Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
39
Favori
44.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun kötü olması ile ilgili gerçekten endişelerim vardı. Çokta üzülüyordum umarım bir sorun olmaz diye. Çok başarılı buldum videoları inceleyince. ama psn ile steam arasındaki fiyat farkı nedir arkadaş ? Gerçekten enayi yerine konduğumu hissediyorum artık.

Kardeşlik haricinde başka türlü alım yolu varmıdır arkadaşlar ?

• Hint Psn üzerinden 1600-1700 bandında alınıyor bankaların komisyonuna göre.

• promedyumx P kullanıcısına yanıt
    Kaç rupi almak lazım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt
    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yerde şöyle hissettiğimiz, hayal ettiğimiz gibi yenilemeler var. Bazı yerlerde komple değişmiş ve çok iyi olmuş.

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

Kurtarmışlar gibi. Bakalım devamı gelir mi

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUEmin Çıtakyoutube
    Videoda tanıttığım ENZO-4070 sistemi bu bağlantıdan satın alabilirsiniz: https://ggentr.co/3Y0A3Vp Silent Hill 2 Remake İncelemesi: 23 Yıl Sonra Geri Döndü! Şimdi Daha Korkutucu ve Yoğun! 00:00 Silent Hill 2 Türkçe incelemesi 01:32 ENZO-4070 sistem reklamı 03:45 Silen Hill 2 Remake Silent Hill 2, 23 yılın ardından geri dönüyor ve bu sefer her zamankinden daha korkutucu ve derinlikli bir deneyim sunuyor. Konami'nin efsanevi korku oyunu, Bloober Team tarafından ustalıkla yeniden tasarlandı ve 2024 yılında hayranlarının karşısına çıktı. Bu incelemede, Silent Hill 2 Remake’in orijinal oyuna sadık kalarak nasıl yeniden yorumlandığını, hikayesindeki yeni detayları ve oynanış dinamiklerini ele alacağım. 2001'de PlayStation 2 için çıkan Silent Hill 2, psikolojik korku türünün en önemli eserlerinden biriydi. James Sunderland'ın ölü karısı Mary'den aldığı gizemli mektup ile başladığı macera, oyuncuları karanlık ve mistik kasaba Silent Hill’in içine çekiyor. Oyun, aşk, kayıp, pişmanlık ve zihinsel travmalar gibi konuları derinlemesine ele alarak oyuncular üzerinde kalıcı bir etki bırakmayı başarmıştı. Silent Hill 2 Remake: İlk İzlenimler Silent Hill 2 Remake, görsel anlamda büyük bir yenilik sunuyor. Geliştirici ekip, orijinal oyunun ikonik atmosferini modern grafiklerle yeniden canlandırmış. Toluca Gölü, Brookhaven Hastanesi ve Toluca Hapishanesi gibi mekanlar, detaylı grafikler ve ışıklandırma ile adeta yeniden hayat buluyor. Özellikle sisli ve karanlık atmosfer, oyuncuyu sürekli bir gerilim içinde tutmayı başarıyor. 2024 versiyonunda düşman tasarımları da daha grotesk ve rahatsız edici bir şekilde ele alınmış. Bu da orijinal oyunun yaratmak istediği huzursuzluk hissini daha güçlü kılıyor. Oynanışta Yenilikler Orijinal oyundaki sabit kamera açısı ve kontroller yerini omuz üstü kameraya ve daha akıcı bir kontrol sistemine bırakmış. Bu değişiklik, daha modern bir oynanış sunarken, Silent Hill 2'nin o eşsiz ve tüyler ürpertici atmosferini koruyor. Ayrıca James Sunderland’ın yetenekleri de geliştirilmiş; artık daha fazla saldırı seçeneği ve kaçınma hareketi mevcut. Ancak, bu eklemeler oyunun zorluğunu düşürmemiş. Düşmanlar çok daha agresif ve ölümcül. Özellikle karanlıkta sizi takip eden yaratıklar ve aniden üzerinize atlayan canavarlar oyuncuyu tetikte kalmaya zorluyor. Hikayede Derinlemesine Yenilikler Silent Hill 2’nin hikayesi, orijinaline sadık kalırken bazı yeni detaylarla zenginleştirilmiş. James’in Maria ile olan ilişkisi ve kasabadaki diğer karakterlerin arka planları daha detaylı bir şekilde ele alınmış. Ayrıca oyunda, hikayenin daha iyi anlaşılmasını sağlayacak belgeler ve dokümanlar eklenmiş. Bu yeni eklemeler sayesinde Silent Hill 2’nin temaları daha anlaşılır ve derin bir hale getirilmiş. Bu değişiklikler, orijinal oyunun hayranlarını tatmin ederken yeni oyuncuları da oyunun hikayesine daha fazla bağlayacaktır. Grafik ve Ses Tasarımı Silent Hill 2 Remake’in en güçlü yönlerinden biri de grafik ve ses tasarımı. Geliştirici ekip, orijinal oyundaki mekan ve karakter tasarımlarını modern teknolojiyle birleştirerek görsel anlamda gerçek bir şölen sunmuş. Sisli yollar, kasvetli binalar ve dehşet verici yaratıklar oldukça etkileyici görünüyor. Akira Yamaoka’nın orijinal müzikleri, oyunun atmosferini daha da güçlendiriyor. Oyun boyunca tüyleri diken diken eden bu melodiler, her sahnede kendinizi bir kabusun içinde gibi hissetmenize sebep oluyor. Sonuç: Silent Hill 2 Remake, Bir Efsaneyi Yeniden Canlandırıyor Silent Hill 2 Remake, orijinal oyunun hayranlarına nostalji yaşatırken, yeni nesil oyunculara unutulmaz bir korku deneyimi sunuyor. Bloober Team, bu oyunu sadece grafik olarak yenilemekle kalmamış, aynı zamanda hikaye anlatımı ve oynanış mekanikleri açısından da önemli yenilikler eklemiş. Sonuç olarak, Silent Hill 2 Remake, 23 yılın ardından yeniden doğarak korku severleri bir kez daha kasabanın karanlık sokaklarına çekmeyi başarıyor. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCukRQCCUek375pSFETayivw/join Topluluk odaklı Discord kanalımıza da bekleriz: https://discord.gg/2m7vFhyQ İçimdeki Dark Souls ve From Software sevgisini kanalize etmek için videolar hazıladığım kanalıma hoş geldiniz. Videolarını beğenerek ve kanala abone olarak siz de içeriklerime destek olabilirsiniz. Beni sosyal medyada da takip edebilirsiniz: Twitter: https://twitter.com/emnctk Instagram: https://www.instagram.com/emin_citak/ #silenthill2 #blooberteam #konami #oyun #inceleme
    https://www.youtube.com/watch?si=C8dDd2FKOivNMX4Y&v=-CYZMA5FIl4&feature=youtu.be

