Şimdi Ara

SILINDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarkoReisic -- 21 Temmuz 2014; 0:06:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• püff koç boku koktu buralar, dünkü bok bugün koktu da
  • odtü yü 5 e koymuş ahahahh
  • Benim lan kaynak hiyar agasi kendi gorusum sanane sen kendi kaliteni kufurunle belli edersin boyle simdi terket konuyu

• sen bilirkişi misin kardeş?
  • Tamam

• Arkadaslar ben kesin mi dedim bilirkisiyim mi dedim sadece benim dusuncem bu bu durumda kaynakta ben oluyorum hayir size gore farkli olabilir ama niye boyle tepki gosterdiniz anlayamadim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam diğerlerini ve seni salliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarkoReisic

Arkadaslar ben kesin mi dedim bilirkisiyim mi dedim sadece benim dusuncem bu bu durumda kaynakta ben oluyorum hayir size gore farkli olabilir ama niye boyle tepki gosterdiniz anlayamadim

çünkü saçmalamışsın. kesin olarak ayrılmaz bunlar ama 1odtü-bilkent bunlardan biri kesinlikle. ayrıca sabancı bu listede kesinlikle olmalıydı mesela. ayrıca boğaziçi o kadar yüksek olamaz, marka mı kıyaslıyosun yoksa üniversite mi? işin üniversite kıyaslamaksa diğerleri biraz daha önde(ilk tercihim boğaziçi tamamen objektifim). onun dışında diğerlerini salla zaten yazmışsın bu da küçük düşürmeye çalışıp hakaret etmişsin sanki.

işsizim
  • "kaynak: ben" ne demek ya ahah.

şu okulları sıralayan adamlardan artık gına geldi, hepsi tr standartlarında iyi okullar lan işte, fırsatlarını değerlendirirseniz hepsi size benzer yollar sunar. odtü 1.'siyle koç 1.'si aynı yerlerden kabul alıyorlar merak etmeyin.
  • Anlayamadim?

• Muhur beste ve yagmuradam yorumlariniza tamamen katiliyorum aynen haklisiniz

• Böyle insanlar da üniversiteye gidiyor ya. yazık valla
  • anilin A kullanıcısına yanıt
    Sen boyle insan dedigin adami tanisan karsisinda saygi durusuna gecersin durzu burda bi konuda kendi fikrimiz sana uygun gelmeyebilir nitelemeye bak seni asil universiteye alana ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.