Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Sevdadır Türkiye -- 2 Nisan 2019; 17:34:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu trabzon 20 kişi çıkıp bizi paramparça doğrayacak bir hakemle bile oynasa değil mağlubiyet beraberlik halinde bile kepenkleri kapatalım gidelim.
  • Hakem TS'yi doğrayacak bu akşam

• Futboldan gram anlamayan adamlar toplulugu oldu burasi. Oynanan en guzel futbolu bakip goremiyor adam.

• Gs yener

• Galatasaray bu maçla beraber üstüste 24 maç kaybedip küme düşebilir.

• Bu akşam bende çoğu kişi gibi GS galibiyeti bekliyorum ancak derbilerde ne olacağı belli olmuyor. Doğru yanlış bilemem ama son 6 maçın 4ünü TS kazanmış. Damdoy yine çıkıp 1 gol atarsa GS'den önce o zaman işin şekli değişir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben beraberlik bekliyorum Trabzonspor bu maçı krizden çıkış maçı olarak görecek canla başla mücadele edecektir ancak güçleri beraberliğe yeter
  • Trabzon'un defans leş...geçen haftaki Mr.Eyyam gibi geçiş oyunlarında bizi ince ince doğramazsa hakem kazanırız.

Lehimize olan penaltılarımızı zaten çalmıyorlar...Hızımızı kesmesinler yeter.
  • Totem Atam tutam ben seni

• En iyi oyunu siz oynuyorsunuz ama bizim gibi zorlu takımlara karşı zorlanıyorsunuz.Misal Antalya,Bursa,Fenerbahçe
  • Fener maçında futbol filan oynayamazsın beşiktaşda oynayamadı niye kötü takım oldugundanmı ? kaos futbolu dönüyor adamların her maçında bir düdük calıyo hasan ali ozan 11 kişi topun başındalar hakemin yanındalar 90 dakika maç taş patlasa top sahada 15 16 dakka kalıyo. O yüzden derbilerde beraberlik alıp anadolu takımlarına eziliyolar. Fener maçını hiç bi zaman kıstas almam ben ha beşiktaşla başakşehirle oynar yeniliriz ozaman birşeyleri sorgularız.

• trabzonsporun kadrosuna baktiginizda isim olarak onemli oyunculara sahip ama galatasaray bu maci ve gbirligi macini rahat sekilde kazanip gecer. puan kaybi olursa basaksehir macinda olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

En iyi oyunu siz oynuyorsunuz ama bizim gibi zorlu takımlara karşı zorlanıyorsunuz.Misal Antalya,Bursa,Fenerbahçe

Bursa maçında mı zorlanmışız? Yaklaşık 30-35. dakikadan sonra tek kale oynadık. Kaçırdığımız kaç tane pozisyon var sayamadım. Eğer son vuruşlarda biraz daha becerikli olsak çok daha erken koparacağımız bir maçtı. Bilmem kaç bin seyircinin önünde Bursa’nın kafasına vura vura yendik.

Bursa’nın kaçırdığı pozisyonlar da var elbet ama bizimkiler daha fazlaydı. O maçta puan kaybetmiş olsaydık dahi oyun olarak kazanılmış bir maçtı bizim gözümüzde.

Fenerbahçe ise 8 puan fark yemiş varını yoğunu sahaya koyması lazımdı. Kazanmaya çok daha fazla ihtiyacı olan takımın 1 tane isabetli şutu yok. 1-2 pozisyon dışında kaleye gelemedi. 10 kişilik takıma atak yapamamayı söylemiyorum bile. Anadolu takımı gibi defans yapıp pozisyon vermemek için gelen bir Fenerbahçe vardı.

İçi boş laflar bunlar. Geçiniz. Ha şu var G.saray bugün puan kaybedebiler. Hiç önemli değil. Mühim olan hırsını kaybetmemesi. Rakiplere bakıyorum bizde ki isteğin çeyreği bile yok. Bunu sürdürdüğümüz müddetçe şampiyonluk yakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

Fener maçında futbol filan oynayamazsın beşiktaşda oynayamadı niye kötü takım oldugundanmı ? kaos futbolu dönüyor adamların her maçında bir düdük calıyo hasan ali ozan 11 kişi topun başındalar hakemin yanındalar 90 dakika maç taş patlasa top sahada 15 16 dakka kalıyo. O yüzden derbilerde beraberlik alıp anadolu takımlarına eziliyolar. Fener maçını hiç bi zaman kıstas almam ben ha beşiktaşla başakşehirle oynar yeniliriz ozaman birşeyleri sorgularız.

