Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismak17 -- 28 Temmuz 2017; 9:25:14 >

• Tutmayın küçük enişteyi
  • 20000 vekili meclise nasıl sığdıracaz yaw?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyosunki 20bin vekil olsun, mecliste kavga cikti mi muharebe izleyelim. Olur bana uyar...

Bana sorarsan vekil olunmasi icin universite diplomasi istenmeli. Ve hatta vekilin ilkokul, ortaokul, lise ve universiteyi devlet okulunda okumasi sart kosulmali. Dahasi da cocuklari icin de bu sart kosulmali.

Yani vekil veyahut bir devlet adaminin her isi ulke icinde devlet olanaklari ile gerceklesmeli. Bu sekilde olmali ki sistemi iyi tanisinlar. Oyle sofor falan da yok, helikopter falan hele hic yok. Makam araci da bir yerli uretim bir arac oldu bitti.

Adam meclise gelmis universite'lerdeki sartlardan haberi yok. Cocugu yurtdisinda okuyor, orda calisip askerlikten kaciyor vsvs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüce başbakanımızın dediği gibi, ne kaaa vekkil, o kaaa köfte pardon demokrasi. Bence hepimiz vekil olalım.
    Ayrıca seçilme yaşı 7 olsun. O yaşta seçilebilen bir kişi zaten yeterli niteliklere sahiptir.Bugün bakın avropa ülkelerine, işimize gelen hangi yasa varsa onu almalıyız çünkü modern olmak bunu gerektirir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.