Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şerefsizin biri benim üyelik şifremi kırıp bu konuyu açmış. Hepinizden özür diliyorum. :((

Hesabı adminlerle görüşüp ancak şimdi geri alabildim. Lütfen para gönderdiğiniz kişiyi savcılığa şikayet edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilancho -- 7 Kasım 2017; 14:31:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dikkatli olun benim 60 tl mi aldı ve 2 gündür teslim etmiyor şüpheli bir üye dolandırıcı olabilir
  • canpor kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kardeşim.
  • Saol hocam biraz daha beklicem iade yapmaz sa gerekeni yapacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sahis benden de 70 tl aldi henuz bir geri donus alamadik kendisinden
  • referansı yok beyler yapmayın böyle şeyler
  • qazz42 kullanıcısına yanıt
    İsteyene numarasını veririm konunun ekran görüntüsünü attım whatsapptan ses seda yok, yüksekten uçuş yapıyordu bana. Kardeşim referansı yok da adamlar dürüst adam inanmış, ne yaparsın işte. Geçmiş olsun diyelim. Piyasa bunlardan kaynıyor, çay parası dolandırıcıları dolu etraf.
  • smmugler kullanıcısına yanıt
    Daha da güzeli, eline daha fazla geçerse alırım deyince yok diyor. Uyanık tokatçı yani, kendini geliştirmiş. Böyle arkadaşlara biz tatlı su kurnazı diyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazz42

referansı yok beyler yapmayın böyle şeyler

haklisin hocam ama insan guvenmek istiyor iste karsidakine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smmugler

quote:

Orijinalden alıntı: qazz42

referansı yok beyler yapmayın böyle şeyler

haklisin hocam ama insan guvenmek istiyor iste karsidakine...

insan sanıyorsun karşındakini ama hayvanda demek istemiyorum aşağılık varlıklar. bunlara özel ad atamalı tdk
  • qazz42 kullanıcısına yanıt
    Kendince bayramlık yapmış işte ne diyeceksin. Desen boş, demesen yine boş. Saysan sövsen yine boş, düşün yani adam dediğin adam sana cep telefonunu verip, oradan konuşup böyle oğlan gibi hareket yapar mı? Yapıyorsa bir sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imherehavenofear

Kendince bayramlık yapmış işte ne diyeceksin. Desen boş, demesen yine boş. Saysan sövsen yine boş, düşün yani adam dediğin adam sana cep telefonunu verip, oradan konuşup böyle oğlan gibi hareket yapar mı? Yapıyorsa bir sıkıntı var.

yüzsüzlük usta alışmışlar
  • iadeleri yapmazsa bütün bilgilerini benden alabilirsiniz

• arkadas hala birilerini dolandirmaya calisiyor...
  • mağdur olan arkadaşlar bana yazabilir tüm bilgilerine ulaştım yaptığı suçlar birleştirilip savcılığa yazılıcak hakkında dava açılacak
  • Savcılığa verin kesinlikle, bende sadece telefonu ve kendi beyanı üzerine ismi var. Doğru mu bilmem tabi. Zarar gören arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.