Şimdi Ara

Silinebilir (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya ben yinede beğendim aslında sonuçta BritneyYyY.Eskisi kadar göze hitap etmesede sesinde bir değişiklik yok yinede.
  • ilk olarak parçayı single listesinde aramayın boşuna çünkü henüz single olarak piyasaya sürülmedi. ayrıca şarkı klibi bile olmamasına rağmen Mediabasede büyük bir başarı gösterdi. itunes da ilk haftasında en çok satın alınan şarkı ünvanını aldı. the sun'ın yorumları da gayet olumlu. buyrun linki:http://www.thesun.co.uk/article/0,,4-2007450301,00.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakrileg -- 1 Ekim 2007; 18:27:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakrileg

ilk olarak parçayı single listesinde aramayın boşuna çünkü henüz single olarak piyasaya sürülmedi. ayrıca şarkı klibi bile olmamasına rağmen Mediabasede büyük bir başarı gösterdi. itunes da ilk haftasında en çok satın alınan şarkı ünvanını aldı. the sun'ın yorumları da gayet olumlu. buyrun linki:http://www.thesun.co.uk/article/0,,4-2007450301,00.html

iyi single olmasın peki o zaman albüm listesinde göster bana...şarkı tabiki alınıcaktır normal olarak...britney in adını taşıyor...önemli olan ne kadar üst sırada kalacağı...ben sana söyliyim en fazla 1 hafta max...şuan zaten albüm listesinde ilk 20 de bile yok...MTV nin gecesindeki performansı izleyen biri zaten o albüme para vermez...

ayrıca hala neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum...göz var nizam var...performansı üşenmeyin izleyin...rezillik resmen...neyini savunuyorsunuz...şarkıda tam bir havagazı...en fazla 1 ay dinlenir sonra at çöpe...

• quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: sakrileg

ilk olarak parçayı single listesinde aramayın boşuna çünkü henüz single olarak piyasaya sürülmedi. ayrıca şarkı klibi bile olmamasına rağmen Mediabasede büyük bir başarı gösterdi. itunes da ilk haftasında en çok satın alınan şarkı ünvanını aldı. the sun'ın yorumları da gayet olumlu. buyrun linki:http://www.thesun.co.uk/article/0,,4-2007450301,00.html

iyi single olmasın peki o zaman albüm listesinde göster bana...şarkı tabiki alınıcaktır normal olarak...britney in adını taşıyor...önemli olan ne kadar üst sırada kalacağı...ben sana söyliyim en fazla 1 hafta max...şuan zaten albüm listesinde ilk 20 de bile yok...MTV nin gecesindeki performansı izleyen biri zaten o albüme para vermez...

ayrıca hala neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum...göz var nizam var...performansı üşenmeyin izleyin...rezillik resmen...neyini savunuyorsunuz...şarkıda tam bir havagazı...en fazla 1 ay dinlenir sonra at çöpe...

ben zaten performansın çok güzel olduğunu falan iddia etmiyorum. albüm listesi demişsin ama albüm de satışta değil. eğer billboard pop 100 listesine bakarsan orada görebilirsin. elbette ilk 10 da değil ama henüz adı bile belli olmayan bir albümden çıkan bir parça için oldukça iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakrileg -- 5 Ekim 2007; 16:48:28 >

• Şarkı fena değil . Ama performansını ben de izledim MTV'deki . O eski Britney'den eser kalmamış. Aldığı kilolar çok hantallaştırmış. Daha çok genç, kilolarını verdiğinde performansı daha iyi olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

Şarkı fena değil . Ama performansını ben de izledim MTV'deki . O eski Britney'den eser kalmamış. Aldığı kilolar çok hantallaştırmış. Daha çok genç, kilolarını verdiğinde performansı daha iyi olacaktır.

Haklısın ama daha çok zaman kaybederse,yerini başkası alacaktır.
  • gimme more billboard hot 100 listesinde bir haftada 68 den 3.lüğe yükseldi.buyrunuz linki:http://www.billboard.com/bbcom/charts/chart_display.jsp?g=Singles&f=The Billboard Hot 100

ayrıca billboard hot 100 digital songs lisesinde de 1 numara:http://www.billboard.com/bbcom/charts/chart_display.jsp?f=Hot+Digital+Songs&g=Singles

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakrileg -- 5 Ekim 2007; 16:50:08 >

• Bir işte uzmansan konuş! Ortaya kafandan ürettiklerini sallamakla olmuyor bu işler!

13 Kasım'da çıkacak olan albümün ismi BLACKOUT! Bu da Jive Records'dan yollanmış Resmi CD görüntüsü!
     Silinebilir

Gimme More'un PROMO Videosu ITUNES AUSTRALIA 'da satışa sunuldu ve şu an internette yayıldı..
    http://www.youtube.com/watch?v=IVazPZWFW7Q İzleyebilirsiniz..Evet bana göre de sıkıcı bir klip olmuş fakat renkleri,kızın son hali süper! Ve Resmi GERÇEK Video Pazartesi MTV TRL'de World Premier'i yapılacak!

