Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Sevdadır Türkiye -- 1 Nisan 2019; 22:13:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimse kusura bakmasın ama akıllı adamın yapacağı iş değil bu hareketten bahsetmiyorum. world class bir futbolcu iken böyle bir kariyeri heba etmek zeki adam işi değil.
  • 8 maç temiz yatarı var
  • video bekleniyor
  • Engin baytar gibi yaptı. 12 maç gideri var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kariyerin ancak bu kadar içine edilebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I907

kimse kusura bakmasın ama akıllı adamın yapacağı iş değil bu hareketten bahsetmiyorum. world class bir futbolcu iken böyle bir kariyeri heba etmek zeki adam işi değil.
    O kariyeri bizim takımda adam olmadığı için yaptı. Keçiye abdurrahman çelebi dedik yani. Ayrıca karaktersiz oluşu mor formaya küfür etmesinden belliydi. Barca transferi ise beko lassa gibi güçlü sponsorlar sayesinde oldu. Bana göre Barca da oynamayı gerçek hak eden kişi Rüştü dür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

O kariyeri bizim takımda adam olmadığı için yaptı. Keçiye abdurrahman çelebi dedik yani. Ayrıca karaktersiz oluşu mor formaya küfür etmesinden belliydi. Barca transferi ise beko lassa gibi güçlü sponsorlar sayesinde oldu. Bana göre Barca da oynamayı gerçek hak eden kişi Rüştü dür.

Alıntıları Göster
    pek katılmıyorum hocam çünkü arda'nın futbolu bence kesinlikle world class. karakterine yorum yapamam. görüşüne saygım var ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I907

pek katılmıyorum hocam çünkü arda'nın futbolu bence kesinlikle world class. karakterine yorum yapamam. görüşüne saygım var ama.

Alıntıları Göster
    bence world class değil bir kademe altı.
  • Enginden sonra gördüğüm en ağır hareketti. 8-12 maç arası alması lazım. 3-4 maç verirlerse bundan sonra önüne gelen hakem döver. İttirmeden 6 maç küfürden 4 maç alır büyük ihtimalle.

• 2 maçtan fazla vermezler,belki gaz almak için 3.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en fazla 3 alır bizlik işi yok zaten başakaşehire yarar bir faydası yok adamalara.
  • Futbolcu terörü izledik bu akşam MOSSORO da hakeme vurdu bakalım kaç maç alacaklar
  • Yan hakemi itiyor, oyundan çıkarken en iyi bakış açısı ile orta hakeme bela okuyor. 8 maç ceza ile oturumu açıyorum.

• Yallah Survivora.
  • futbol tarihinde bir kendisine yanlış karar verilmiş sanki. ne bu hiddet. Mahkeme kararını beğenmeyince hakimin üzerine mi yürüyorsunuz?
  • Beter olsun yalaka. Akepeye yaklaştıkça iyice maganda olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Beter olsun yalaka. Akepeye yaklaştıkça iyice maganda olmuş.
    Emre'nin ve Arda'nın bu hareketleri tam olarak AKP profili zaten. Hırçın, delikanlı, sinirli, atarlı, giderli
  • Lan kaçırdım hepsini, 1 0 iken bıraktım izlemeyi neler olmuş yaaa :D
  • bunu Galatasaray'a isteyenler vardı, yok gs nin çocuğu falan diye, alıntı yaparlarsa bloklamam gereken adamları öğrenmiş olurum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.