fragmanini izleyen varmi . Bu seneye damgasini vuracak olan korku filmi yolda, Oyununu oynamak nasip olmadi ama sinemasina insallah nasip olur. Filmin cikis tarihi tam olarak nezaman !
Merakla beklediğim
ve
Kaçırmıcaam bir film
beklioss...
------------ Tür Gerilim / Korku / Video Oyunu Gösterim Tarihi 21 Nisan 2006 (ABD) Yönetmen Christophe Gans Senaryo Roger Avary , Nicolas Boukhrief , Christophe Gans Görüntü Yönetmeni Dan Laustsen Yapım 2006, Japonya / ABD / Fransa Oyuncular Radha Mitchell (Rose) , Deborah Kara Unger (Dahlia) , Sean Bean (Christopher) , Jodelle Ferland (Sharon) , Laurie Holden (Cybil) , Chris Britton (Adam) , Tanya Allen , Kim Coates
Konu: PlayStation'ın en çok satan oyun serilerinden biri olan Silent Hill'in bu beyazperde uyarlamasını, Kurtların Kardeşliği ve Rahan filmlerinin rejisörü Christophe Gans yönetiyor.
Meşhur korku oyunu serisinin, başı ve sonuyla tutarlı bir öyküye sahip tek bölümü Silent Hill 4: The Room olduğundan, filmin de bu bölüm temel alınarak çekileceği tahmin ediliyor.
bakalım, ilk defa bir oyundan uyarlama bir filmi izlemiş olacaz galiba. Bekliyoruz...
quote:
Orjinalden alıntı: eDDiè
bakalım, ilk defa bir oyundan uyarlama bir filmi izlemiş olacaz galiba. Bekliyoruz...
Doom , Resident Evil
Bunlar vardı zati Bu üçüncüsü olacak
biliyorum, şahsım adına demek istemiştim
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
quote:
Doom , Resident Evil
quote:
biliyorum, şahsım adına demek istemiştim
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
quote:
Doom , Resident Evil
Pardon o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: Petrucci
Tomb Raider
Heh bide o var
bi tane daha buldum
Süper Mario (Harbiden vardı filmi ben izlemiştim )