< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick1525 -- 1 Şubat 2021; 11:25:17 > |
Silinebilir
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
güzel gamepass için port ediyorum :D teşekürler yama için
gamepass versiyonunu aşağıdaki link den indire bilirsiniz.
Grounded (v0222335) Türkçe Yama [Xbox Gamepass PC]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 27 Eylül 2020; 5:8:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zartzurt456güzel gamepass için port ediyorum :D teşekürler yama için
gamepass versiyonunu aşağıdaki link den indire bilirsiniz.
Grounded (v0222335) Türkçe Yama [Xbox Gamepass PC]
Ben Teşekkür Ederim.
Bir an önce yayınladım herkes oynasın diye zamanla mükemmelleştireceğim yeni güncellemeler vs gelirse oyun güzel sevdim. :)
-
Bu yamayı ücretsiz olarak yayınladığınız için kendi yamamı kaldırıyorum.Elinize sağlık . Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yardım et yaoamıyorum yaa
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eline sağlık
Elinize sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shawarpers -- 28 Eylül 2020; 3:20:30 > -
Teşekkürler
Dostum translate olduğunu belirtseydin keşke boşuna indirmezdim.
Credits (emeği geçenler) kısmını direk google'dan aldığın gibi Krediler diye aktarmışsın. Bir çok yeri de eksik ve yanlış çevirilerle dolu. Hiç kontrol etmedin mi?
-
Hikaye ve ekipmanlar vs sorunsuz dostum gereksiz diye krediler icin uğraşmadım hiç translate değil her yeri .gereksiz yerler translate
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maverick1525
Hikaye ve ekipmanlar vs sorunsuz dostum gereksiz diye krediler icin uğraşmadım hiç translate değil her yeri .gereksiz yerler translateYine de hoş durmuyor bence. Göze çok çarpıyor. Oyun içi test edip tekrar değerlendireceğim.
-
Elinize sağlık. Xbox Game Pass versiyonu ne zaman çıkar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MokıtaElinize sağlık. Xbox Game Pass versiyonu ne zaman çıkar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: zartzurt456
Alıntıları GösterHocam yorum yaptıktan sonra buldum yamayı, yine de sağol mesaj için. 2 arkadaş 1 saatin üzerinde uğraştık fakat xbox game pass'e başarılı şekilde uygulayamadık. Sanırım biz beceriksisiz. Oyunu yedekledik, yama dosyalarını içine attık. Gerçi bu kısma kadarda doğru yaptığımızdan emin değilim. Oyunu çalıştıramadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 28 Eylül 2020; 22:52:59 >
-
Bende donanımhaber üye olmadan önce yamaları indirip bir teşekkür bile edemiyordum, şimdi o şansım var :) ellerinize sağlık hocam.
-
Oyun 0.3.0.2429 versiyona güncellenmiştir. test edildi yeni kelimeler hikaye materyaller vs eklendikçe çeviriye devam.
-
emeğin için sana ve ekibine çok teşekkür ederim
-
emeğine sağlık :D
-
Grounded 0.3.2.2476 sürümüne güncellendi.
Benzer içerikler
- rise of the tomb raider 20 year celebration türkçe yama
- star trucker türkçe yama
- amnesia the bunker türkçe yama
- a plague tale türkçe yama
- road 96 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X