Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytong -- 29 Aralık 2015; 12:03:58 >

• Hocam konunuz hayırlı olsun. Laser için bir ana konu vardı onu ana konu + kullanıcı kulübü yapsaydınız daha iyi olurdu. Ana konunun sahibi ile isterseniz görüşün ana konu + kullanıcı kulübü yapıp yapamayacağını öğrenmeye çalışın. Kulüp olması güzel bir şey ancak kulüp ile ana konu ayrı olmaz diğer tüm cihaz konularında bu sistem işliyor.
  • Silinebilir ek konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytong -- 29 Aralık 2015; 12:07:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 değil 100 konuda açsak yazılanlar bir kere google, yandex gibi arama motorlarının belleğine indekslendi. Telefonu alacaklar diğer konulara da mutlaka bir şekilde ulaşacaktır. Yinede bu iyi niyetli çabanızı taktirle karşılıyorum.
  • Silinebilir ek konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytong -- 29 Aralık 2015; 12:08:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.r.e.n.

Hocam fiyat düştükçe düştü daha fazla yazıp çizmeyelim bu konudan sonra telefon 620 liraya alınabilir hale geldi ben şu an dahi kendimi kazık yemiş hissediyorum.

Telefon müthiş hocam uçanı kaçanı çekiyor. Lütfen gerçekten inanmadığınız konularda başlık açmayın, cihazdan en kısa sürede ve en az kayıpla nasıl kurtulacağınızı hesap ederken bu tip konular açmanız size fayda sağlamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.