Şimdi Ara

Silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • doğmamş çocuğa don biçiyorsun önce bi git işini düzenini kur,bizim türk milleti kadar araba meraklısı insan yoktur yeryüzünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: komadayim

Hocam genelde 2 kişi olacağız yani yer sıkıntısı yok. Sadece gerektiğinde araçta uyumak sıkıntı olmasın, arka koltuk için uygun yatak apartlarından alayım diye düşündüm. Buna benzer:https://www.hepsiburada.com/shibo-sisme-araba-koltugu-yatagi-arac-pompasi-pm-HB000001SWKD

C-D sınıfı olur bence de. Golf veya A4 alayım geçeyim diye düşündüm ama emin de olamadım.
    A4 Avant 2.0Tdi varsa uygun olabilir. Avant'ı da siz istiyorsunuz diye söylüyorum yoksa D sınıfı sedan bile yeter bana kalırsa.

• Audi A6 A4 veya 525 BMW alabilirsin bu paraya. Almanyada Alman arabasindan sasmayacaksin hem parcalarida uygun oluyor. Japon arabalarin oarcalari pahali ona gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Haziran 2019; 19:44:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı nedir bilmiyorum ama tesla model X e bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    Adam araba sormus, pilli oyuncak degil Tesla 250 km de bir sarj olacak. Biraz Avrupa turu yapayim desen yapamazsin. Heryerde sarj istasyonuda yok otobanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Adam araba sormus, pilli oyuncak degil Tesla 250 km de bir sarj olacak. Biraz Avrupa turu yapayim desen yapamazsin. Heryerde sarj istasyonuda yok otobanda.
    söylediğim aracın özelliklerine bak sonra Avrupa daki sarj ağına bak ondan sonra gel bir daha yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sml_akyz -- 16 Haziran 2019; 20:55:7 >
  • sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    Soyledigin araci bizzat kullandim ve Avrupada yasiyorum. Saatlerce sarj istasyonunda beklemenin nesi mantikli? Tesla sehir ici kullanmak icin 2. arac olarak alinabilir ama tek basina asla. Teslasi olanlarin hepsinin mutlaka diesel veya benzinli araclari var. 1000 km lik yola gitsen 3-4 kez saatlerce pil dolduracaksin, sarjda kaybettigin vakitte en yavas arac bile Tesladan hizli hedefe ulasir.

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Soyledigin araci bizzat kullandim ve Avrupada yasiyorum. Saatlerce sarj istasyonunda beklemenin nesi mantikli? Tesla sehir ici kullanmak icin 2. arac olarak alinabilir ama tek basina asla. Teslasi olanlarin hepsinin mutlaka diesel veya benzinli araclari var. 1000 km lik yola gitsen 3-4 kez saatlerce pil dolduracaksin, sarjda kaybettigin vakitte en yavas arac bile Tesladan hizli hedefe ulasir.
    Konuştuğumuz araç 525 km menzil sunuyor, fabrika verilerinin düşük olduğunu varsayarsak gerçekçi değerlerde 450km yol yapar. Ki araç daha fazla menzili olduğunu kullandıysan görmüşsündür. Bir yemek molasında vereceğin mola ile gidebilmen mümkün.
    Silinebilir

Silinebilir
    Bu da Avrupa daki teslanın şarj ağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sml_akyz -- 16 Haziran 2019; 22:53:38 >

• Dizel almamaya dikkat edin tek bildiğim bu 😁 bende bu yaz staj için ufak birşey alacağım ama daha karar veremedim

• Evet kagit ustunde 525km gercekte yarisidir. Normal kullnimda 300 km gitse iyi diyor insan. Aracin isiklarini, ses sistemini, klimasini tum elektrik harcayan kaynaklari keser ve yavas gidersen belki 400 km yol alirsin. Sarj istasyonunda sira olsa en az bir saat sarj sirasi bekler, siran gelincede hizli sarj adaptorun varsa 1 saat yoksa 8 saat sarj edersin. Tesla oyuncaktir, elektrikli araba bir hobidir sadece diesel ve benzinin yerini su asamada tutamaz.

Diesel candir gerisi yalandir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Haziran 2019; 23:5:46 >
  • Bütçe kısıtlıymış, yoksa tesla model x derdim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.