< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 17 Aralık 2017; 21:33:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 17 Aralık 2017; 21:33:49 > |
4 Biyometrik foto 15tlye çektirdim, 10liraya 12tane müthiş fırsat.
|
Leventte 12 fotoğrafa daha 2 gün önce 50TL verdim, fiyatınız çok iyi hayırlı olsun
|
** Vakti ve imkanı olanlar için photoshop'ta oluşturduğum biyometrik vesikalık için ayarladığım psd dosyasını paylaşıyorum. (çıktıyı alınca ölçtüm, fotoğrafçıdan aldığım resimden boyut olarak bir farkı yok)
Yapacağınız şey çok basit, Resmi çekip arka fonu silin, şablondaki kısma oturtup benim oluşturduğum layer'ları silin. Sonrada uygun bir yerde bastırın. Hepsi bu. (foto kağıt boyutu 13*18cm olarak belirlenmiştir) http://www28.zippyshare.com/v/NGZObUGV/file.html ** Bugün ehliyeti yenilemek için ümraniye ilçe emniyete yakın bi yerde çektirdim. Hiç uğraşılmamış, üstüne bariz flu çıkmış. Uğraşmayıp evde tekrar kendim yapıp media markt'te 1.25 tl ye çıkarttım. Çok daha kaliteli çıktı. Asıl anlamadığım şeyse sonuçta 1.25 tl lik bir fotoğrafın neden 15-20 tl ye satıldığı ve 10 tl ye satılınca neden ucuz sayıldığı. Bence bu işin havaalanında ki taksici olayından bir farkı yok (Mecburiyet 'ten faydalanma) |
Hocam tarayıcım yok çoğaltma yapamıyorum malesef.
Arkadaşlar bu arada fiyat foruma özel kampanya fiyatıdır yoksa bu fiyatlarla değirmen dönmesi mümkün değil. Yani 15 liraya 20 liraya çeken esnaflara dolandırıcı gozuyle bakmayın Türkiye şartlarında normaldir. |
biyometrik vesikalık balon olmuş diyorum :) çoğu yere 6-8 tane yetiyor 2 tane 10x15 kağıt yetiyor doğal olarak. zaten artık epson ile basıyorlar. photoshoptada pluginler var. adam yüzü ortalıyor çekiyor 5 dk da resimler hazır. maliyet 1.5 tl artı işçilik. 10 tl ideal de 20 nedir arkadaş...
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |