Şimdi Ara

Silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırın Sütlaç -- 31 Ağustos 2015; 16:56:26 >

• TESO da hala inanılmaz laglar var. Bu yüzden oyunu çok kişi bıraktı. Halada devam ediyrmuş bu laglar. Bence TESO daha iyi GW2 den ama tercih meselesi. Lag yüzünden sıkılmazsan deneyebilirsin. GW2 den iyi olduğunu düşünüyorum.

GW2 gelirsek satın aldım oynuyorum ama eh işte. eğer egonu tatmin etmek istiyorsan yani; başka bir adamı geçeyim. itemimi geliştireyim. şukadar puan topluyum. rank kasayım diyorsan. GW2 sana göre bir oyun değil. GW2 de ego "sıfır" . Haaa oyun güzel pvp si filan iyi. ama pvp de item farkı yok. herkes eşit. puanlama sistemide yok. rank vs de yok. pvp itemi gibi ayrı bir itemde yok. PVE olarakda "sıfır".... counter strike, quake veya LOL tarzında bir pvp si var. gir oyna çık. itemler herkesin eşit. pvp de puan sistemi sıralama vs de yok. yani pvp si zevkli oynarsın oyanrsın ama counter strike gibi sonunda seni sevindircek bişey bulamazsın. öyle yani. mmorpg bir oyun ama mmorpg ile alakası yok. karakter geliştirmiyorsun. 1 lvl çar açıosun direk pvp ye başlıosun. 2 yıldır oynayan bir adamla aynı şartlara sahip oluyorsun direk. bu ilk başta kulağa hoş gelio ama sonra yaptığın herşeyin boş olduğunu anlıyorsun. 3 senede oynasan karakterin beş para etmio. yeni başlayan adamla farkın yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

TESO da hala inanılmaz laglar var. Bu yüzden oyunu çok kişi bıraktı. Halada devam ediyrmuş bu laglar. Bence TESO daha iyi GW2 den ama tercih meselesi. Lag yüzünden sıkılmazsan deneyebilirsin. GW2 den iyi olduğunu düşünüyorum.

GW2 gelirsek satın aldım oynuyorum ama eh işte. eğer egonu tatmin etmek istiyorsan yani; başka bir adamı geçeyim. itemimi geliştireyim. şukadar puan topluyum. rank kasayım diyorsan. GW2 sana göre bir oyun değil. GW2 de ego "sıfır" . Haaa oyun güzel pvp si filan iyi. ama pvp de item farkı yok. herkes eşit. puanlama sistemide yok. rank vs de yok. pvp itemi gibi ayrı bir itemde yok. PVE olarakda "sıfır".... counter strike, quake veya LOL tarzında bir pvp si var. gir oyna çık. itemler herkesin eşit. pvp de puan sistemi sıralama vs de yok. yani pvp si zevkli oynarsın oyanrsın ama counter strike gibi sonunda seni sevindircek bişey bulamazsın. öyle yani. mmorpg bir oyun ama mmorpg ile alakası yok. karakter geliştirmiyorsun. 1 lvl çar açıosun direk pvp ye başlıosun. 2 yıldır oynayan bir adamla aynı şartlara sahip oluyorsun direk. bu ilk başta kulağa hoş gelio ama sonra yaptığın herşeyin boş olduğunu anlıyorsun. 3 senede oynasan karakterin beş para etmio. yeni başlayan adamla farkın yok.

TESO tercih ettim dostum. Hem GW2 free olmuş onu da almadan denemek istedim. Şu an için TESO'dan memnunum 2-3 saat oynadım. Teşekkürler yanıtın için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.