Şimdi Ara

silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKL0Rds -- 15 Eylül 2017; 18:49:43 >

• A-Sosyal biriyim...

1) parayı sağda sol da o cafe şu barda.. gereksiz işleri yapmaktan kaçınıyorum

2) tipsiz değilim.. hatta birçok sokaktaki kişiye göre oldukça sevimli biriyim.. ve tanıdık/blindik bir simam olduğu için.. senle nerde konuştuk diye arkadaş ortamında bile muhabbete başlanmısından gıcıkkkk oluyom... zıpır görüşmedik.. daha neyi zorluyon.. illem akraba köylü çıkacak... yok koçum tanışmadık.. zorlama...

3) gezecek arkadaşım yok.. çünkü birçok arkadaş dediklerimin 1 çay için nasıl sattığını gördüm.. o sebeple arkadaş edinmek yerine dost-gardaş edinmeye bakıyom.. onlarla da ocak başında gayet güzel.... ev de fıstıkları daha çabuk kim bitirecek...
    yuh sana.... benden fazla içmişsin... sözüme karşılık ertesi gün elinde koli ilen gelen...
    yani arkadaş ayana satanlar ile işimiz yok...

hadi denize gidek.. eti ben alcam arabayı sen ayarla muhabbeti...

olum yengen kovdu... 1 hafta senden kalsam mahsuru olmaz..dimi sorusuna... "ayıpsın sorun deeel... ama sende çok yüz veriyon.. adın kılıbık a çıkacak kılibik adam...".. cevabı...

abicim.. evraklar geç geldi.. şu faturaları sabaha kadar bitirmem gerek.. el atarmısın..." sorusuna... sorduğun hata, 1 saate yanındayım.. deyip 45dak sonra yanında olmak...
    biz yengen ile 1 hafta tatile gitcez.. oğlan ile kediye bakarmısın..sorusuna... kedi de sorun yok o alıştı da... senin oğlan malt seviyor mu.. geyiği.... :)
    ya hasan bana 500 lira fişeklesene... yengene hediye alcam.. ama parayı geri veremem, şu günlerde gene çulsuzum... sözüne... ahhh ulan.. yenge bide güzel olsa paraya acımıcam da.... al hadi al.... ama bi dahakine güzel hatun olsun.. cevabını alabilmek......

yaya lara kırmızı ışık yandığında.... geçen yayalara.. "öküzler için yürüme vakti" diye arkalarından bağırıp... yayalar için yeşili inatla beklemek...

sevdiği parti liderinin dünkü sözüne militancasına destek çıkıp... ertesi gün ortadan kaybolan veya yalanlar ile haksız olduğu yerde haklı olmak için kalbimin kırılmasına...
    konuşurken sürekli amk gibi kelimeleri maharet sayıp cümle içinde kullananları görünce yolumu değiştirmek...

face vb adına sosyal medya denen yerlerde kendine takipçi bulmak için olmadık şaklabanlık yapanlardan dolayı...

bilmem ne keyfi.. osururken güldüğüm an... yürürken ayağına bastığım adam beni marizlerken.. diye durmadan tipsiz yamuk burnunu ve 10 liraya pazardan aldığı o garip gömleği/tişörtü ile sürekli resim paylaşan... ve fiyatını 250 ye aldım yemin billah edenler.... ayranı yok içmeye tahtarevan ile gider...

kendine ait olmayan arabaya yaslanıp poz veren..
    hayatda hiç sevmediği sevmeyeceği köpeği seviyormuş gibi resim çektiren...
    sokakta veya birleri ile kouşurken aniden ensene yediğin tokat ile ne diceğini bilemeden orada baka kalmak...
    sır tutması için derdini basur sıkıntını anlattığın kişinin ilk gördüğüne geyiği yapması...

gibi a-sosyal olma sebeplerim var....

• tek sebep diyip 3 tane saymışsın kanka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.