Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 25 Şubat 2021; 15:21:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eski abonelere maalesef 2 gb internetli paket yok mevcut abonelere esnek süper tarifesi var heryöne 400 dk 5000 sms 1 gb internet 25 tl spotify e üye olursanız toplam 29 tl ye 400 dk 5000 sms 1.5 gb internet olur ama numara taşır 3 ay sonra geri dönerseniz daha avantajlı tarifeler var numara taşımazsaniz faturali hatta geçerseniz yine güzel tarifeler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane2 tarifesi var

• yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 25 Şubat 2021; 15:23:18 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 25 Şubat 2021; 15:25:1 >
  • iyi akşamlar hocam öncelikle

26 yaşın altında bir akrabanızı kullanıcı gösterip MEGA ÜÇLÜ tarifesine geçebilirsiniz ( HY 500 DK + 1000 SMS + 2 GB )

daha sonra ise bunun üzerine spotify yaparsınız.

MEGA ÜÇLÜ = 25 TL

SPOTİFY + 500 MB = 5 TL

Telsiz Kullanım Ücreti = 1.45 TL

TOPLAM = 31.45 TL
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 25 Şubat 2021; 15:25:15 >
  • |erdem| | kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla mega üçlü tarifesine tarife ile ilgili sms almış aboneler katılabiliyor yani kişiye özel tarife nasıl geçtiğinizi yazabilirseniz bende denemek istiyorum

• yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 25 Şubat 2021; 15:25:38 >
  • |erdem| | kullanıcısına yanıt
    teşekkürler tarifeye geçtim henüz tl yüklemedim normalde bu tarife kişiye özel bir tarife vodafone sms almış kişiler yararlanabiliyor ama sistem kabul etti ve tarifeye geçtik yalnız 7000 sesli yanıt sistemini aradığımda tarifenizin içeriği heryöne 500 dk 1000 sms ve mms 1gb internet diyor şimdi internet 2 gb mi 1 gb mi kafam karıştı eğer 1 gb sa boşuna geçtim henüz yükleme yapmadım ona göre yükleme yapacağım tarife esnek mega üçlü tarifesi

• Silinebilir

hocam bende aynı tarifeyi kullanıyorum online self serviste 2 gb olarak görünüyor.önceki aylarda da bana 2 gb olarak yüklendi
  • teşekkürler az önce yükleme yaptım 500 dk 1000 sms 2 gb internet yüklendi bu tarifeye geçmek isteyip geçemeyen arkadaşlar vardı numaralarini turkcele taşımışlardı vodafonunun verdiği cevap tarifeye tarife ile ilgili sms almış aboneler yararlanabilir demişti demekki sms almamış kişilerde yararlanabiliyor birde az önce vodafone ana bayisine tarife içeriğini sordum verilen cevap 20 tl ye vodafonlularla 1000 dk 1000 sms 1 gb internet dedi adam daha tarife içeriğini bilmiyor

• Sistemimiz gecici olarak servis disidir.Daha sonra tekrar deneyin.Bu mesaj ucretsizdir. Vodafone

böyle diyor mega mesajını atınca

• Fatiraliyim geçiş yapabilir miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarife normalde kişiye özel tarife yani tarife ile ilgili sms almış aboneler yararlanabiliyor biz tarifeye geçtik sistem açığı varmış demekki şimdi düzeltmişlerdir

• * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 25 Şubat 2021; 15:26:25 >
  • 2 aylığına avea ya geç oradada çok II tarifeler var geri dönünce istediğin tarifeye gecersin

• Ben Esnek 1Gb Ve Spotify Paket Yaptım Ancak "Talebiniz Alınmıştır Size Gelecek Onay Mesajından Sonra Kullanabilirsiniz." Dedi Saatlerdir Onay Mesajı Falan Gelmedi Benden Başka Böyle Bir Durum Yaşayan Varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.