Şimdi Ara

Bimdeki derya ton balığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ureticisi dardanelmiş bugun baktim ve fiyati 6 lira dardanelin kendisi 14 lira.Ton baliği sevenler icin yazayım dedim.Tadı güzel.Bu arada haftada 1 paketten fazla ton baliģi yemek zararli civa zehirlenmesi yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 9 Kasım 2016; 23:21:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Derya Ton Balığı Hakkında Bilgiler

Derya ton balığı, ülkemizde sıklıkla tüketilen bir konserve balık türüdür. Ton balığı, genellikle "orfoz" olarak bilinen bir balık türünden elde edilir.

Derya Ton Balığı Nerede Üretiliyor?

Derya ton balığı, Türkiye'de çeşitli bölgelerde üretilir. En önemli üretim merkezleri arasında Ege Denizi kıyılarında yer alan İzmir, Balıkesir ve Çanakkale illeri bulunmaktadır.

Derya Ton Balığı Kim Üretiyor?

Derya ton balığı, Türkiye'nin önde gelen gıda üreticilerinden biri olan Derya Gıda tarafından üretilmektedir. Derya Gıda, 1985 yılından bu yana ton balığı konservesi üretiminde faaliyet göstermektedir.

Derya Ton Balığı Kimin?

Derya ton balığı, Derya Gıda şirketinin markasıdır. Derya Gıda, Türkiye'nin en büyük ton balığı üreticilerinden biridir ve ürünlerini hem yurt içinde hem de yurt dışında satmaktadır.

Derya Ton Balığı Yorumları

Derya ton balığı, tüketiciler tarafından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Tüketiciler, Derya ton balığının lezzetli, besleyici ve ekonomik olduğunu belirtmektedirler.

Derya Ton Balığı Üreticisi

Derya ton balığının üreticisi, Derya Gıda'dır. Derya Gıda, uzun yıllara dayanan deneyimi ve yüksek kalite standartlarıyla tanınan bir ton balığı üreticisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • niyeyse her ton balığı yedikten sonra pişmanlık hissi bi garip hissediyorum kendimi herzaman oluyor ama
  • Nasıl ya bu hafta 10 konserve yedim body yapıyorum balık sonuçta çok büyük zararları olucagini sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir1989

Nasıl ya bu hafta 10 konserve yedim body yapıyorum balık sonuçta çok büyük zararları olucagini sanmıyorum

hocam internetten araştır istersen, fazlası zararlı gerçekten

• Derya deme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunumuzde insanlara "saglikli besin" diye yedirilmeye calisilan, piyasadaki en sagliksiz yiyeceklerden biridir.

abd'de doktorlar 20 yasinin altindakilerin hic tuketmemesi gerektigini, 20-40 yas arasi kadinlarin mumkunse hic tuketmemesini, genc erkeklerin de en fazla 10-15 gunde 1 porsiyon tuketmesini tavsiye ediyor. peki neden? dogadaki balik cinslerine baktigimizda "buyuk balik kucuk baligi yer" kurali gecerlidir. her balik kendisinden kucuk baliklari yer ve yedigi baliklardaki bakterileri, zararli maddeleri ve atiklari da toplar. gunumuzde ortalama bir balinanin ortalama bir sehir coplugu kadar zehirli madde tasimasinin sebebi de budur. haliyle ton baligi da buyukce bir balik cinsi oldugu icin (kucuk konserve kutulari sizi yaniltmasin, ortalama bir ton baligi bir insandan daha buyuktur) kucuk baliklardaki bir cok zehirli unsuru icinde barindirir.
    KAYNAK :
    https://seyler.eksisozluk.com/gunluk-hayatta-saglikli-besin-olarak-tukettigimiz-ton-baligi-aslinda-zararli-mi

• dünyaya hoş geldin.
  • Ohooo benim bir arkadaş her sabah ton balığı yiyordu. Ayrıca ben de haftada 4 ton balığı , bir gün de pazardan aldığımız hamsi ve palamut gibi balıklardan yiyorum.Cıva zehirlenmesi falan da olmadı. O cıva zehirlenmesi dediğin dandik , kalitesiz ton balıklarında olur bence.
  • Zehir aktarılarak geçtiği için ve o zehir de vucudunuzdan atilamadigi icin fazlasi tabii ki zarar

• Acaba hala Dardanel mi üretiyor Derya Ton Balığını?

• metroda 1700 gramlık var 60 TL ben ondan alıyorum hergün salataya atıyorum bol bol süper oluyo yeşillik soğan salatalık domates mısır ton balığı ekmek yerine salata yiyerek 115 kilodan 105 kiloya düştüm ama tatile gidince biraz coştum şimdi başlıyorum yine iş çıkışında metro market e gitçem yenibosnaya ton balığı almaya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.