Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seaseman -- 28 Temmuz 2017; 11:50:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağlık sorunun var mı?

• sertosman S kullanıcısına yanıt
    Sağlık sorunum yazdığım gibi tek böbreklilik, o da normalden büyük. Ama kan değerleri normal

• Yani yaşantına bir tesiri var mı. Normal bir insandan cabuk mu yoruluyorsun? Ağır bir şey taşıyamıyor musun? V.b.

• Yani yaşantına bir tesiri var mı. Normal bir insandan cabuk mu yoruluyorsun? Ağır bir şey taşıyamıyor musun? V.b.

• Bence ben güçsüz bir insanımdır ama kilom bence normal 70 kilo, koşarken yarım sokak boyu bitince tıkınırım sanırım, genelde bir şeyler taşıyınca bel ağrısı olur, bel ağrısı başka zamanlar da olabilir, olduğu yerde sürekli fazlalık bir şey hissederim, lokal olarak kaşıntı olur, belki sıkıntı olmadan dönerim ama bence riskli bir grubuz, çünkü ağır tempoda ille deformasyonlar olur ve ikisi nöbetleşe çalıştığından alternatif olarak diğeri de olmadığından hep o etkilenir

Doktor başka bir görüntüleme cihazına gönderdi, ondan sonra yazarım dedi raporu ondan konu silinebilir diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seaseman -- 28 Temmuz 2017; 12:25:50 >
  • Spor yapamıyorum diyeceksin o zaman genel muayenede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 hafta önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Usta iş benim lafıma kalırsa zaten olması zor bence, doktorların önünde sonuç varken hastanın lafını dinlediklerini çok görmedim. Ama haftaya yeni istediği sonuçlardan sonra yazarım dedi raporu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seaseman -- 29 Temmuz 2017; 12:18:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.