Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.148
Cevap
39
Favori
44.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, bu duruma ben de şaşırdım. Daha ben hastane bölümüne gelmeden bitirenleri görmeye başladım. Bazı takip ettiğim yabancılar var. Canlı oynuyorlar, video üzerine bir geldim, son bossla kapışıyor. :D Valla sindire sindire oynarım, köşe bucak bakarım. Her kapıyı itina ile kontrol ederim. Güzel keyif veriyor keşfetme hissi. Elden Ring oyununu da bu yüzden çok seviyorum doğrusu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OldGamers86 kullanıcısına yanıt

Biz 25 sene öncesinin oyuncularıyız. Biz öyle alıştık öyle devam ediyor. Yeniler böyle alıştılar, böyle devam ediyorlar. Ben onların oynama tarzından asla keyif alamam ama onlar bizim oyun tarzımızı biraz deneseler belki keyif alabilirler.

Ben bazı yabancı takip ettiğim yayıncılara baktım, benim geldiğim yere kadar nasıl ilerlemiş diye izleyeyim dedim, adam sıfır araştırma, kurşun bile sıkmadan koşa koşa 5,5 saatte geldiğim yere 2 saatte gelmiş. İyide oyunun ruhu bu değil ki kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 9 Ekim 2024; 2:2:22 >
  • Roberto Baggio kullanıcısına yanıt

hocam zaten yayıncının işi bu, bir oyunu en kısa şekilde tüketip diğerine geçmek, çok da kafaya takmamak lazım . benim oyun sürem 10 saati geçti daha coin puzzle yeni çözdüm

yoksa biz de biliriz açıp walkthrou videoları izlemeyi ama yapmıyoruz oyuna ve kendimize saygımızdan

• kingofbet K kullanıcısına yanıt
    Mimari olarak soruyorsanız aynı değil, çok değişiklikler var. Ama ilerleyiş mantığı aynı sayılır.

• Metal Head kullanıcısına yanıt
    Bu oyunun dördüncü oyunla bağlantısı var. Bulduğunuz yazıları okuyorsanız eğer, sıkça adı geçen Walter Sullivan silent hill 4'ün en önemli karakteri.

• Satışlar umarım iyidir. Ses seda yok daha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt

Sh 3-the room hepsine gönderme var ama en çok the room a var. 2 inci orjinal oyunda da çok vardı the room a gönderme ama o zaman the room çıkmadığı için biz farkında değildik.

Walter dönmeden önce olanlarla ilgili bilgi var çevrede.

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Metal Head kullanıcısına yanıt

evet hocam amazon üzerinden 4000 rupi satın alabilirsin.

• TaKo kullanıcısına yanıt

Dualsense hoparlöründen gelen sesler insanı gerçekten geriyor. Sesini kısık ayara alarak oynayınca çok rahatsız etmeden o hissi yaşayabiliyorsunuz.

Sh 4 The Room'a niye bu kadar gönderme var anlamış değilim. The Room'da Silent Hill'i sadece odanın duvarındaki resimden görüyorduk. Bundan sonraki Remake projesi inşallah Room olmaz.

Edit: Kapı veya pencere geçişlerinde sizde de kamera bazen sapıttığı oluyor mu ? Arada denk geliyor oyun hatası mı yoksa oyuna eklenen bir kafa bulandırma mekaniği mi insan arada kalıyor Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 9 Ekim 2024; 9:19:21 >
  • Kutuyu bekleyemedim ve oyunu psn Hindistan'dan satın aldım. Kodu Amazon'dan satın aldım ve hızlıydı. Gereksiz komisyonlardan kaçınmak için kredi kartınızda USD'yi etkinleştirmenizi öneririm

Oyun 10/10.

• 22 saat sonunda oyun bitti 👌🏻çok iyi oyundu. ng+ başladım silahsız ve radyosuz bitirmeyi deniyecem platin için 🏆

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Ben ilk oynanışta yapmaya çalışıyorum bunu radyonun işlevini merak ettim ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Yaratıklar her yaklaştığında statik ses çıkarıyor hocam, radyolu oynamak daha tedirgin ediyor insanı şahsen. Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU 

• Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

• Bloober Team şov yapmış bunu daha net olarak oyunun 2. yarısından itibaren anlıyorsunuz. Özellikle 2. yarıdan itibaren aksiyon dozajının artması ve geriliminde yükselmesiyle remake i çok iyi kotarmışlar. Koskoca Silent Hill 2 isminin altında ezilmemiş developerlar.

• Oyunda sis efektini kaldırmışlar muhteşem gözüküyor

• samfisher_66 S kullanıcısına yanıt

TL ile ne kadara geldi kredi kartıyla? Meraktan soruyorum.

• Hdr ayarlarını nasıl yaptınız acaba ? Bazı karanlık mekanlarda hiç bir şey gözükmüyor neredeyse

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.