Şimdi Ara

Konami, Silent Hill 2 Remake satışlarından memnun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konami, Silent Hill 2 Remake satışlarından memnun
    Silent Hill 2 remake, 8 Ekim’de çıkış yaptı ve Steam’de kısa sürede 23.6 bin eşzamanlı oyuncuya ulaştı. İncelemelerin çoğunlukla olumlu olması ve tam puan alması beklenen sonucu verdi, Konami satış rakamlarını gururla duyurdu. Silent Hill 2 yeniden yapımı, bir milyon satışı geçti.

Ayrıca Bkz.PS Store'da "Cadılar Bayramı" indirimleri başladı: Yüzde 90’a varan indirim

Silent Hill 2 remake satışları 1 milyonu geçti

Konami, Silent Hill 2'nin dijital satışlarının ve sevkiyatlarının dünya genelinde 1 milyon adedi aştığını duyurdu. Korku oyunu, 8 Ekim'de küresel olarak çıkış yapmasından sonraki üç gün içinde bu kilometre taşını geçti.

Bloober Team tarafından geliştirilen Silent Hill 2 remake, çok başarılı bulunsa da teknik eksikleri var. Oyuncular, güçlü donanımla en düşük ayarlarda bile oyunda takılmalar yaşadıklarını söylüyor. AMD Frame Generation ve NVIDIA DLSS Ray Reconstruction gibi belli eksik özellikleri ekleyen, genel performansı artıran çeşitli modlar çıktı ancak henüz çok yeni bir oyun olduğundan yama çıkmadı.

Silent Hill 2 Remake sistem gereksinimleri

Silent Hill 2 Remake PC’de oynamak için en az 16GB RAM, GeForce GTX 1070 Ti ekran kartı, 50GB boş alan ve SSD gerekiyor. Silent Hill 2 Remake PC sistem gereksinimleri şu şekilde:

Minimum sistem gereksinimleri

• İşletim sistemi: Windows 10 64 bit

• İşlemci: Intel Core i7-6700K / AMD Ryzen 5 3600

• Bellek: 16 GB RAM

• Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 1070 Ti veya AMD Radeon RX 5700

• DirectX: Sürüm 12

• Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

• FPS: 1080p düşük/orta kalitede 30 FPS

Önerilen sistem gereksinimleri

• İşletim sistemi: Windows 10 64 bit

• İşlemci: Intel Core i7-8700K / AMD Ryzen 5 3600X

• Bellek: 16 GB RAM

• Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 2080RTX veya AMD Radeon 6800XT

• DirectX: Sürüm 12

• Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

• FPS: 1080p orta kalitede 60 FPS, yüksek kalitede 30 FPS

Kaynak:https://prtimes.jp/main/html/rd/p/000001019.000050711.html

• Yav survival horror oyunlarındaki karakter animasyonları genelde zaten kütük gibi olmuyor mu? Evil Within Dead Space Resident Evil'lar... Önemli olan korku, atmosfer bulmaca ve mekan tasarımlarını iyi vermeli. Silent Hill hiçbir zaman animasyonlarıyla ön plana çıkmadı. Sırf bunun için şişirilmiş demek, abartılmış demek türe uzak olan insanların diyeceği şeyler. Kimse kusura bakmasın lütfen...

• Oyundaki karakter animasyonları çok üzerine düşülmemiş özensiz yapılmış.

• Oyunu PS5 te bitirdim.. Böyle bir firmanın bu denli kaliteli bir remakesini hiç beklemiyordum.. Adamlar gayet güzel çalışmış siteleri üzerinden mail adresine ayrıca tebrik mesajı attım hemen dönüş yapıp beğendiğinize çok sevindik dedi.. İnşallah kısa sürede bu firmaya diğer oyunlarıda verirler.. Adamlar özene bezene yapmış..

• Vakit kaybetmeden serinin diğer oyunları da gelmeli mutlaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia frame gen olmalıydı perf kötü oyunun sanki path tracing Alan wake 2 oynuyoruz sağlam yama gelmeden oynanmaz

• joven kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Bu oyunun biraz şişirme olduğunu düşünüyorum. Karakter animasyonları belki de oyundaki en önemli unsur. Yalnızca Oyunun satış rakamları iyi olduğunu göstermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 17 Ekim 2024; 16:19:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    Ben de bu tarz oyunları nadiren oynarım. Silent Hill serisini oynamadım. Geçmişte ilk 4 oyunun let's play videolarını izlemiştim. Silent Hill hiçbir zaman oynanışı ile ön plana çıkmadı. Atmosferi, hikayesi ve müzikleriyle öne çıktı. Remake'in videolarına baktığımda ise beklenenin aksine gayet iyi bir oyun olarak çıkış yaptığı ortada. Sadece dövüş sistemiyle ilgili bazı sıkıntılar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 17 Ekim 2024; 18:4:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satsın satsın. 10 milyon satsın. Aksın paralar Konami'ye ki yenileri çabucak gelsin.

• Yav survival horror oyunlarındaki karakter animasyonları genelde zaten kütük gibi olmuyor mu? Evil Within Dead Space Resident Evil'lar... Önemli olan korku, atmosfer bulmaca ve mekan tasarımlarını iyi vermeli. Silent Hill hiçbir zaman animasyonlarıyla ön plana çıkmadı. Sırf bunun için şişirilmiş demek, abartılmış demek türe uzak olan insanların diyeceği şeyler. Kimse kusura bakmasın lütfen...

• Silent Hill şişirme oyunmu

• Atmosferi müzikleri beni benden aldı ilk oyunları hiç oynamadim 89 dogumluyum bazı arkadaslar karakterlere çok ozenilmemis denmiş bana göre adamlar mükemmele yakın bir remake olusturmuslar ses oynanış grafiklere en ufak eleştirim yok bana göre 10/10 Luk bir yapım Allah'tan PC nevcut tr yerellestirmeli bir fiyattan satışa çıktı Steam dan aldım 33 dolara kesinlikle son zamanların en iyi remake oyunu kesinlikle her oyuncunun alıp deneyimlemesi gereken bir yapım olmus remake yapan firmaya da helal olsun orijinalini çok çok daha iyi bir hal e getirip piyasaya sunmuşlar umarım bu şekilde diğer eski yapımlarda gelir...

• gamer-x kullanıcısına yanıt

İnsanlar gittikçe trolleşmeye başladı bilmem farkında mı millet? Silent Hill'e şişirme oyun demiş. Çüş, trollüğün bu kadarı Konami, Silent Hill 2 Remake satışlarından memnun 

• gamer-x kullanıcısına yanıt

Pubg, cod, fortnite oynayan tiplere böyle oyunlar çok fazla gelir.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

daha neler duyacağız bu forumda bakalım yada bizmi fosil olduk acaba

• GT_55 kullanıcısına yanıt

tam nokta atışı tespit Konami, Silent Hill 2 Remake satışlarından memnun 

• haktan24 kullanıcısına yanıt
    Bu oyunu ilk çıktığında Psone'da oynamış birisi olarak ; iyi ki 1080 Ti hala duruyor hehe, özlemişim ya Silent Hill'i..! Umarım iptal edilen PT'yi ve DinoCrisis serisini de birgün bu firma yeniler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 18 Ekim 2024; 1:22:44 >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Elmayla armut kıyaslamışsınız hocam. Söylediğiniz 3 oyun da online multiplayer oyunlar. Cod dışındakileri ben de sevmiyorum, hatta cod'un bazı oyunlarından da nefret ediyorum ama ilk oyundan beri birkaçı hariç hepsini oynadım, özellikle de multiplayer modları.

Diğer taraftan Silent Hill serisinin tüm oyunlarını da çıktıkları dönemde bitirdim. Linç ettiğiniz kültürü anlıyorum ancak birbirinin yerini dolduramayacak türde oyunlar oldukları için çok genel bir linç olmuş.

• Tüm seriyi oynayan biri olarak yapılabilecek en iyi remake'lerden birini yaptılar. İnanın "team silent" yapsa farklı olmazdı o derece. Tanıtımda herkes aksiyon kısmına takmıştı onu da düzelttiler oynarken kendim vuruyor gibi hissettim yani eski videoya aldanmayın adamlar olabildiğince orijinale sadık aynı zamanda yenilikçi bir oyun yapmışlar. Ayrıca korku oyunlarında ve filmlerinde dahi karakter animasyonları keskin hatlı yapılır bu bir tekniktir ve korkuyu iyi yansıtmayı sağlar. Animasyonlar olması gerektiği gibi (Lanetli Tepe - House on Haunted Hill 1999 filmini hatırlayanlar, az çok anlayabilir) Sesler orijinal seride olduğu gibi yine Akira Yamaoka'dan. Mekan tasarımları çok iyi karanlık ve sis çok başarılı. Tek sorun arada oluşan fps droplar onun da yama ile çözülmesi muhtemel. Bu arada Re4 kıyaslaması çok yapılıyor ancak biri psikolojik korku diğeri aksiyon korku arada çok fark var ve konu anlamında da farklılar.

Spolier: Oyunda yapacağınız şeylere göre oyun sonu değişir bu nedenle iyi ve kötü son gibi ayrımları vardır (Oyunda tam 8 son bulunuyor). Tavsiyem Mary'nin fotosuna ara sıra bakın, bıçağa asla bakmayın ve Maria ile fazla zaman geçirmeyin ;)

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt

Keşke oyunu neden türkçe yapmadınız sorusunu sorsaydın hala yapma imkanları var aslında.

• gamerr kullanıcısına yanıt

e-mail: biuro @ blooberteam . com

tel.: +48 12 35 38 555

Sordum şu şekilde bir dönüş aldım Türkiye için türkçe altyazı yapan resmi firmalar özellikle belirttiler resmi Firma olması gerektiğini.

telefon numarasından iletişime geçerse firma ekleyebiliriz dedi baktığıma göre türkiyede şuan https://locpick.com var bu kademede tanıyan varmı aranızda iletişime geçmek lazım ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.