Şimdi Ara

silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Fener maçında futbol filan oynayamazsın beşiktaşda oynayamadı niye kötü takım oldugundanmı ? kaos futbolu dönüyor adamların her maçında bir düdük calıyo hasan ali ozan 11 kişi topun başındalar hakemin yanındalar 90 dakika maç taş patlasa top sahada 15 16 dakka kalıyo. O yüzden derbilerde beraberlik alıp anadolu takımlarına eziliyolar. Fener maçını hiç bi zaman kıstas almam ben ha beşiktaşla başakşehirle oynar yeniliriz ozaman birşeyleri sorgularız.

Daha dur Başakşehir Beşiktaş'la da oynayacaksın

İstersek ligin son sırasındaki takımla oynayalım siz yine şampiyon olamıyacaksınız olamazsınız , en azından ondan içim rahat gider yarın kayseriden 3 yersiniz , diğer haftada kıçı kırık bi anadolu takımından 2 yer istediğinizi alırsınız. Size ekmek yok bu ligde.

Ahahahaha nasıl zoruna gittiyse Fener'e kin kusmuşsun. Devam et böyle çok zevkli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Fener maçında futbol filan oynayamazsın beşiktaşda oynayamadı niye kötü takım oldugundanmı ? kaos futbolu dönüyor adamların her maçında bir düdük calıyo hasan ali ozan 11 kişi topun başındalar hakemin yanındalar 90 dakika maç taş patlasa top sahada 15 16 dakka kalıyo. O yüzden derbilerde beraberlik alıp anadolu takımlarına eziliyolar. Fener maçını hiç bi zaman kıstas almam ben ha beşiktaşla başakşehirle oynar yeniliriz ozaman birşeyleri sorgularız.

Sizin varya kayseri yenemiyeceğinizi adım gibi bilyordum adım kaç mesaja yazdım gördünmü fikstürü baboş he ? bak adamı napıyolar anadolu takımları .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardianN-

quote:

quote:

quote:

İstersek ligin son sırasındaki takımla oynayalım siz yine şampiyon olamıyacaksınız olamazsınız , en azından ondan içim rahat gider yarın kayseriden 3 yersiniz , diğer haftada kıçı kırık bi anadolu takımından 2 yer istediğinizi alırsınız. Size ekmek yok bu ligde.

Ahahahaha nasıl zoruna gittiyse Fener'e kin kusmuşsun. Devam et böyle çok zevkli.

Adam dedi size 3 yersiniz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Momoa -- 30 Ekim 2017; 23:7:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Forum adminlerinden rica ediyorum; bu konuyu sabit konu yapsınlar. Yapsınlar ki Galatasaray futbol takımı taraftarı futbol bilgisinin rakiplerine göre ( FB BJK) ne denli düşük seviyede olduğunu görsün, oyunu fanatizm ile izlemesin, takımın defolarını fark etsin, at gözlüğü ile izleyemeyip doğru analizi yapabilsinler. Saygılarımla,

Upladım ki görüp ibret alsınlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.