Şimdi Ara

Silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No_one_ -- 23 Kasım 2015; 5:51:04 >

• Gimme more u dinledim ve açıkcası beğenmedim.Eski Britney havasında değil şarkı.
  • Britney her albümde kendini yeniledi.Hiç aynı parçaları yapayım demedi açıkçası.Şarkı söyleme tarzına gelirsem artık teknolojik pluginler moda,herkesin söyleyebileceği şekilde söylemek moda..Kadın kendini kanıtlamış artık,gerisi müziğini geliştirmeye kalıyor..
  • Cık begenmedim
  • Anlatıldığı kadar güzel değil.
  • gimme more yeni mi gzl ama o kadar abartılacak bi şarkı deil...o kadar olaydan sonra çok daha iyi bi şarkı yapmalılardı...dönüşü muhteşem olmamış yani
  • fena değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle abartmıyorum 24 saat dolmadan bu kadar kendini aşan parça bir tane daha yok..Prodüktörü Danja'nın açıkladığına göre albümdeki her parça birer HİT ve Britney kadar mükemmelliyetçi ve disiplinli biriyle daha çalışmamış!Halen Britney yeni parça kaydediyormuş Ve yeni bir gelişme de şu 13 Kasım'da albüm Wolf Eyes/Black Dice ismiyle 18 parça-2CD olarak çıkacakmış.Bunun Britney için bir ilk olacağı söyleniyor ya bakalım doğru mu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No_one_ -- 1 Eylül 2007; 12:47:29 >
  • Britneye Full destek!
  • şarkı idare eder ama artık o kadını görünce midem bulanıyor sürekli rezalet bir olayla gündemde bir de anne bu kadın...
  • hani türkçe biliyo olsa britneyin kendisi yazıyo bunları derdim yanlız bu kadının bu kadar sansasyonel unlu falan olmasında en buyuk pay guzel sarkılarının olmasıydı bence.. yine guzel bi album bekliyorum ben.
  • kız güzel şarkı kötü kızda güzel değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 1 Eylül 2007; 15:49:18 >
  • Kışın sağda solda denk geleceğimiz parça belli oldu.

Nefret ediyorum bu tarz müzikle ve sanatla alakası olmayan parçalar yapanlardan, dinleyenlerden.
  • pek begenmedim acikcasi
  • Its Britney,B*tch diye başlaması süper ya Gimme Gimme Moaar Gimme Moreee!
  • (Bilir kişi raporu) Idare eder diyelim
  • Remixleri ortaya çıkmaya başladı.Siz bir de clublarda herkesin GIMME GIMME diye bağırdığını düşünün ! Bence MÜ-KEM-MEL!
  • bence yeterince güsel eski hawası yoq ama neyse
  • kötü şarkı...

timbalandda artık gitsin kumda oynasın...her taşın altından o çıkıyor...gerçekten sıktı o adamı görmekten fenalık geldi herkesin klibinde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

kötü şarkı...

timbalandda artık gitsin kumda oynasın...her taşın altından o çıkıyor...gerçekten sıktı o adamı görmekten fenalık geldi herkesin klibinde...

+1
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.