FB maçlarında ortamı geren(BJKliler kadar germediniz gerçi.), oyunu soğutan sizdiniz. FB sürekli pas yapmaya çalıştı siz de faulle oyunu durdurdunuz. Fener'in ikinci yarı pili bitene kadar 5 faulu vardı maksimum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Fener maçında futbol filan oynayamazsın beşiktaşda oynayamadı niye kötü takım oldugundanmı ? kaos futbolu dönüyor adamların her maçında bir düdük calıyo hasan ali ozan 11 kişi topun başındalar hakemin yanındalar 90 dakika maç taş patlasa top sahada 15 16 dakka kalıyo. O yüzden derbilerde beraberlik alıp anadolu takımlarına eziliyolar. Fener maçını hiç bi zaman kıstas almam ben ha beşiktaşla başakşehirle oynar yeniliriz ozaman birşeyleri sorgularız.

FB maçlarında ortamı geren(BJKliler kadar germediniz gerçi.), oyunu soğutan sizdiniz. FB sürekli pas yapmaya çalıştı siz de faulle oyunu durdurdunuz. Fener'in ikinci yarı pili bitene kadar 5 faulu vardı maksimum.

Tabi canım fb derbilerde sadece muhteşem topunu oynamaya Çalışır

Şakamısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

En iyi oyunu siz oynuyorsunuz ama bizim gibi zorlu takımlara karşı zorlanıyorsunuz.Misal Antalya,Bursa,Fenerbahçe

Bursa maçında mı zorlanmışız? Yaklaşık 30-35. dakikadan sonra tek kale oynadık. Kaçırdığımız kaç tane pozisyon var sayamadım. Eğer son vuruşlarda biraz daha becerikli olsak çok daha erken koparacağımız bir maçtı. Bilmem kaç bin seyircinin önünde Bursa’nın kafasına vura vura yendik.

Bursa’nın kaçırdığı pozisyonlar da var elbet ama bizimkiler daha fazlaydı. O maçta puan kaybetmiş olsaydık dahi oyun olarak kazanılmış bir maçtı bizim gözümüzde.

Fenerbahçe ise 8 puan fark yemiş varını yoğunu sahaya koyması lazımdı. Kazanmaya çok daha fazla ihtiyacı olan takımın 1 tane isabetli şutu yok. 1-2 pozisyon dışında kaleye gelemedi. 10 kişilik takıma atak yapamamayı söylemiyorum bile. Anadolu takımı gibi defans yapıp pozisyon vermemek için gelen bir Fenerbahçe vardı.

İçi boş laflar bunlar. Geçiniz. Ha şu var G.saray bugün puan kaybedebiler. Hiç önemli değil. Mühim olan hırsını kaybetmemesi. Rakiplere bakıyorum bizde ki isteğin çeyreği bile yok. Bunu sürdürdüğümüz müddetçe şampiyonluk yakın

Bursa'nın ileri oyuncuları kazmalık yapmasa çok rahat yenebilirlerdi.Fener maçında sizin de pozisyonunuz yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Çok ilginç. Fanatiklik mi böyle yorum yazdırıyor acaba?..

• Sen olayı çok yanlış anlamışsın.Rakipler değil geçen haftadan itibaren hakemlere verildi kitleme olayı.İşimiz hakemlerle.

• forward 1905 kullanıcısına yanıt
    Dalga mı geçiyorsun milletle? Konya maçında ofsayttan gol attın, Fener maçında yediğiniz nizami gol verilmedi, penaltı verilmedi. 2-0 alırdı o maçı Fenerbahçe.

Bu maça da Halis Ozkayha verilmiş has GS'li bir hakemdir ,bu akşam ince ince doğrayacak Trabzonu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.