Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
39
Favori
44.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam oyuna başlayacağım, oyunu oynayanlara 2 sorum olacak;

1- 3D Kulaklıkla mı oynanmalı? Dualsense başarılı bi şekilde kullanılmış deniyor, Dualsense hoparlöründen çıkan sesler ürkütücü olabiliyormuş.

2- Default HDR ayarı inanılmaz karanlık geldi bana, sizde durum nedir? TV’den mi kaynaklı yoksa oyundan mı merak ettim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hastane bölümü neydi ya ögle icim daraldi iyice sonlara dogru Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU  Hele o asansör sahnesini o kadar iyi yapmislarki duygulandim gercekten güzeldi :)))

• Fearless_tr kullanıcısına yanıt

oyun daha yeni başlıyor hocam hastane en ferah yerlerden biri 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TaKo kullanıcısına yanıt

hdr ayarını kendine göre yap hocam özellikle 5.bölümden sonra oyun çok karanlık

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Welcome to family :)

• Oynamayan kalmasin

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUFearlesstryoutube
    #silenthill2 #remake #ps5
    https://www.youtube.com/live/fDABehFILko
  • Oyun harika olmuş harika. Adamlar combatı falanda düzeltmişler çok iyi olmuş. Atmosfer grafikler şahane özellikle dokular çok başarılı, yeni nesil oyun kendini belli ediyor.

• Bana ait değil 🙂

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• arkadslar woodside apartmanı orjinali ile aynı mı ? 20 yıl aradan sonra hatırlaması zor :)

resmen tıkandım kaldım burada dolanıp duruyorum bomboş

• kingofbet K kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunu oynarken dip köşe her yeri gezmeniz lazım. Gezmediğiniz,bakmadığınız hiçbir oda kat vs kalmamalı. Bir puzzle ı çözemiyosanız muhakkak atladığınız bir ipucu,yer,kilitli kapı vs kalmıştır. Bu şekilde oynarsanız mantığını çözünce akıp gidecek zaten oyun. Özellikle harita kullanmaya özen gösterin. Gezdiğiniz veya kilitli kapılar filan işaretleniyor. Zamane oyunlarına kıyasla zordur silent hill. 🙂

• Ortalaması az olmuş. Bence 9 şuan. Diğer ortalama oyunları yapan bloober ile bu remake i yapan bloober aynı firmamı inanmak bile oldukça zor.

1-3-the room sırasıyla bu adamlara verilmeli.. Ben yanılmış olmaktan çok memnunum. Resmen görevmiş gibi oyun oynarken 2000 lerin başındaki ruhu yakaladım.

Resident evil zero, remake, 4 ve silent hill 2-3- the room orjinal oyunlarını oynadığım döneme gittim.

Fazla söze gerek yok. İhtiyacımız varmış bu oyuna.

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 8 Ekim 2024; 22:21:17 >

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar hocam. Mis gibi olmuş mis. Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

tamam hocam hallettim. 3 coini zaten buldum ama ben 6 tane coin bulacağımı zannederek dolaşıyordum 6 adet slot olduğu için :) şimdi sıra bulmacayı çözmekte

• Ya arkadaş hala geriyor oyun ya . Yaşımız ilerledi ama birşey değişmemiş :) . Oyun benim gözümde harika mükemmel harikulade olmuş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 8 Ekim 2024; 23:46:35 >
  • Atmosfer ve ses tasarımı çok iyi. Yalnız bulmacaları zorda oynuyorum ve bazı bulmacaları çok saçma olduğunu düşünüyorum. Üstelik bazen şansa açıyorum çok sinir oldum. Signalis'te bu zekice bulmaca hazırlama işini güzel halletmişlerdi.

• Bloober Team artık kendini ispatlamıştır

• İşte en sevdiğimiz kısım. :) Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

• Coin puzzle'a bak sen Adamlar üç fazlı puzzle yapmışlar. Yetmemiş saat bilmecesini değiştirip farklı şekilde oyuna dahil etmişler ki ben bu puzzle yok mu acaba diye kendi kendime sorarken. Bence gayet iyi gidiyor oyun. Remake dediğin böyle olur.💪

• Bizim gibi Oldlar sanırım oyunu bitirmek için 4-5 gün daha geçirecek. Yeni jenerasyonun her şeyi hemen tüketme huyu bizde yok. Oyun çıktığı gibi bitirip, arkasında new game ile tekrar bitiren kaynıyor ortalık. Gerçekten böyle tiplemeleri anlamıyorum ve hiç bir zaman da anlamayacağım. Benim şu anda toplam oyun sürem 5,5 saat. Her gün azar azar oynayıp tadında ertesi güne bırakarak gidiyorum. Sonuçta oyun kaçmıyor.

Belki de eski oyunları o yüzden hala çok seviyoruz. Ben bu oyunun 1 ve 2. oyununu 7-8 ayda bitirdiğimi hatırlıyorum. Bazı bulmacaları çözmek için oyun dergilerinde tam açıklamaların yayınlanmasını bekliyorduk falan. Çabuk ve hızlı tüketmeye başladıkça yaptığımız, oynadığımız her şey den aldığımız keyifte azalıyor diye düşünüyorum.

Silent Hill remake ile tekrardan 23 sene öncesine dönmek beni o kadar keyiflendirdi ki sanırım bir süre daha tadını çıkaracağım.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.