Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Silinebilir

R9 280 3gb 386 bit kartimkz bozuldu. Basliktaki sisteme uygun ekran karti ariyorum. Lutfen bitcoin mining icin kullanilmamis olsun

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam her kart çalışır o anakartla. Aynı performans istiyorsanız güncel kartlarda 1050ti ve rx 570 (bi tık daha iyi) alabilirsiniz bütçenize bağlı olarak. 1050 veya 1030 daha düşük alternatifler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

Hocam her kart çalışır o anakartla. Aynı performans istiyorsanız güncel kartlarda 1050ti ve rx 570 (bi tık daha iyi) alabilirsiniz bütçenize bağlı olarak. 1050 veya 1030 daha düşük alternatifler.

Merhaba birtane rx570 buldum. 2022 ekime kadar garantisi var. 4 gb 2600 e birakti onu alicam. Fiyat cokmu yuksek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Merhaba birtane rx570 buldum. 2022 ekime kadar garantisi var. 4 gb 2600 e birakti onu alicam. Fiyat cokmu yuksek?

Alıntıları Göster

Aşırı hocam. 1050ti dan çok farkı yok zaten. %5 max 10

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.