karşı saldırı yapabiliyor
    • Yeni bulmacalar onaylandı
    • Bölgeler genişletildi ve eşya konumları taşındı
    • Wood Side ve Blue Creek apartman iç dizayn tasarımı elden geçirildi.
    • Pyramid Head ile apartmandaki dövüş elden geçirildi, yenilendi.
    • Tüm orijinal sonlar dahil edildi + NG+'da yepyeni sonlar var
    • Dövüş daha akıcı, ancak Bloober Team SH2'nin dövüş odaklı bir oyun olmadığını vurguluyor
    • Ses tasarımı gerginlik hissi veriyor
    • Sis yine çok yoğun
    • PS5 için UE5 Lumen teknolojisi onaylandı
    • 8 Ekim'de yayınlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 20 Ağustos 2024; 22:24:49 >

• nier kullanıcısına yanıt

amazonda 70-80 ekliyor

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Dediğin gibi Amazon’dan alayım o halde. Brezilya için de Amazon Brezilya kod satışı yapmıyor dimi sen biliyorsundur onları.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Of ağzım sulandı 

Zaten son gameplay'de farklılıklar az çok kendini belli ediyordu. Yeni bir puzzle gösterildi, daha tok dövüş sistemi, yeni mekanlar vs. Soluksuz izledim gameplay'i, şahane bir oyun geliyor.  

• Fazla sisli olmuş beğenmedim.

• Bir Silent Hill oyununu fazla sisli diye eleştirmek. Bloober Team'in karşısındaki kitle bu işte. Taş olsa çatlar yemin ediyorum.

• Tam kış oyunu kasvetli havalar da kulaklıkla oynanacak yegane oyunlardan

• umarım bulmacalar zorlayıcı olur

• Silent Hill serisiyle tanışmaya can atıyordum ama trailerlar hiç heyecan vermedi bana. Resident evil serisine remaster ve remakelerle girmiştim, re2 remake, re4 remake videolarında bayağı gaza gelmiştim ve müthiş keyif almıştım. Konami laneti aciliyete getirmiş meseleyi sanırım. Şu seriyi öldürmese bari.

Steam'e baktım ulan Konami yine bütün diller var Türkçe yok. Bari oradan bir heycan verseydi. onuda vermedi.

• lextor kullanıcısına yanıt
    İki oyun aynı tür karşılaştırma yaptığınız için diyorum.

• Yanlış anlaşılma olmuş. Oyun karşılaştırması yapmadım hocam. Ortaya çıkarılan iş karşılaştırması yaptım. Bir işte kalite arşa çıkmışken diğerinde pek kalite göremedim.

Ayrıca RE saf korku iken Silent Hill'in türünü psikolojik atmosfer gerilim diye biliyorum.

Neyseki Akira Yamaoka'nın parçaları olacak. Belki alırsam tek tesellim olur gibi.

neyse sonuç olarak çıkınca bizi eğlendiren bir şey olsun yeterli. Amacımız o zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 22 Ağustos 2024; 10:34:55 >
  • En son çıkan story trailerini izledim. Original oyunun trailerinin aynisini yapmaya çalışmışlar. Aynı sahneler aynı konuşmalar vs. Bu aynı fanların gt5 de gt6 tarihlerini yeniden yapması gibi bişey.

Neden ki ? Neden özgün bir trailer yerine tıpatıp aynısını yapmaya çalışıyorsunuz ? Korktugunuz nedir ? Orjinalden çok mu uzaklaşmak yada özgün olamamak mi ? Bence ikincisi ve kolayı orjinaline olabildiğince sadık kalmak. Ancak zaten last of us remake denen aslında.remastred bile olamayan ucubenin eleştirildiği yerde bu değil miydi ? Emin olun olaylarda ki sıralama bile aynıdır. Neyse çıksın bakalım ama hala James in animasyonları unreal 4 de ham proje.acilmis karakter animasyonları dan hallice. Hala çok kötü.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.