Grounded Versiyon 0.4.0.2607 sürümüne güncellendi. |
Silinebilir (2. sayfa)
-
-
Grounded Versiyon 0.4.1.2634 sürümüne güncellendi.
-
Merhaba arkadaslar..grounded oyunun windowsapps de oyun dosyasinin nerde oldugu soyleyebilecek biri varmi acaba?
-
-
Grounded Versiyon 0.4.2.2656 sürümüne güncellendi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maverick1525Grounded 0.3.2.2476 sürümüne güncellendi.
Kurdum ama Türkçe olmadı sanırım sürümler uyuşmuyor.
-
Kontrol ediyorum hemen
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maverick1525
Kontrol ediyorum hementamam hocam.
-
Dostum denedim sorun yok şu anda . kurulumda Content klasörünü gösterin Türkçe oluyor direk.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maverick1525Dostum denedim sorun yok şu anda . kurulumda Content klasörünü gösterin Türkçe oluyor direk.
Tamam hocam teşekkür ederim sabah tekrar bi daha deneyim.
-
Son güncellemeden sonra game_gui gibi okunamayan metinler oluşmaya başladı. Yamayı güncelleyebilir misiniz acaba?
-
Grounded\Maine\Content\Paks
-
Çok teşekkürler yama için, ellerine sağlık.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan Kocaman -- 19 Aralık 2020; 7:16:54 > -
Hocam anno 2205'e devam ediyormusunuz merakımdan soruyorum.🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirKullanıcı-1- -- 18 Aralık 2020; 19:6:50 > -
Devam ediyor evet
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan Kocaman -- 22 Aralık 2020; 7:3:15 > -
0.5.1.2759 Güncel Sürüm.
Oyuna yeni güncelleme geliyor yakında
-
Güncelleme geldi.
Güncel Sürüm. 0.6.0.2853
-
Hocam iyi geceler ben şimdi sizin dediklerinizi yaptım oyunun klasörlerinde de Türkçe yama dosyası gözüküyor fakat oyuna girince Türkçe olmuyor sebebi ne olabilir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X