Şimdi Ara

silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harina -- 12 Ekim 2007; 10:14:35 >

• Ekran kartın yetmiyor malesef.
  • Evet anlaşılan ekran kartın bayağı bi eski...
  • quote:

Orjinalden alıntı: harina

oyuna girmek için kısayolu tıkladığımda karşıma şöyle bir yazı çıkıyor ve ekran kapanıyor sizce sorun nedir ?
    medieval 2: Requirements not me
    this program requires graphics card with pixel shader 1.1 or better.

Bu program, pixel gölgeleyicinin 1.1 veya daha iyiyle grafik kartınıda çalışır gibisindne birsey ..

ekran kartın ne senin ?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harina -- 3 Temmuz 2007; 21:27:14 >
  • masa üstüne gel

mouse sağ tuşuyla tıkla özellikleri seç

Görüntü özellikleri gelcek karşına

Ordan ayarları seç

Görüntü birimin orda yazar... böyle bulamadınmı ? ozaman...

2. Yöntem..

Bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de

Açılan menünden Donanım yazan yere tıkla...

ordan Aygıt Yöneticisine tıkla

Ekran Bağlaştırıcıları yazıyor ordan solundaki + ya basarak görebilirisin ne ekran kartın oldunu
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harina -- 3 Temmuz 2007; 21:27:32 >
  • 64Mb ekran kartın var tavsiye etsemde senin bilgisayar nerde ise kople değişmek zorunda kalabilir(anakart vs..)..bi teknik servise danış
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harina -- 3 Temmuz 2007; 21:27:45 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harina -- 3 Temmuz 2007; 21:28:02 >
  • dostum sen en iyisi bilgisayarın kasasını bi bilgisayar firmasını göster yanında bilgisayardan anlayan biri ile git...bi piyasdakki fiyatlara bak şimdi sen ekran kartında anlamıyorsun ben sana nasıl anlayım
  • Arkadaşım sen bütçeni hazırla donanım bölümüne yaz orada yardımcı olur arkadaşlar.Çünkü ne kadar fazla bütçen varsa o kadar iyi bilgisayarın olur.Yani ne kadar lazım gibi bir soru çok anlamlı olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EteRn@ll

Arkadaşım sen bütçeni hazırla donanım bölümüne yaz orada yardımcı olur arkadaşlar.Çünkü ne kadar fazla bütçen varsa o kadar iyi bilgisayarın olur.Yani ne kadar lazım gibi bir soru çok anlamlı olmuyor.

Wallaha gece gece aklıma gelmedi...şimdi esnaf vs kazıklar doğru diyorsun
  • Benim ekran kartı da 64 megabytelık.Bende de aynı sorun çıkıyor.Ekran kartı yükseltmeden Medieval 2 Total War oynama şansım yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: girindegorun

Benim ekran kartı da 64 megabytelık.Bende de aynı sorun çıkıyor.Ekran kartı yükseltmeden Medieval 2 Total War oynama şansım yok mu?

malesef
  • slm,benim ekran kartım GF4 MX fX5500 128 mb bende de aynı hatayı veriyo.benimde mi degiştirmem lazım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.