Şimdi Ara

Silikon mu deri kılıf mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple'ın kiliflarindan hangisini onerirsiniz?

• Deri alıncaksa siyah alınmalı. Onun dısında gece mavisi rengi silikon kılıf kullanmıştım şuan da kırmızı olanı kullanıyorum silikon kılıftan memnunum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Deri alıncaksa siyah alınmalı. Onun dısında gece mavisi rengi silikon kılıf kullanmıştım şuan da kırmızı olanı kullanıyorum silikon kılıftan memnunum ben.

Hocam silicon kilifin malzemesi nasil? Bukulur yumusaklikta mi yoksa sert mi?

Deri icin brown ve black arasinda kalmistim. Mat siyah.
  • Evet bükülebilir hassaslıkta bükmemizi önermem kırılıp yırtılmaya müsait. Sık takıp çıkarınca köşelerde yırtılmada olabiliyor dikkatli kullanmak lazım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Evet bükülebilir hassaslıkta bükmemizi önermem kırılıp yırtılmaya müsait. Sık takıp çıkarınca köşelerde yırtılmada olabiliyor dikkatli kullanmak lazım:)

Eyvallah hocam deri yolu gozuktu
  • Silikon kılıf ilk defa aldım apple dan orijinal. Cepten hele de kot pantolon cebine koyup çıkarmaktan nefret ediyorum. Elinizle cebinize ittirip koymak lazım kendi girmiyor cebe mübarek. He iyi tarafları da var eğimli bir yere koysanız bile kayma düşme falan olmuyor genelde.
  • Silikon kılıf almayın 3-4 ay içinde yırtılıyor, lydia da konuştuğum 2 farklı elemanda aynı sorunla karşılaştıklarını soyledı. Deri olanı bilemicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deri kullanan yok mu hic?

Kahverengisi cabuk renk atiyormus. Siyahi nasil?
  • ikisi de gereksiz pahalı. özellikle silikon hem abartı fiyat hem dayanıksız. iyi yanları kalıplarının kusursuz oturması. o da bir zahmet olsun kendi ürünlerinde
    ille de bu 2 üründen biri tercih edilecek ise deri hem daha sağlam hem de tutuş hissiyatı daha iyi. ama derinin de dezavantajı ıslak el - ter vs teması olursa deride olan aşınma tarzı deforme görünüm. yine de silikonun yırtılmasından iyidir. renk siyahtan başka düşünmeyin bile deride. apple store dan alınacaksa illa tech21 in ürünlerini de bir inceleyin derim en azından.
  • Kasımdan beri Kahverengi deri kullanıyorum. Rengi atıyor diyen kim? Hafif kararma oluyor o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Kasımdan beri Kahverengi deri kullanıyorum. Rengi atıyor diyen kim? Hafif kararma oluyor o kadar.

Zahmet olmazsa ss atabilir misiniz
  • Oldu mu emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 3 Nisan 2017; 19:51:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Oldu mu emin değilim.

Tesekkur ederim

• Selam forum dostlari iphon 6+ kullanirken 2 yil boyunca apple slikon kilifini kullandim. Son derece rahatti tek sikinti on yuz sol ve sag taraflri zamanla soyuldu ve metalleri cikti benimde gerci parmagimla didikledim onunda etkisi olmustur. Su anda esim ip7 icin silikon pilli olani kirmizisini kullaniyor yaklasik 4 aydir herhangi bor sikinti yok bende 7+ icin deri kahverengi modelini kullaniyorum. Zaten onceki fotograflarda da arkadas gotermis ayni sekilde kararma oluyor ama bu normal birsey deri kiliflarda.

Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierratr1

Selam forum dostlari iphon 6+ kullanirken 2 yil boyunca apple slikon kilifini kullandim. Son derece rahatti tek sikinti on yuz sol ve sag taraflri zamanla soyuldu ve metalleri cikti benimde gerci parmagimla didikledim onunda etkisi olmustur. Su anda esim ip7 icin silikon pilli olani kirmizisini kullaniyor yaklasik 4 aydir herhangi bor sikinti yok bende 7+ icin deri kahverengi modelini kullaniyorum. Zaten onceki fotograflarda da arkadas gotermis ayni sekilde kararma oluyor ama bu normal birsey deri kiliflarda.

Saygilar

Bugun deri siyah aldim hocam. Ses kisma tusu temazsizlik yapiyor ama birazdan Apple Store'a gidip degistirecegim
  • İade edin hocam. Her konuya aynı şeyi yazmaktan bıktım artık, o kılıfların aynısı Aliexpress'te 3 dolara satılıyor siz 200 lira para veriyorsunuz ya yazık. Al 3 tane farklı farklı renklerde deri bak keyfine.

Ayrıca yukarıda kahverengi kılıfın renginin değişmediğini iddia eden arkadaş eklediği fotoğraflara bir daha baksın bence, kılıf evrim geçirmiş hala sadece biraz koyulaşıyor yazıyorsunuz.
  • Arkadaşlar derinin özelliği gittikçe kararması ve bu bilgi applenin sitesinde mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

İade edin hocam. Her konuya aynı şeyi yazmaktan bıktım artık, o kılıfların aynısı Aliexpress'te 3 dolara satılıyor siz 200 lira para veriyorsunuz ya yazık. Al 3 tane farklı farklı renklerde deri bak keyfine.

Ayrıca yukarıda kahverengi kılıfın renginin değişmediğini iddia eden arkadaş eklediği fotoğraflara bir daha baksın bence, kılıf evrim geçirmiş hala sadece biraz koyulaşıyor yazıyorsunuz.

Iade ettim hocam. Gorevlide battery case'i gordum onu almak daha mantikli geldi kararsiz kaldim

• Tek kelime ile siyah deri
  • 7 plus için siyah deri olanından kullanıyorum. Daha önceki telefonlarda farklı renkte kılıflar kullanmıştım. Siyah hariç hepsinde renk kararması olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.