2. single'ı Piece Of Me'yi dinledim,gerçekten kadının üzerine yapılan eleştirilere süper göndermeler yapan harika elektro-pop bir parça!Şimdiden HİT!Ki bi tek ben demiyorum dinleyenlerin fikri de aynı! Aynı Gimme More gibi! Ve Piece Of Me'nin de klibi hazır şu an! Gimme More ile bütün bir senaryoda çekilmiş.Piece Of Me'yi Toxic parçasıyla (Grammy kazanmış bir parçadır-hatırlatma) prodüktörlüğünü yapan Bloodshy & Avant ikilisi hazırlamışlar.HA-Ri-KA! U wanna Piece Of Me!

Ha Baby One More Time'dan beri olan en iyi çıkışı yakalamış bir parça olduğundan bahsediyor Zomba Records
    quote:

New York, NY – Jive Records recording artist Britney Spears’ latest hit single “Gimme More” is shaping up to be another worldwide hit. Domestically, within just one week of its release “Gimme More” tops the iTunes Store’s Top Songs chart at #1 with over 179,000 digital download sales and races up the charts with a meteoric jump from #68 to #3 on the Billboard Hot 100 Singles chart. In Australia and Canada the single ranks #1 on iTunes while entering the Top 20 on the European Top 100 Airplay chart. “Gimme More” is Spears’ highest charting hit since her debut single, “…Baby One More Time.”
    ...

Artık bunun üzerine de kavga mı edersiniz,ne yaparsanız hani..Sizi kaliteli müziğinizle başbaşa bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No_one_ -- 6 Ekim 2007; 3:21:40 >

• gimme more promo videosu itunes da 5 numaraya yerleşmiş.ayrıca united world chartta 7 numarada bkz:http://www.mediatraffic.de/tracks.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakrileg -- 6 Ekim 2007; 12:47:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpLeNDouR - 2

Bir işte uzmansan konuş! Ortaya kafandan ürettiklerini sallamakla olmuyor bu işler!

kapı gibi linkler var orda...o linklere girde bak kafamızdanmı üretmişiz...sen hayal görüyorsun galiba...

quote:

Artık bunun üzerine de kavga mı edersiniz,ne yaparsanız hani..Sizi kaliteli müziğinizle başbaşa bırakıyorum

senin kaliteli müzik anlayışın "sümüklü britney" se zaten senle müzik konusunda tartışmaya gerek yok bu saatten sonra...sen backstreetboys falanda dinliyorsundur kesin...

edit: anlam hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 6 Ekim 2007; 14:27:15 >

• Mtv performansı gerçekten kötü olmuş, şarkı ise idare eder.
  • quote:

Mtv Performansında birsürü olay çıktı,gerçek gösteriye otel yetkilileri izin vermediler falan.O bakımdan son anda o gün hazırlanmış bir konsept..Daha önce Aynalarla çalışılmıştı.Ki Britney'de heyecan vardı falan filan..Artı Sarah Silverman'ın Britney hakkında konuşmayacağını MTV'den tebliğ etmiş olmasına rağmen onun yazılarını sahne performansından önce duymuş Britney bu bakımdan arka tarafta tokatlamalar bağırmalar oldu...Gene de en iyi performansın Britney'inki olduğu müzik sitelerindeki oylamalarda görüldü..Şarkı idare edere gelemeyeceğim ne yazık ki..Itunes,Billboard'da halen 1 Numara ,Directors Cut Videosu da 1 Numara!

Britney'in the Blackout Sessions isimli DEMO CDsi bugün tamamen internette sunuldu.Parçalar harika cidden,Hele ki Break the Ice,Radar,State Of Grace,Get Naked,Get Back,The Perfect Lover,Ooh Baby! benim favorilerim..

Çıkacak olan Blackout albümü Britney'in en iyi albümüdür bana göre!

kulistemiydin sende...

• abartıldığı kadar güzel değil,çok kötü de değil
    geçer not aldı benden
  • beğenmedim sevmem kendisini de
  • klip çekmedi mi hala ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: xaqlaaa

klip çekmedi mi hala ???

Clibi cekildi ama Tamamı daha yayınlanmadı sadece promosu gezior .. Albümün satışa sunulmasıyla aynı anda gerçek clipde verilicek .. Britneye laf atanlar zaman gösterecekki o kadın hayatta yıkılmaz ... Çok koyu bir britney fanıyımdır .. Bu arada clip türkiyeye 1 ay sonra gelicekmiş ..
  • beğenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 10 Ekim 2007; 9:50:34 >
  • Britney 2/10
    sarkı 4/10

bu sarkımı lıstelerı sallıcak İsmail YK gıbı ABD de 12-14 yas arasına hitap eder en fazla 1 ay sonra (zaten o yasta hafıza zayıf malum) unutulur
  • albümü satışa verene kadar şarkıyı eskittiler ama iyi bi taktik deil bnce
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.