Nazik sözleriniz için teşekkür ederiz. Oyunu oynadığınız vakit geri dönütünüzü sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Evet, yeni projemiz The Precinct ve Dredge oyunları gibi duruyor. Polisiye janrını ve Amerikan polis kültürünü bildiğimiz ve sevdiğimiz için The Precinct'e sıcak bakıyoruz. Dredge de planımız içerisinde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsubara900 -- 15 Ekim 2024; 14:53:40 > |
[TAMAMLANDI!]Silent Hill 2 Remake Türkçe Çeviri (2. sayfa)
-
-
Çok teşekkür ederiz.
-
Bulmaca kısımlarındaki çevirilerinizi hiç beğenmedim maalesef. Özellikle de bulmacalar için ipucu sağlayan notların çevirisi berbat durumda. Maalesef doğrudan translate'e atıp kopyala yapıştır yapmışsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 20 Ekim 2024; 21:38:13 > -
Beğenmediğiniz kısımları bize atarsanız daha uygun bir şekilde düzenleyebiliriz. Direkt translate'e atıp yapıştırdığımız doğru değil.
-
Unutmamak lazım:Beşinci tuluma para yok.
Tam çatıların geceyi delip geçtiği yerde Geriye, görünürde sahibi olmayan eve bağlı ayak izleri kaldı Ama evini buldu mu, o, lütfen söyle Ya da cehennemine giden anılar nehri
Ev, kalbinin olduğu yerdir Adımları kalbin akışına doğru duraksamayanlar hak ehlidir.
Saat bulmacasındaki ipuçları
Gallows bulmacasındaki şiirler
Kısacası bulmacaların çoğu hatalı ya da birebir çevrildiği için anlamlarını yitirmişler.
Bazı notlar eksik ya da hatalı çevrilmiş. Maine Psişik Araştırma Derneği ile ilgili metin hatalı. Hem yanlış çevirmiş hem de bir kısmını hiç çevirmeyip silip atmışsınız.
Doktorun ses kaydındaki diyaloglar çok düz. Hikaye için çok önemli ama ne anlatmaya çalıştığı anlaşılmıyor.
Deyimler hep olduğu gibi çevrilmiş.
-
Silent Hill 2'ye yeni gelen güncellemeyle beraber yarın yama dosyası güncellenecek.
-
Çeviri ve virustotal linkleri güncellendi.
-
Ben bu yama ile oyunu bitirdim ellerinize sağlık çok teşekkür ederim.
-
Link çalışmıyor. Eline sağlık.
-
@JarlHaakon Düzenlendi. Bildirdiğiniz için teşekkür ederiz.
@HaLoPlgr Ne demek! Çevirimizi kullandığınız için müteşekkiriz. Eğer hatalı veya şurası düzenlense iyi olur dediğiniz yer varsa yazabilirsiniz. Başka oyunu şu an gözümüze kestirdik ama Silent Hill 2 üzerinde de düzenlemeye gideceğiz tabii ki de.
-
Oyunun içine hiç dalmadan doğrudan çeviriyi tamamlamak durumunda kaldık. Eğer dediğiniz gibi oyunu oynayıp, sonrasında çevirip üstüne de test edecek zamanımız olsaydı bu hatalar olmazdı. Diyalogların düz olmasından kastınızı anlamadım. Onun dışındaki yorumlarınızda haklı olabilirsiniz, zira ben yurt dışına çıkmak zorunda olduğum için çeviride kendi üstüme düşen kısımları hızlıca matsubara'ya teslim ettim. Yukarıda hata olarak yorumladığınız şeylerin birçoğu da benim yaptığım kısımlar. Örneğin Beşinci tulum konusu. Bunu körlemesine çevirdiğimiz için en akla yatkın hale yuvarlamaya çalıştık, ileride dönüp bakmak için. Dönüp baktığımızda da hatayı görüp düzeltmek için aksiyon aldık. Gözden kaçmış olabilir. Bunun dışında oyunun üç farklı zorluk seviyesine, üç farklı bulmaca verdiğini de unutmamak gerek. Her halükarda bu çevirilerin testini yapmak sadece iki kişilik bir ekip için oldukça zordu, zira oyunun ilk yarısından sonrasının testlerini de yetiştiremedik. Bulmacalar ve deyimler bizzat kendimiz tarafından yerelleştirildi. Translate gibi bir durum söz konusu değil, doğrudan böyle bir etiket yapıştırmak da hoş değil. Bulmacalar gibi edebi dille yazılmış tüm yazılarda çeviriyi yaparken çokça birbirimizle iletişim halindeydik. Edebi yazıları ahenklerini ve anlamlarını bozmadan nasıl Türkçe hale getiririz diye fikir alışverişlerinde bulunduk.
İki kişilik amatör bir ekibiz. Bu ilk projemizdi, yeni projelerle devam etmek istiyoruz. Hatalarımız olabilir, düzeltmek için çabalıyoruz. Bundan dolayı yapılan her yorumu dikkate alıyoruz. Yorumunuz için teşekkürler, sonraki projelerde daha dikkatli olmaya çalışacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belvidere -- 14 Kasım 2024; 18:42:3 >
-
Teşekkürler, yamanızı test etmeye karar verdim.
-
Bu çeviri için düzgün bir linkten paylaşabilir misiniz? Google drive, yandex vs gibi.
-
Gençliğimin efsane ve çok sevdiğim bir oyunu olunca biraz üst perdeden reaksiyon vermişim. Kusura bakmayın.
-
@SkyTech74 Çok teşekkür ederiz. Eleştirinizi veya yorumlarınızı dört gözle bekliyoruz.
@grinninglich Alternatif link eklendi.
-
Merhaba hocam yama için çok teşekkürler. Silent Hill 2 Remake ile ilk defa bir Silent Hill serisine giriş yaptım.
Açıkçası Türkçe yama çok başarılıydı çok teşekkür ederim hocam. Anlamadığım kısım hiç olmadı. Önemli gazete kupürlerini okurken bile bir kopukluk yaşamadım. Elinze sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mütevazı yorumunuz için müteşekkiriz. Yamamızı kullandığınız için bahtiyarız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X