Şimdi Ara

Silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
6
Favori
3.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O bin lirayı unut. Gerekirse part time çalışılır okul bitirilir. Sen neyi istiyorsun onu düşün, daha da fazlası hangisi daha prestijli ve yüksek standartlı bir yaşam sunar sana.
    Milletvekillerinin bile çoğu Ankara hukuk mezunu. Psikoloji bitirmiş bir tane dahi vekil bilmiyorum.
    Psikolojiyi karaladığımı düşünme. Sonrasında neler verir sana onu araştır. Üniversitelerdeki çift ana dal olayını da hesapla!
  • elione kullanıcısına yanıt
    Hocam konu ciddi ve sonuç belgemi de attim zaten. Daha başka nasil ispatlarim bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zknclk kullanıcısına yanıt
    Hocam psikokoji bitirip yüksek lisans yapinca iyi iş imkanlari varmiş.

Hukuk okursam hakim savci için torpil lazim ki torpil istemiyorum. Hakkimla bir yerlere gelmek istiyorum. Avukat olsam en az 2-3 sene işi öğrenicem ve çok para kazanamiycam. Tam arada kaldim açikçasi

• oirectin kullanıcısına yanıt
    Hocam bilkentte hangi bölümde okuyorsunuz. Bir de psikokoji fakültesi bina olarak nasil. Yeri falan iyi mi acaba. Bir de kütüphane, bilgisayar odasi gibi yerler ortak mi yoksa her fakülteninki ayri mi?

• Hmm. Ankara hukuk da tanidiğim en az 20 kişi var. Yabancilik da çekmem ama bilemedim şimdi. Hukuk okumak küçüklükten beri hayalimdi ama ülke öyle bir yere geldi ki hukuksuzluk hukuk yoluyla yapiliyor.

• mersinli33s M kullanıcısına yanıt
    bina merkez kampüste a binası var iktisadi idari ve sosyal bilimler fakültesinin binası, durum olarak da iyi bilkentin en geniş ve uzun binalarından diye biliyorum. diğer fakülte binalarıyla yanyana zaten işletme fen hukuk var hemen civarda. a binasının içinde de iktisat, psikoloji, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve tarih var diye biliyorum. benim bölüm bunlardan alakasız zaten mühendislik okuyorum da sizin bina en işlek binalardandır her gün en az bir kere içinden geçerim mesela dediğim gibi oldukça büyük ayrıca içinde psikoloji bölüm labları da var. kütüphane ve bilgisayarı labı konusunda da kütüphane merkezde bir tane var ve o da çook büyük ve kapsamlı zaten her binanın içinde olmasına gerek yok ki bütün binalar kütüphaneye çok yakın. bilgisayar lablarının ana merkezi B binası yani hukuk fakültesi orda en az 6 sınıflık bilgisayarlar var ama benim bildiklerim olarak mühendislik fakültesi ve G binasında da var, A binası hakkında fikrim yok binayı çok gezme fırsatım olmadı. yeri de okula ulaşım olarak mı sordun?

Anladim hocam. Peki etimesguttan nasil ulaşirim. Servisi nerden kalkiyor. Bunlarda biraz önemli gibi.

okul zamanı semt servisleri oluyor burdan bakabilirsin sizin oraya geliyor mu diyehttp://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admin-unit/ulasim/ogr_semt_servis.htm

bunun haricinde yazın da dahil olmak üzere yılın her günü tunus caddesinden ve sıhhıyeden servis kalkıyor saat başı bunların saatleri de şöylehttp://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admin-unit/ulasim/merkez_cizelge.htm bunlar tabi şu an yaz olduğu için biraz seyrek saatli ama kışın daha çok sıhhıye servisi olur.

