Şimdi Ara

Silent Hill PSP'ye geri dönüyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte Silent Hill olsun da isterse taştan olsun! diyenleri sevindirecek bir haber:

Habere göre Konami oyun firması serinin ilk oyunu üzerinde çeşitli düzenleme ve değişiklikler yaparak PSP ,PS2 ve Wii platformlarında çıkarmayı planlıyormuş.
    Oyunu PSX formatındaki haliyle PsP'lerimizde zaten oynayabiliyorduk.
    Umarız çıkacak yeni oyun PSX versiyonundan farklı yeni özellikler de içerir.

Detaylar ileriki günlerde kesinleşecek.Bekleyip göreceğiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 8 Nisan 2009; 21:35:53 >

• guzel haber keske ayni seyi resident evil icinde yapsalar
  • Ayrıca bir başka habere göre Capcom firması PSP için yeni bir Monster Hunter oyunu çıkarmayı planlıyormuş.

Bu hafta gerçekten uzun zamandır beklediğimiz,duymak istediğimiz türden çok güzel haberler alıyoruz.
    Sony nin "2009'da PSP'yi canlandıracağız" haberi günler geçtikçe doğrulanıyor
    "sakin atın çiftesi pek olur" hesabına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 27 Şubat 2009; 4:05:37 >
  • Origins var ya?
  • Bende bu oyun var yaa bu oyunu ne zaman oynasam ödüm patlıyor Umarım resident evil de çıkar psp için
  • Doğru düzgün okumadığınız nasıl da belli oluyor
    Bahsettiğim oyun Origins değil Silent Hill 1
    Bilen bilir zamaninda (1999 yılında) sadece Playstation için çıkmıştı
    Biliyorsunuz PS1 oyunlarını EBOOT dosyası haline getirip PSP de oynayabiliyoruz.
    Bu oyun da bu şekilde oynanabiliyor şu anda,umarım çıkacak oyun orijinaliyle tamamen aynı olmaz.

Resident Evil de çok başarılı bir oyundur fakat Silent Hill ile kesinlikle kıyaslanmamalıdır.....
    Birinin aksiyon,diğerinin dehşet öğeleri ön plana çıkmaktadır çünkü.
  • offf silent hill olsaun gerçekden taşdan olsun fark etmez benim için yeri ayrıdır silent hillin bence herkez oyun yaşamında bi yerde silent hill den bir parça alıp devam etmeli ve kimse ben su oyundan korkuyorum cok korkunç demeden önce bi silent hill oynasınlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle katılıyorum
    Bu oyunun benim için her zaman bambaşka bir yeri olmuştur.
    Şu ana kadar serinin 4 tane oyununu bitirdim ve artık bu türdeki diğer oyunlar bana çok basit ve yapmacık geliyor
    Silent Hill bugün tüm dünyada kendini kabul ettirmiş ve diğer korku oyunlarından farklı bir yere gelmiştir,bir konsept halini almıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

guzel haber keske ayni seyi resident evil icinde yapsalar

Bencede bi Resident Evil oynayamadık PSP'de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemsnt

quote:

Resident Evil Serisinin PSX oyunlarını EBOOT haline getirip PSP'de oynamayı denesenize??
  • quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

quote:

Orjinalden alıntı: cemsnt

quote:

Resident Evil Serisinin PSX oyunlarını EBOOT haline getirip PSP'de oynamayı denesenize??

Dostum hepsini PS1 de defalarca bitirdiğim için sarmıo artık..

• Sabırla bekliyoruz
  • Origins gercekten bir saheserdi, PSP'de dinamik golgeleri nasil yapmislar hala merak ediyorum acikcasi. Bir sonrakini merakla bekliyorum
  • psp de oynadığım (FFVII:Crisis Core hariç) en iyi oyundu bence,ama yine de Origins'i ilk serinin 4 oyunu kadar beğenmedim..
    Bitirdikten sonra keşke Konami oyunu bu Anglo-Sakson firmanın(Climax) ellerine teslim etmeyip oyunu yine kendisi yapsaydı dedim.
    Kapağındaki Silent Hill yazısından tutun oyundaki çizimlere kadar bi çok şeyi değiştirip oyuna çok farklı bi hava verdiler bunu hissedebiliyorsunuz.
    Henüz oynamadım ama okuduğum eleştrilere göre aynı hava Homecoming oyununda daha fazla belirginmiş.
    Climax firması oyunu lanet bi holywood filmine benzetti.
    Bilmiyorum aranızda benimle aynı fikirde olan var mı ama
    Umarım Konami serinin yeni oyunlarını yine kendisi geliştirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 8 Nisan 2009; 21:39:31 >
  • quote:

psp de oynadığım en iyi oyundu bence,ama yine de Origins'i ilk serinin 4 oyunu kadar beğenmedim..
    Bitirdikten sonra keşke Konami oyunu bu Anglo-Sakson firmanın(Climax) ellerine teslim etmeyip oyunu yine kendisi yapsaydı dedim.
    Kapağındaki Silent Hill yazısından tutun oyundaki çizimlere kadar bi çok şeyi değiştirip oyuna çok farklı bi hava verdiler bunu hissedebiliyorsunuz.
    Henüz oynamadım ama okuduğum eleştrilere göre aynı hava Homecoming oyununda daha fazla belirginmiş.

