Şimdi Ara

Silicon Valley (2014-) HBO | 6. Sezon Başladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
19
Favori
20.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baya önce buraya mesaj bırakmıştım.izledim tam aradığım bi tipte dizi.okuduğum bölümlede alakalı olduğu için tadından yenmiyor.tek olumsuz eleştirim 8bölüm olması.oturdum 1 günde hepsini bitirdim.14 nisanı bekliyoruz

• sezon finalindeki 31 mevzusunda gulmekten oluceksiniz
  • son 4 gün.beklemedeyiz
  • yukari alalim
  • Ve yeni sezon başladı.
  • Dizi 3.sezon onayını aldı.
  • sezon 2 bölüm 1
    izliyorum şu an
    merak edenler için erlich'in tişörtü
    Silicon Valley (2014-) HBO | 6. Sezon Başladı
  • s02e01
    sonunda çalan şarkı
  • S02E03

Synergy, bitches.

Muhteşem bir bölüm. İşte şimdi dizi komedi dizisi oluyor Bu dizi efsane olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.S.I. -- 29 Nisan 2015; 2:49:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silicon Valley
    Dizi hakkında bir yazı yayınladım arkadaşlar. İyi okumalar
  • son bölüm kahkaha attırdı ya çok güzel ilerliyo dizi güncel diziler arasında en iyi komedi bence
  • İlk üç bölümünü izledim çok beğendim.

Elrich fena karakter olmuş. üçüncü bölümde isim bulmaya çalışırkenki halleri baya komikti, Gavin de çok güldürüyor Dayak yememek için isimlerini söylemeleri de güldürdü. Üçüncü bölümle dizi beni kendine bağladı devam ediyorum kesinlikle. Ayrıca Freeks and Geeks'den Bill de var çok sevdiğim bir oyuncu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncele yetiştim bugün beşinci bölümü de izledim.

Peter Gregory karakterini oynayan aktör gerçekten ölmüş yahu ikinci sezon da onun ölümüyle başladı. Yeni gelen Russ Hanneman çok itici bir karakter olmuş pek beğenmedim. Big head'in durumu çok komik Erlich zaten yardırıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • imza filan toplayalımda şu bölüm sayılarını artırsınlar :) 8 cidden az.
  • Diziyi tek beğenmeyen benim sanırım , 2x4 izledim en son da devam etmek işkence gibi geliyor. Belki de genelde izlediğim komediler iyi komediler olduğundan pek sevmedim bilemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler.

imza filan toplayalımda şu bölüm sayılarını artırsınlar :) 8 cidden az.

Bu sezon 10 bölüm olacak, 8 değil.
  • Diziyi bölüm sonlarındaki şarkılar için çeviriyorum diyebilirim. Rap sevmeyen biriyim bir de normalde.
  • TBBT'den sonra Silicon Valley'e de el atmışsın, hayırlısı olsun. Diziyi artık hep sen mi çevireceksin, yoksa geçici mi bu durum?
  • Sercann35 kullanıcısına yanıt
    Bu sezon ben üstleneceğim de seneye Tukyu'nun akıbeti nasıl olur bilemem. Kendisi Kore'de olduğu için zaman sorunu çıkıyordu.
  • Anladım, şimdiden kolay gelsin o zaman. Bugün alt yazı da erken geldi, umarım bundan sonra da öyle olur. Gece 2'lere kadar bekletme bizi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.