Şimdi Ara

Silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
6
Favori
3.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mersinli33s

Üzülme hocam zaten çok kalabalikmiş galiba. 600 kişi kontenjani var. Hem sen çaliştiktan sonra Ankara hukuk mezunundan çok daha donanimli olabilirsin. Bu arada sence ben napayim. Ankara hukuk mu bilkent psikoloji tam burslu mu

Ben Ankara Hukuka aşık olduğum için objektif bakamıyorum ki. Bana kalsa Ankara Hukuk derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Üzülme hocam zaten çok kalabalikmiş galiba. 600 kişi kontenjani var. Hem sen çaliştiktan sonra Ankara hukuk mezunundan çok daha donanimli olabilirsin. Bu arada sence ben napayim. Ankara hukuk mu bilkent psikoloji tam burslu mu

Gittiğinde "Aslı'nın sana çok selamı var, seni çok özlüyor" de ve 6 kolonundan 3. Sünü öp benim yerime.

• quote:

Bu dünyada kavuşamadık Ankara Hukukla, ahirette kavuşsak bari. :(

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Bu kadar takamyin. Geçiş yaparsiniz belki. Araştirin derim bir.
  • Ankara hukuk yaz.

Eğer Bilgi üni. güzel olanak sağlıyorsa ve İstanbul sevginde varsa onu da düşünebilirsin.

Kesinlikle psikoloji den uzak dur.

Son tahlilde akşam evde çorba kaynaması ve ay sonu faturaların ödenmesi lazım.

Hukukta bu kalıcıdır, oysa psikoloji de şansadır iş bulamazsın.

Kolay gelsin.
  • serbes S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için düşünüyorum.

• mersinli33s M kullanıcısına yanıt
    tabii ki ankara. istanbulda burs alacaksan bilemem

• Ben yerinizde olsaydım Psikoloji'yi tercih ederdim.Çünkü ne kadar prestijli olursa olsun hukuk normlar etrafında dönmeye başlayan bir bölüm.Buna ek hukuksal hiyerarşide ileride sizin yeriniz olmayabilir ve kendinizi de hukuk bölümünde Psikoloji'ye binaen geliştiremeyebilirsiniz pek..
    bilgi yaz
  • Puppey kullanıcısına yanıt
    Hocam evim Ankarada olduğundan istanbul düşünmüyorum. Bütçem el vermiyo daha doğrusu

• Duz bilkente hocam bilkent en iyisi

• Hocam biraz daha açar misiniz. Ankara hukuk diyen arkadaşlar daha ikna edici mesajlar atti ve sorduğum akrabalarim da psikokoji yazip emeğini çöpe atma dedi bilkent olsa bile.

Okumayi bilseydim keske. Ben bilkent hukuk gordum psikolojiyi gormemisim

• Psikoloji yaz viskini yudumla.
  • Hocam şimdi gördünüz. Sizce ne yapayim.

Psikoloji gunumuzde tutulan bolumlerden bilkent psikolojide fazla kiz vardir ve bilkent psikolojinin ayri bi yeri vardir hukuk mezunu olan cok fazla insan oldugu da dusunuldugunde bence bilkent yazabilirsin

• Bence bilkent psikoloji hem ekonomi açısından hem de gelecek açısından iyi olabilir üniversitenin arkası boş değil sonuçta işsiz kalman imkansız gibi bir şey

Kardeşim de 9 a gecicek de o hazırlık uni hazırlığı geçmeye yetiyor dimi birde memnun muydunuz onun yerine hazırlıksız anadolu yq gitmek daha mı mantıklı mf yok cunku dimi birde oranın yurdunda da kalmak için burs alınabilio heralde

• Ülkede o kadar çok hukuksuzluk var ki diyosun işte bu cümle yüzünden hukuk okumalisin. Ülkenin bunun farkında olan dürüst hukukçulara ihtiyacı var ayrıca Ankara hukuk yani ben sayisalciyim benim bile hayallerimi süslüyordu ayrı bi karizması var ayrıca karizmayi bırak hukuk psikolojiden çok çok daha iyi bir bölüm. Evin Ankara'da olduğu içinde sadece KYK bursu yetecektir eminim çünkü ben de Ankara'da okuyorum. Yine de kendi kararın düşüncelerim bu yönde benim, hakkinda hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tusilencio -- 24 Temmuz 2017; 0:48:15 >
  • tusilencio T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler yorumunuz için. Bence de hukuk psikokojiden çok daha iyi de işte bilkentin de imkanlari çok iyi. Ama dediğiniz gibi büyük ihtimalle Ankara hukuk yazicam. Kyk bursu da inşallah çikarsa sıkıntısız okurum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.