"Climax firması oyunu lanet bi holywood filmine benzetti."

Saka bir yana Silent Hill Homecomingi bitirdim, kendi icinde guzel bir oyun beklemediginiz yerden cok guzel vuruyor. Imkaniniz varsa bi oynayin derim

• homecoming nedir onu anlamadım psp ile alakası varmı.ilgisi nedir biraz açarmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@NT

homecoming nedir onu anlamadım psp ile alakası varmı.ilgisi nedir biraz açarmısınız

homecoming silent hill in pc xbox ve ps3 e çıkan son oyunu. psp ile ilgili yok psp deki silen hill, silent hill origins adı ile çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

psp de oynadığım en iyi oyundu bence,ama yine de Origins'i ilk serinin 4 oyunu kadar beğenmedim..

"Climax firması oyunu lanet bi holywood filmine benzetti."

Saka bir yana Silent Hill Homecomingi bitirdim, kendi icinde guzel bir oyun beklemediginiz yerden cok guzel vuruyor. Imkaniniz varsa bi oynayin derim

fallen_angel17 neden altını çizdin şaka yaptığımı mı zannediyosun iş olsun diye yazmadım gayet ciddiyim ben bu konudaki görüşümü bugün Konami'ye de mail yoluyla bildirdim.

ben geliştirici firmanın yaptıklarından bahsediyorum ilk iş olarak oyun kapağındaki Silent Hill yazısının şeklini değiştirdiler.
    Sonra da çizimleri,vs. derken bayağı bi öğeyi değiştirdiler
    ve oyun giderek holywood un şu hepsi birbirinden çakma korku filmlerine benzedi
    Eğer serinin ilk 4 oyununu oynamamışsan Homecoming i oynayınca senin görselliğe aldanıp öyle düşünmen normal.
    Kişisel fikrim eğer son iki oyunu da Konami kendisi geliştirseydi eminim ortaya daha güzel oyunlar ortaya çıkacaktı.

Zaten filminde de harcadılar Silent Hill'i filmi de oyuna hiç yakışmadı.
    Repliğe bakarmısınız filmde Pyramid Head gelmiş başroldeki bayanla polis memurunu bi kapının arkasında sıkıştırmış kapıyı açmaya uğraşıyo,
    başrol oyuncumuz ise o sırada yanında 3.5 atmakta olan bayan polis memuruna "Everything's gonna be ok" diyo repliğe bakarmısın
    ya sen böyle bişeyi o anda nasıl söylersin ya iki paralık ettiniz Silent Hill'i nefret ediyorum holywooddan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 10 Mart 2009; 5:13:30 >

• Benim orada vurgulamak istedigim sey "...lanet bi hollywood filmi..." seklindeki bir cumlenin ne kadar amerikan kulturune animsattigiydi. Icerik olarakta amerikan kulturunu elestiren bir cumle olunca aradaki ironiyi belirtmek istedim sadece. Kisisel almaya gerek yok, kotu bir niyetim yoktu

Diger "Silent Hill"leri oynadim, evet oyun degisim gecirdi ancak, cok kotu olmus diyemiycem, degisimi daha cok gameplay uzerinde yapmislar, hikaye hala orjinalligini koruyor. Umarim oynamissindir Homecoming'i

Edit; anlam bozuklugu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranoid_andr0id -- 10 Mart 2009; 23:32:29 >
  • "lanet" kelimesini kullanma amacım ne kadar yapmacık ve basit olduğunu kendi kültürlerinin replikleriyle eleştirerek anlatmaktı,güzel tespit
    Homecoming i oynamak için henüz fırsat olmadı ama kesinlikle oynayacağım.
    Şuradan buradan temin edip korsanını oynamak istemiyorum,orijinali ise daha yeni çıktı zaten
    bi de PC de oynarken kasıyo onun için konsolda oynamak lazım
    ps3 aldıktan sonra oyunu da almayı planlıyorum bikaç ay daha bekliycez artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.