Şimdi Ara

Silicon Valley (2014-) HBO | 6. Sezon Başladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
19
Favori
20.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, HBO dizilerinin genelinde olduğu gibi bu dizide de var. Bu sefer Lake Bell'in muhteşem vücuduna tanık oluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

Evet, HBO dizilerinin genelinde olduğu gibi bu dizide de var. Bu sefer Lake Bell'in muhteşem vücuduna tanık oluyoruz.

Yapma halka açık bir yerde izleyecektim, şimdi mecburen evde izleyeceğim
  • İlk başta biraz sıkmıştı ama sonradan açıldı resmen dizi
  • Listeye alıyorum
  • Hadi bismillah başlıyorum buna da bakalım nasılmış
  • bende başlamak istiyorum buna ama önce şunu öğrenelim açık saçık sahneler var mı izleme zamanımı ona göre değiştiricem
  • Giderek üzerine koyan nadir dizilerden diyebilirim. Çok beğendim.

İkinci sezonu ne zaman başlayacak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokalpSoycicek

Giderek üzerine koyan nadir dizilerden diyebilirim. Çok beğendim.

İkinci sezonu ne zaman başlayacak acaba?

Henüz belli değil, belli olsaydı çoktan konuya yazılırdı zaten.
  • Dizi beğenilmiş,bu HBO hiç kötü dizi yapmıyor heralde...?
  • Silicon Valley benzeri dizi önerisinde bulunabilecek var mı?
  • 2.sezonun 12 Nisan'da başlayacağı açıklandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Earlich iyi güldürüyor ve de silicon vadisi ortamını hissettiriyor dizi, beklemedeyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HBO’nun sevilen bilim-kurgu(teknoloji) dizilerinden olan Silicon Valley gelecek aylarda yeni bölümleriyle ekrana dönmeye hazırlanmaktadır. Silicon Valley dizisinin ikinci sezonundan ilk tanıtım izleyicilerle paylaşıldı.

Daha ilk bölümünden itibaren oldukça ilgi gören(ve benim de dikkatimi çeken) Silicon Valley‘in hikayesi yapımcısı Mike Judge‘ın 80’lerde Silikon Vadisi’nde yaşadıklarından yola çıkılarak yazılmıştır. Bir grup bilgisayar programcısı Pied Piper adında bir müzik uygulaması geliştirerek yaratıcılıklarını göstermektedir. Dizi Richard ve arkadaşlarının bu çalışma dönemindeki öyküsünü ekrana getirmektedir.

• Diziyi bir kaç ay önce bitirmiştir.ilk bölümler güldürmesede sonradan açılmıştı dizi.güzel dizi ama bence herkese hitap etmiyor.algoritma,binary sayı sistemi gibi şeyleri bilmeyenlerin pek hoşuna gitmez bence.yazılım işlerine meraklıysanız kesinlikle izlemelisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay:(
  • listeye aldım, yazın izlemeyi plananıma koydum .yazılana göre konusu güzel . umarım beklentilerimi karşılar .
  • Diziyi yeni bitirdim.Bir günde tüm bölümleri izledim.
    IT Crowd tarzı,yazılım,bilgisayar vb.. sevenler kaçırmasın.Muhteşem bir dizi.
  • 2. Sezon Trailer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırsızlıkla bekliyorum. Hem Game of Thrones hem Silicon Valley aynı günde çıkıyor.
  • Diziyi çok övüyolar acaba başlasammı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.