Şimdi Ara

-Silindi-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teberzin -- 9 Nisan 2021; 11:43:25 >

• SaO izleyip MMORPG başlama. Oynanmaz. O animedeki hiçbir etkiyi alamayacağın için çabuk bırakmana sebep açar ve boşuna akk doldurmuş olursun. Yok ben yinede oynarım diyorsan Tera'yı önerebilirim. PvP'si çokta iyi olmasada PvE iyidir. (PvP'nin iyi olmama sebebi oyundaki non-target olayından ranglerin yararlanması ve bunun dışında melee karakterlerin genelde düşmanın arkasına geçmek için yaptığı hareketlerden dolayı.) Yinede yeterli deneyim kazanırsan PvP de eğlenceli olabilir.
  • tera'ya gelsem yardımclur musun beraber oynar mıyız daha önceden başlamıştım ancak ynalız olunca pekde eglencesi çıkmıyor alfheim online'a benzer bir şey buldum aion indirdim ama nasıl bir oyun sence silip tera mı indireyim ?
  • teberzin kullanıcısına yanıt
    Ben Aion'dan kesinlikle nefret ederim ve berbat bir oyun olduğunu hep söyledim hepte söylicem. (Şimdi burada bir Aion fanboyu gelipte tartışmaya girmeye çalışmasın direk bloklarım) Ben Tera'yı bırakalı baya oldu. ^^ Yenidende başlayacağımı sanmıyorum. Tera'nın bölümü var oraya girersen birilerini bulabilirsin. Her türlü konuda yardımcı olurlar. Tera hakkında sormak istediğin sorular olursa banada sorabilirsin.

Aion'mu Tera'mı dersen kesinlikle Tera derim. Benim stilime göre non-target daha güzel. Çoğu mmorpgdeki tab-targetı sevmiyorum. Aşırı vasat ve kolay geliyor. Tab+1-2-3-4-5 bas hop adam ölsün.

Tabi senin hangi türü sevdiğini bilmediğimden net bir şey söyleyemem. En iyisi 2 oyunuda araştır, gameplay videoları izle. Ondan sonra hangisini oynamak istiyorsan oyna.
  • ikisinide oynadım daha önceden :D ama fazla ilerlemiedm senin dediklerine göre aynen tera'ya döne bilirim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SİLİNDİ]
    7 yıl önce açıldı
    Silinen Mesajlar
    8 yıl önce açıldı
    Resim ve Videolarım Silindi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.