Şimdi Ara

Silent Hunter III (TR) & Silent Hunter V Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar SH3'de kendimi epey geliştirdim amma velakin Türkçe yama olmadan... Yani gelen radyo mesajlarını veyahut bazı yazan şeyleri anlamadan oyunun tadının pek çıkmadığının farkına vardım. Bu yüzden elinde Türkçe yaması olan varsa bana özel mesaj yoluyla atabilirmi? Veya burada paylaşabilirmi?

SH5'te ise 1.02 patch'le düzelcek zannettiğim tüm buglar hala aynen duruyor. Haritada gözükmeyen, hiç ortada olmayan gemilere bir den ortadan giriyorum. Ses dinleme felan bunlar zaten berbat. Birde üstüne kısayolları ezberliyemediğim için SH3'teki kolay kullanabilirliğin aksine berbat bir oyun kontrol mekanizmasıyla karşı karşıya kaldım. Bu SH5'te Grey wolwes yaması felan yokmu? Bu sorunları siz nasıl çözüyorsunuz?

Bütün Silent hunter oynuyucularına iyi avlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 26 Ağustos 2010; 23:43:57 >

• DH'de silent hunter oyuncusu yokmu? Bir kişi bile cevap atmamış..
  • Merhaba. SH5 için henüz ayrı ayrı modlar hazırlanmakta, Grey Wolves gibi toplu yama hazırlığı şu anda bildiğim kadarıyla yok. Şahsen uzun süredir beklediğim bir oyundu ama mod yapımcıları oyunu adam edene kadar orijinal haline elimi bile sürmem, o kadar sorunlu, SH klasiği olacak şekilde Bug dolu ve SH3'teki atmosferi vermekten uzak. O nedenle SH5 için fazla bir beklentiye girmemenizi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hunter x Hunter (2011)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.