Şimdi Ara

silin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anildag -- 24 Mayıs 2020; 2:40:56 >

• Bizim yapabileceğimiz bişey varmı
  • Not: Genel anlamda "kız konusu" olarak adlandırabileceğimiz, "Kıza çıkma teklif ettim?", "Şu kızdan hoşlanıyorum, ne yapmalıyım?", "Kız arkadaşımdan ayrıldım" vs. gibi konular Gereksiz Mesajlar bölümüne taşınacaktır ve konuyu açan kişiye uyarı verilecektir. İnsanlarla dalga geçme amaçlı Emo ve apaçi vb. başlıklı konular direk olarak silinecek ve konuyu açan kişiye uyarı verilecektir.
  • silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anildag -- 24 Mayıs 2020; 2:41:10 >
  • ya bunlar nasıl kural ya post atmakta yasak olsunda yasağın bi anlamı olsun a.q (acımasız qercekler)
  • kural 1: kanka pozisyonuna girdiğin bir kızla çıkamazsın.
    kural 2: çıkmak istediğin kızı gözüne kestir ve en geç 2-3 gün içinde işini bitir (teklif et).
    kural 3: kızın sana karşı bir şey hissetmediğini anladığın anda bağlantını kopar.

sonuç: bunları uygularsan en az hasarla bu işi başarırsın. aksi taktirde sonuç hüsran olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hesabımı silin.
    11 ay önce açıldı
    siliniz
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

kural 1: kanka pozisyonuna girdiğin bir kızla çıkamazsın.
    kural 2: çıkmak istediğin kızı gözüne kestir ve en geç 2-3 gün içinde işini bitir (teklif et).
    kural 3: kızın sana karşı bir şey hissetmediğini anladığın anda bağlantını kopar.

sonuç: bunları uygularsan en az hasarla bu işi başarırsın. aksi taktirde sonuç hüsran olur.

2-3 günde kız bulunmaz ki tanımam etmem belki salağın teki

• Kızlar sana arkadaşım diyorsa bir şansın olabilir.Arkadaşlık gri bölgedir.
    Ama kanka diyorlarsa bitmiştir daha ötesine geçemezsin
  • silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anildag -- 24 Mayıs 2020; 2:41:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anildag
    ARkadaşlar 17 yaşındayım doğru dürüst bi ilişkim olmadı bu yaşa kadar kızlarla çok rahat iletişim kurabiliyorum.çokta matrak birisiyimdir konuşma konusunda bi problemim yok ancak bütün kızar hep beni kanka pozisyonunda görüyolar hiç hoşlanan filan yok çok yakışıklı değilim çokta tipsiz değilim yardım ediiin

Seninle tamamen aynı durumdayım kızlarla samimiyim ama hepsi bana kanka gözüyle bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: anildag

muhabbetim çok iyi daha ne istiyorlar ya

Benim Anıl Orhan Dağ diye bi arkim vardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.