bir de yine okulun içinden kalkan dolmuşlar var haftasonu ve yazın da dahil hep oluyor ama sanırım akşam 8den sonra falan olmuyor. güzergahı da bilkent, atatürk hastanesi, eskişehir yolu(bilkent odtü mta armada metrosu vs), aşti, konya yolu, sıhhıye. sıhhıyeye gitmek için 3 lira mı ne veriyordun. geri dönüşü de yine aynı sııhıye aşti armada kentpark bilkent metro buralardan binebilirsin dolmuşlara

bir de tunus veya sıhhıyeye gidemem dersen de bilkent metrosunda in, üstteki köprüye çık büfe ve taksi durağı var ordan çıkılıyor, köprü yolu üzerinde de bilkentin yeşil bi servis durağı var orda duruyor bu tunus-sıhhıye servisleri. ayrıca bahçeli armada ve kentparkta da duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oirectin -- 23 Temmuz 2017; 14:21:22 >

• bu arada okulun servisleri hep ücretsiz

bilgi özyeğin iyidir

Eyw hocam saolasin verdiğin bilgiler için. Bizim evin ordan da servis varmiş. Aslinda bilkent psikokoji tam burslu mantikli gibi ama psikokoji okuya n arkadaşlar fikir verse ona göre karar vericem. Tekrardan teşekkürler. Sayende üniversiteyi gezmiş kadar oldum.

• gallantt G kullanıcısına yanıt
    Hocam Ankara hukuk mu yoksa bilgi özyeğin falan mi mantikli sizce. Evim Ankarada bu arada

hocam şu yazdıklarımın üstünde verebileceğim en büyük tavsiye burda yazılanları dikkate almamanız :D (bunu dikkate alın tabi de :D) gidin en iyisi pazartesi günü okula hocalar çok güzel yardımcı oluyor özel olarak da soru sorabiliyorsun ve zaten bilkent tanıtım ofisi bunun için var kırmızı tshirtlü öğrencileri her yerde görürsün işleri bu onların, istediğin zaman senle kampüs turu yapabiliyorlar hatta psikoloji bölümünü de gösteriyorlar binanın içini geziyorsunuz yani. ayrıca içlerinde illaki psikoloji okuyan vardır çok kararsız kaldığınızı söylerseniz yardımcı olacaklardır :) bana da mesaj atabilirsiniz aklınıza takılan bir şey olursa, yani ben üstte psikoloji yazın dedim ama sonuçta ben ne o bölümde ne de o fakültede okuyorum benim vizyonum sadece kendi fakültemle sınırlı doğal olarak

Özyeğin para veriyor bilgi vermiyor sanırım Özyeğin düşünebilirsin derdin para almaksa

Hep devlet lisesine mi gittin tebrikler birde sosyal bilimler de hazırlık mi var

• Hmm88 H kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece son sene temel liseye geçtim. Ankara sosyal bilimler lisesindeydim. Evet bir sene hazirlik var. Zaten 4 sene okulun yurdunda burslu kaldim.

• Blackberrypink kullanıcısına yanıt
    Hocam özyeğin yanilmiyorsam 550 lira nakit 450 de yemek çeki veriyomuş + bedava yurt. Ama istanbulda 550 lira dayanmaz diye düşünüyorum. Bilkent işte kafami kariştirdi. Türkiyenin en iyi özel üniversitelerden biri. Psikokoji Puani tam benimkiyle ayni. Bizim evin yakinindan ücretsiz servisi var. Ayda 990 lira burs veriyor ve çok donanimli bir üniversite. Öte yandan psikokojiyi hep kizlar mi okuyor acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinli33s -- 23 Temmuz 2017; 16:20:10 >
    Anladim hocam çok sağolun. Yarin katilacağim seminere. İyice düşüp son kararimi veririm.

• Ah Ankara Hukuk ahh... Hayallerimi süsleyen, gece yatıp, sabah kalkınca her an bile aklımdan çıkmayan sevgilim: Ankara Hukukum. Gelemedim sana, affet beni.

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Üzülme hocam zaten çok kalabalikmiş galiba. 600 kişi kontenjani var. Hem sen çaliştiktan sonra Ankara hukuk mezunundan çok daha donanimli olabilirsin. Bu arada sence ben napayim. Ankara hukuk mu bilkent psikoloji tam burslu mu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.