< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 22 Kasım 2020; 16:8:37 > |
Silinebilir
-
-
100 tl indirim mi yapmışlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3995tl'den düşmüş gözüküyor spy'da yani 300tl ediyor.
-
Bir 3700 lira ile yapabileceklerimi düşünüyorum, birde bu plastik parçasıyla yapabileceklerimi... fakirlik avuntusu mudur yoksa nimet azgınlığı mı bilemedim.
-
Fiyat artmış tekrar eski haline,alanlara hayırlı olsun
-
1 hafta önce Vatan'dan 3.299'a aldık 128GB'lik modelini. + 250TL de indirim çeki verdiler. Güzel bir indirim değil yani bu.
-
m51 mi dediğiniz ürün.
-
Vatan bilgisayarını internet sitesinde Samsung m51 modeli bulunmuyor şu anda.
-
hbde 3700 hala amazon erken pes etmiş
-
Evet M51.
-
Tükenmiştir. Biz mağazadan fiziki olarak aldık. Oradaki arkadaş; sakın kaçırmayın çok iyi fiyat, telefoncular bile gelip bizden alıyor şu an demişti.
-
Çok iyiymiş, keşke duyuruverseydiniz, telefoncular alana kadar DH'cılar alırdık.quote:
Orijinalden alıntı: Druyid1 hafta önce Vatan'dan 3.299'a aldık 128GB'lik modelini. + 250TL de indirim çeki verdiler. Güzel bir indirim değil yani bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok ani gelişti haber vermeyi hiç düşünemedim dostum :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: DruyidÇok ani gelişti haber vermeyi hiç düşünemedim dostum :)
hocam keşke yazsaydınız gerçekten iyi fiyatmış. ben de bunu kovalıyorum.
-
kaç gün oldu alalı?
-
1 hafta olmak üzeredir herhalde. Yeni aldık.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hala aklım almıyor m51 için 3700 tl konu açıyorlar
s10 plus 4750 tl amiral gemisi satılıyordu almadım bu fiyata satılsa yine almam
3000 - 3500 tl ye SD 765 yoksa telefon alınmaz boşuna konu açmayın
-
quote:
Orijinalden alıntı: DruyidÇok ani gelişti haber vermeyi hiç düşünemedim dostum :)
Buraya yazmayı nasıl düşünebildiniz acaba, hazır fırsat bitmiş nispet yapayım mı dediniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır tabii ki. Sadece güzel bir indirim olmadığını belirtmek istedim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O fiyata m51 artık bulunmaz fiyatı 4000 liraya çıkarıp indirim yapıyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X