< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (18. sayfa)
-
-
Oyun çok keyifli olmuş.
Çok başarılı bir remake geliyor. Reddit'te öve öve bitiremediler. Tam sonbahar oyunu olmuş. Kulaklığı takıp içinde kaybolacaksın. Oyun dövüş oyunu değil diye 50 kere yazdı remake yapımcıları. Efsane bir remake geliyor.
-
oynamadan nasıl anladın keyifli olduğunu
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence oyunun videolarına bir şey katmak zorunda değiller. Aslına sadık kalmak her zaman kötü değildir. Aslı zaten çok iyi idi, böyle kalması da daha iyi bence. Oyun içinde bazı yeni bulmacalar ya da daha önce gidilmeyen mekanlar olabilir, böylesi daha iyi olur diye düşünüyorum. Animasyonlara gelince, haklısınız. İyı gözükmüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnsanlar gerçekten sırf eleştirmek için eleştiriyor, emin oldum artık. Oyunla ilgili ilk izlenim videolarının tamamı oyunun o "Silent Hill" havasını öve öve bitiremiyorken, orijinal E3 tanıtım videosunun birebir aynısını sunmaları insanlarda aslına sadık bir remake ve orijinal oyuna da bir tür saygı duruşu olması yönünden hayranlık uyandırmışken, yapımcı çıkıp oyun üzerinde ne tür bir özveriyle çalıştıklarını ısrarla belirtiyorken, bu sefer de neden ekstra şeyler eklemedikleri, özgün olmadıkları, oyunu birebir aynı oyun olarak geliştirdikleri - ki bu beni kahkahalarla güldürdü - yönünde eleştiriyorlar. Hayır oyunun halihazırda orijinal oyunun iki katı uzunluğunda olduğu söyleniyor. Yani üzerine epeyce bir şey de eklemişler. Kaldı ki oyun çıktıktan sonra da eklenen bu içerikler yüzünden "Ne gerek vardı yeaa orijinali daha iyiydi yeaa siz kimsiniz de ekstra şeyler ekliyorsunuz yeaa." diye eleştirilecek. Yani ortadaki paradoksu görmenizi istiyorum. Aynı oyunu ki adı üzerinde remake, neden aynı şekilde yaptınız diye eleştiriliyorlar, diğer taraftan da oyuna en ufak farklı bir şey ekledikleri takdirde taş ve sopalarla kovalanıyorlar. Gerçekten akıl tutulması bu artık. Belli bir yaşın da üzerine çıkmış olan boomer bir kitle var, dinozor da diyorlar galiba bu tür insanlara. Bu insanları katiyen memnun edemezsiniz arkadaşlar. Orta yaş kriziyle cebelleşiyor çünkü bu insanlar. Yaşlanıyor olmanın verdiği bir rahatsızlıkları var mevcutta ve bunun gibi gençlik dönemlerinde oynadıkları oyunları demir olsa çürüyecek bir kayıtsızlık ve kendilerince haklı bir korumacılıkla özümsemişler. Adamların derdi Silent Hill 2 Remake falan değil aslında, bir daha asla yirmili yaşlarının başlarında olamayacakları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 23 Ağustos 2024; 9:39:28 >
-
Yukarıdaki gözleri bozuk arkadaş efsane remake geliyor yazmış. Bloober Team hayatında ne zaman efsane oyun yapmış ki? Adamların kapasitesi belli yani 85 puanı zorlasalar iyidir.
-
Ana karakter animasyonları hariç çok iyi görünüyor her şey.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Farkındaysan Remake yapılıyor. Ne özgünlüğünden bahsediyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu oyunu satın almak istiyorum ama kalitesinden emin değilim. Puanları beklemek sanırım daha mantıklı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu oyun her türlü oynanır hikayesi top 10 arasına girer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bulmacaların karmaşık olması güzel olmuş , kombatı zaten zevkli gözükmüyor bari isminin hatrına, atmosfer ve bulmacalar için oynarız
-
İlk oyunda da combat zayıftı fakat buradaki problem animasyonlar, baya sıkıntılı görünüyor. Combat tek düze olması hadi anlaşılır ama daha ve doğal akıcı animasyonlar olsa bu kadar göze batmazdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 27 Ağustos 2024; 12:8:49 > -
bu nesilde bu animasyonlar kabul edilemez evet
-
Son gameplay videolarından sonra ön siparişi geçtik, sabırsızlıkla bekliyoruz...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X