Şimdi Ara

SİLİK BİR DÖVMEM OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben 10/06/2014 tarihinde bir sırtıma bir dövme yaptırdım. Dövmeyi yapan kişi her gün dövmenin üstü kuru olmuyacak şekilde bepanthen merhem sürmemi ve 5.gün banyo yapabileceğimi söyledi. Bugüne kadar sürekli kremi sürmüştüm ve dövmemin üstü ince bir kabuk bağlamıştı. Merhemi sürerken elime kabuklar geliyordu. 5.gün banyo ılık bir suyla banyo yaptım ve orda ki kabukların çoğu döküldü ve silik bir dövme ortaya çıktı. Bazı yerleri nerdeyse gözükmücek şekilde. Ne yapabilirim arkadaşlar acil yardım... Düzelcek mi yada tekrar gitmelimiyim

• Sırtına neden dövme yaptırdın ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enseme yakın bir bölgede. O an ki ruh halimi bende anlamadım
  • umarim askere gitmissindir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmedim
  • hepsi silinene kadar yaptığın şeylere devam et
  • Askere dövmeyle giden çok kişi tanıyorum ve hepside sıkıntı olmadığını söylediler
  • Silik yaziyormus ne okudum ben lanet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

hepsi silinene kadar yaptığın şeylere devam et

• Yardım edicek olan yok mu ?
  • dövmeciye git üstünden geçer
  • Kooltrik K kullanıcısına yanıt
    tekrardan aynı sorun yaşanır mı
  • güzel bir bakım durumunda böyle sıkıntılar yaşanmaz il verirseniz dövmecide söyleyebilirim
  • Kocaeli'deyim. Sıkıntısız bir bakım yaptığıma inanıyorum. Çok terlemekten kaçındım, direk güneşten sakladım ve sürekli nemli tuttum
  • bepantenin yağlı merhemini kullanman lazım, antibiyotikli olanını kullanırsan çıkartıyor boyayı. Gidip üzerinden bir daha geçirtmen lazım
  • bir ss ataydın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.