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Amazon'da direkt Rs 4,000 satılıyor mu hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 8 Ekim 2024; 17:25:48 >
  • KristalTürk K kullanıcısına yanıt
    Neden Silent Hill 1'den başlamadılar acaba merak ettim. PS1'de ilk oynadığım oynadığım ve gerim gerim gerildiğim korku oyunuydu SH1

2. oyun daha popüler bu yüzden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    İlk oyunla, 2'nin bağlantısı yok mu, konu, hikaye bağlamında? Ben sadece 1'i oynadım, ondan sonrasını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 8 Ekim 2024; 17:47:1 >
    ilk oyunla bağlantılı üç ve origins var, ikinci oyun bağımsız.

hikayesi daha realist olduğu için sanırım diğer oyunlardan daha ilgi çekici ve klişe değil.

• Arkadaşlar koldan gelen radyo sesini nasıl kapatıyoruz bulamadım bir türlü.

• shunter kullanıcısına yanıt

ses sekmesinde olacaktı ayarı. kulaklıktan gelmesini sağlayabiliyorsunuz.

• Ses sekmesinde bulamadım TV den gelsin istiyorum

şimdi bakınca bende bulamadım. yeni oyun başlarken sormuştu radio sesi nereden gelsin diye fakat seçim yaptıktan sonra değişmiyor sanırım.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Gece oynarken sorun oluyor hocam ya nasıl edeceğiz acaba ?

kolun sesini kısın hocam ben öyle yaptım duyulacak kadar geliyor rahatsız etmiyor

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Evet mantıklı teşekkürler hocam

• benim demek istediğim her şeyi Enis demiş. aksiyon kısmı dahil. üzerine bir şey dememe gerek kalmıyor.

beni de baya ters köşe yaptı oyun baya başarılı olmuş.

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUEnis Kirazogluyoutube
    Silent Hill 2 Remake için yaptığımız bu değerlendirme videosundaki ekran kartı modeli detayları için link'imiz: ► https://msi.gm/S766B80B Dakikalar: 00:00 Sana zamanında sövmüştüm 01:36 Silent Hill 2 Remake 13:12 Sponsor: MSI 14:57 Bir ek Bugün yeni çıkan Silent Hill 2 Remake için bir değerlendirme yapıyoruz. 2001 yılında çıkan oyun benim kabusum olmuştu. Gerçekten tırstığım, bünyede kalıcı etki bırakan tek korku oyunudur benim için. Bu yeniden yapım da iyi çıkmaz diye düşünüyordum. Ama beklentimin ötesinde çıktı. Bana da özür dilemek düştü. Gelin beraber bakalım. İyi seyirler dilerim.  #oyun #eniskirazoglu #silenthill #işbirliği
    https://www.youtube.com/watch?v=d9SD9HLBvBc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 8 Ekim 2024; 18:45:23 >
  • Oyun aşşşırı iyi olmuş aşşırı. Keşke her remake böyle olsa.

• Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.