Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sezonu kapatır. Rte kazanırsa rte nin danismani olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En fazla yiyeceği 3 maç ben 2 maç alır diye düşünüyorum,arkası sağlam,normal bir futbolcu yapsaydı 6 maçtan aşağı almazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldo arkadan az ittirdi 5 maç kitlediler herife 10 maça gideri var.

Bu adam Atletico da böyle miydi ya efendi uslu diye hatırlıyordum Barça transferinden sonra herifin devrelee yanmış salak ya kariyerini bitirdi bak Atletico dün UEFA Finaline çıktı gitmeseydi şuan takımın bankosuydu ahh ahh çirkefe dönüşmeyecektin Bayrampaşalı.

• yokkk beee ne on maçı

7 verecekler lig bitince çaktırmadan düşürecekler 5 e oldu bitti.

hatta arttırıyorum 4 bile olabilir

anca bize verirler öyle 12 maç hiç belediyedesteklisporlu ardaya verebilirler mi cıkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 5 Mayıs 2018; 1:28:11 >
  • Bu adamı Başakşehir'de sevmiyorlar galiba takımda da artis artis hareketler yapıyor..

Yan hakemi itti sonra saha hakeminin üzerine yürüyor yandan takım arkadaşları geçiyor birisi bile engellemeye çalışmıyor.

Çabuk öğrenmişler Arda nın karakterini, takımda sallayan kalmamış.

• adamlar takım halinde muhabir dövdüler ceza almadılar ne anlatıyorsunuz 10 maç 20 maç
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Bu adamı Başakşehir'de sevmiyorlar galiba takımda da artis artis hareketler yapıyor..

Yan hakemi itti sonra saha hakeminin üzerine yürüyor yandan takım arkadaşları geçiyor birisi bile engellemeye çalışmıyor.

Çabuk öğrenmişler Arda nın karakterini, takımda sallayan kalmamış.
    Güzel tespit...
  • GS almayarak büyük iş yaptı, ben bizim Aziz Y alır getirir diye çok korkuyordum Allah'tan Başakcity'nin başına kaldı.

Cezaya gelince, Arda'nın siyasal görüşü net bir biçimde biliniyor, bu ülkede cezalar da artık siyasal görüşe göre verildiği için tahminim 5 maç verilir, tahkimle 2 yada 3'e iner...
  • kankası Burak'ta sezonu kapattı. Hafta içinde çeşmeden snapler, insagram canlı yayınları başlar. Burak ile beraber BJk ye giderler tahminimce. Bizi bekleyen tehlike umrım Selçuk yarın kırmızı görmez kankeytalarını yalnız bırakmamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saraveco

Emre'nin ve Arda'nın bu hareketleri tam olarak AKP profili zaten. Hırçın, delikanlı, sinirli, atarlı, giderli

Alıntıları Göster
    Arkadas siz sakamisiniz ? yoksa gerizekalimisiniz ? AKP profili nedemek ,ustun zekali angut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

Arkadas siz sakamisiniz ? yoksa gerizekalimisiniz ? AKP profili nedemek ,ustun zekali angut.

Alıntıları Göster
    Kendi dilini bilmeyen, soru eklerini ayırmaktan aciz ve hakaret etmeden cevap veremeyecek kadar agresif insanları kastediyorlar anladığım kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

Kendi dilini bilmeyen, soru eklerini ayırmaktan aciz ve hakaret etmeden cevap veremeyecek kadar agresif insanları kastediyorlar anladığım kadarıyla.

Alıntıları Göster
    Zekana hayran kaldim , muthis ,wow ,adeta fiskirtiyorsun ama laf sokma yetenegini gelistirmen lazim ,cok ugrasmissin ama olmamis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

GS almayarak büyük iş yaptı, ben bizim Aziz Y alır getirir diye çok korkuyordum Allah'tan Başakcity'nin başına kaldı.

Cezaya gelince, Arda'nın siyasal görüşü net bir biçimde biliniyor, bu ülkede cezalar da artık siyasal görüşe göre verildiği için tahminim 5 maç verilir, tahkimle 2 yada 3'e iner...
    Fatih Terim gelmese Dursun göz boyamak için getirebilirdi, Allah korudu.
  • Arda'dan özür dilerler bu iş kapanır.

• Orta hakeme üç dört maç yan hakeme on onbeş maç ceza verirler konu kapanır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.