Oyunun daha başındayım kasabaya indim ve ilk yaratıkla karşılaştım elimde bir sopa var ama br türlü sopayla yaratığa vuramıyorum. Klavyede basmadığım tuş kalmadı! Action button olan space bar'a basıyorum işe yaramıyor. Control optionsa girdim ama "hit" ya da"attack" gibi bir tuş yok. Ne yapmam lazım yaratığı pataklaya bilmm için...?
Bu arada galiba bu oyunda mouse işe yaramıyor, sadece yön tuşları kullanabiliyor?
t ye ve space bar bas.default ta onlar
arkadas yazdı bende yeni jeton düştü oncelikle t yebasılı tutup hedef alman lazım sonrada spaceye bas vursun psx teki resident evil mantığı once r1 tusuyla nişan al sonra x le ates et
daha önce resident evil oynamadım. ilk defa bu tarz oyun oynuyorum. t ve space tuşlarına bastım ama işe yaramadı şimdi de t tuşuna basılı tutup sora space tuşuna basmayı deniycem.
aslında re oynadıysan biliyosunki silent onun atası kontroller felan tamamiyle re den araklama
kardes bende silent hill 2-3 ve 3 u arıyorum ....ankarada isen irtibata gecelim..parası neyse veercez yaniii
Silent hill'in bütün serisini bitirdim. Ve bütün oyunları benmde var. Hem pc hem playstation.