Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trabzon rahat bir galibiyet alır. Gs bin şansı yok. Zor deplasman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rıza hocanın gelmesiyle çıkışa geçecekler. Bizim maça hocanın değişmesi kötü şans. Ersun varken kapışsaydık keşke.

Akşam Selçuk'un performansı belirleyici olacak. Ben de akşam yenileceğimizi düşünüyorum Tudor balonu patlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyp

Trabzon rahat bir galibiyet alır. Gs bin şansı yok. Zor deplasman.

gs nin şanşı yok mu yoruma bak. Gs kazanırsa bu hesaba girme bir daha
  • Gsliler maçta kasap gibi her pozisyonu faulle durdurdular oyunu soğutan FBymiş

Beşiktaş'ın da ayağına ilk yarı top değmedi, geçen sezon beraberlik koparabilmek için neler yaptılar ama oyunu soğutan Fenerbahçe

• quote:

Orijinalden alıntı: rizelli1903

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

Fener maçında futbol filan oynayamazsın beşiktaşda oynayamadı niye kötü takım oldugundanmı ? kaos futbolu dönüyor adamların her maçında bir düdük calıyo hasan ali ozan 11 kişi topun başındalar hakemin yanındalar 90 dakika maç taş patlasa top sahada 15 16 dakka kalıyo. O yüzden derbilerde beraberlik alıp anadolu takımlarına eziliyolar. Fener maçını hiç bi zaman kıstas almam ben ha beşiktaşla başakşehirle oynar yeniliriz ozaman birşeyleri sorgularız.

FB maçlarında ortamı geren(BJKliler kadar germediniz gerçi.), oyunu soğutan sizdiniz. FB sürekli pas yapmaya çalıştı siz de faulle oyunu durdurdunuz. Fener'in ikinci yarı pili bitene kadar 5 faulu vardı maksimum.

Tabi canım fb derbilerde sadece muhteşem topunu oynamaya Çalışır

Şakamısınız

Son iki derbide durum buydu. Özellikle BJK maçında rakibine dirsek atan, Valbuena'nın bileğine basan, sakatlıktan yeni çıkan Ekici'ye sert fauller yapan futbolcular; her karara itiraz eden ve en sonunda hakeme küfreden bir teknik direktör vardı. Tüm derbilerde ortamı geren BJK oluyor.(Son ZTK maçını ayrı tutuyorum.) Kaybedince de Fener ortamı gerdi diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Fener maçında futbol filan oynayamazsın beşiktaşda oynayamadı niye kötü takım oldugundanmı ? kaos futbolu dönüyor adamların her maçında bir düdük calıyo hasan ali ozan 11 kişi topun başındalar hakemin yanındalar 90 dakika maç taş patlasa top sahada 15 16 dakka kalıyo. O yüzden derbilerde beraberlik alıp anadolu takımlarına eziliyolar. Fener maçını hiç bi zaman kıstas almam ben ha beşiktaşla başakşehirle oynar yeniliriz ozaman birşeyleri sorgularız.

FB maçlarında ortamı geren(BJKliler kadar germediniz gerçi.), oyunu soğutan sizdiniz. FB sürekli pas yapmaya çalıştı siz de faulle oyunu durdurdunuz. Fener'in ikinci yarı pili bitene kadar 5 faulu vardı maksimum.

Çok ilginç. Fanatiklik mi böyle yorum yazdırıyor acaba?..

FBliler BJKli der, GSliler fanatik... Bayağı objektifim sanırım ondan geliyor bu yorumlar herhalde. Bu durumda bu lafları edenler fanatik.

• quote:

Galatasaray Fenerbahçe maçını aç tekrar izle sizin futbolcularınızın nasıl sertlikle bizimkileri sindirmeye çalıştıklarını futbol oynamaktan uzak olduklarını gözlerinle gör özellikle Belhanda ve Ndiaye her ikili mücadeleleri art niyetliydi hakem sizin sertliğinize müsaade etmedi diye suçlu mu oldu. Uzay takımı seviyesine çıkarılan Galatasaray bizimkilere bam güm dalmadan ayaklarından top alamıyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 29 Ekim 2017; 17:32:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

quote:

Orijinalden alıntı: pyp

Trabzon rahat bir galibiyet alır. Gs bin şansı yok. Zor deplasman.

gs nin şanşı yok mu yoruma bak. Gs kazanırsa bu hesaba girme bir daha

• quote:

Daha dur Başakşehir Beşiktaş'la da oynayacaksın

• Sonuç çok belliydi.Galatasaray Anadolu takımlarını süpürdü ama hafif güçlü her takıma karşı sıkıntı yaşadı.
  • silinebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

İstersek ligin son sırasındaki takımla oynayalım siz yine şampiyon olamıyacaksınız olamazsınız , en azından ondan içim rahat gider yarın kayseriden 3 yersiniz , diğer haftada kıçı kırık bi anadolu takımından 2 yer istediğinizi alırsınız. Size ekmek yok bu ligde.

• ilk sayfada pek çok headshot var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

silinebilir

melih orda kendi balonunu patlatıyor hedef saptırma

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

bu takım 2 maç daha yenilirse boşta türkiyenin en iyi hocası efsanesi var gelir takımının başına kafanıza vura vura şampiyon olur size yinede ekmek yedirmez rahat ol şampiyon filan yaptırmayız öyle kimseyi kolay kolay.

• Jst1907 J kullanıcısına yanıt
    ilk yarı 5 e 18 mi neydi faul sayıları oyunu soğutan fb diyo herkes şaka gibiler yanlış maçı izledik herhalde

neyse dedik kolay fikstürün ekmeğini yiyor gs diye yanılmadık
  • Bir turkiyenin en iyi hocasi ise neden bosta iki simdiden hoca hesaplarina baslamisin limon ağacı seni :)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

bu trabzon 20 kişi çıkıp bizi paramparça doğrayacak bir hakemle bile oynasa değil mağlubiyet beraberlik halinde bile kepenkleri kapatalım gidelim.

Gül gül öldüm =)

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bu akşam bende çoğu kişi gibi GS galibiyeti bekliyorum ancak derbilerde ne olacağı belli olmuyor. Doğru yanlış bilemem ama son 6 maçın 4ünü TS kazanmış. Damdoy yine çıkıp 1 gol atarsa GS'den önce o zaman işin şekli değişir.

Damdou reyiz gsye calisiyor sadece .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bu akşam bende çoğu kişi gibi GS galibiyeti bekliyorum ancak derbilerde ne olacağı belli olmuyor. Doğru yanlış bilemem ama son 6 maçın 4ünü TS kazanmış. Damdoy yine çıkıp 1 gol atarsa GS'den önce o zaman işin şekli değişir.

Damdou reyiz gsye calisiyor sadece .

Biraz öyle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.